gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το παιζει δυσκολη πουτανα , θα πρεπει να κανουμε και καμακι στις πουτανες στο τελος για να καθοντε να τις γαμησουμε
το παιζει δυσκολη πουτανα , θα πρεπει να κανουμε και καμακι στις πουτανες στο τελος για να καθοντε να τις γαμησουμε
αυτη πρεπει να κρεμασει τα παπουτσια της.. ε συγνωμη το βρακι της...που θα παει θα τη στρωσουμε κιαυτη μαν
Τι εγινε κανενας δεν πηδηξε Βυκη.??
Ελα μην ντρεπεστε...
ο al πρεπει να παει και να μας δωσει μια ζωντανη περιγραφη οπως μονο αυτος γνωριζει (θα γραφει για πουτσοτρυψιματα στο πρωιν παπαρι)Τι εγινε κανενας δεν πηδηξε Βυκη.??
Ελα μην ντρεπεστε...
η ερωτηση επρεπε να ειναi:τι εγινε δεν πηδηξε κανενα σας η βικυ;...ελα μην ντρεπεστε!!!Τι εγινε κανενας δεν πηδηξε Βυκη.??
Ελα μην ντρεπεστε...
θα παω εγω ρε αλητεςΆγριο πράμα μουσιού . . . πρέπει να φυλάς τα νότα σου με δαύτη. . . οι λοιπές κορασίδες εντυπωσιάστηκαν με τη δουλειά της ράφτρας. . . εντυπωσιακότατη λένε . . . θέλει κάποιον μερακλή κασκαντέρο η κοπελιά για να δώσει και τα φώτα του.
θα παω εγω ρε αλητες
Εχω μια ερωτηση και μια προταση τυπε.
Ερωτηση.
Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο ο ιδιος να ρωτησεις?
Προταση.
Μιας και εισαι London θα μπορουσες το 50% της αγοραιας καταναλωσης να το κανεις στον παραδεισο του Αμστερνταμ και μετα να επιστρεψεις στην Griekenland για το υπολοιπο 50% των υποχρεωσεων σου.
Τι εγινε κανενας δεν πηδηξε Βυκη.??
Ελα μην ντρεπεστε...
για δωστε τα φωτα σας γιατι μπερδευτικα:Tην πηδηξα εγω οπως και παρα πολλοι αλλοι μιας τα δωματια και Σαββατο και σήμερα που εκανα αποπειρα ηταν γεματα με προγραμματα. Η αναμονη εφτανε κατα μέσο όρο το 40λεπτο.
Οι εντυπώσεις μου παρα πολυ καλες ισως η καλυτερη εμπειρια σε στουντιο. Για μένα καλύτερη από Κάντυ και Αντριαννα σε εμφάνιση και συμπεριφορα. Βεβαια και εγώ της συμπεριφέρθηκα καλά στο δωματιο. Εν΄ολιγης τιμα στο επακρο τα λεφτά και ενδιαφέρεται να περάσει καλά ο πελατης. Δεν βιαζεται, πιπα και ισπανικο στις βυζαρες της αριστο και η θεα της κορμαρας της σε ολες τις στάσεις ολα τα λεφτά. Αν βγάλεις απο το μυαλό σου οτι ειναι πρώην άντρας περνάς πολύ καλύτερα ακομα και απο γυναικα ιεροδουλη.
Tην πηδηξα εγω οπως και παρα πολλοι αλλοι....
Anal κάνει ή το παίζει παρθένα?
για δωστε τα φωτα σας γιατι μπερδευτικα:
αυτη η ΒΙΚΗ;;;;;