aristos238
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω!!!! μπορει να κανω την καταδρομικη αυριο το πρωι!
αλλα διπλα υπαρχει η Καντυ..............
Κανει, αν σου περισσεύουν 100€
ευχαριστω!!!! μπορει να κανω την καταδρομικη αυριο το πρωι!
Κανει, αν σου περισσεύουν 100€
καλοΑυτο ειναι...εβαλε μουνι, για να πουλαει ακριβα τον κωλος της...
ε ναι το πουτσοτριψιμο στα πρωην αρχιδια επιβαλλεται νομιζωο al πρεπει να παει και να μας δωσει μια ζωντανη περιγραφη οπως μονο αυτος γνωριζει (θα γραφει για πουτσοτρυψιματα στο πρωιν παπαρι)
ε ναι το πουτσοτριψιμο στα πρωην αρχιδια επιβαλλεται νομιζω
Τι εγινε κανενας δεν πηδηξε Βυκη.??
Ελα μην ντρεπεστε...
φιλε μου αν δεν τρεξουνε τα ζουμια της καντυ στα χειλη μου δεν καυλωνω...σορρυ κι ολας απλα την candycrash μου δεν την αλλαζω!!!Tην πηδηξα εγω οπως και παρα πολλοι αλλοι μιας τα δωματια και Σαββατο και σήμερα που εκανα αποπειρα ηταν γεματα με προγραμματα. Η αναμονη εφτανε κατα μέσο όρο το 40λεπτο.
Οι εντυπώσεις μου παρα πολυ καλες ισως η καλυτερη εμπειρια σε στουντιο. Για μένα καλύτερη από Κάντυ και Αντριαννα σε εμφάνιση και συμπεριφορα. Βεβαια και εγώ της συμπεριφέρθηκα καλά στο δωματιο. Εν΄ολιγης τιμα στο επακρο τα λεφτά και ενδιαφέρεται να περάσει καλά ο πελατης. Δεν βιαζεται, πιπα και ισπανικο στις βυζαρες της αριστο και η θεα της κορμαρας της σε ολες τις στάσεις ολα τα λεφτά. Αν βγάλεις απο το μυαλό σου οτι ειναι πρώην άντρας περνάς πολύ καλύτερα ακομα και απο γυναικα ιεροδουλη.
Θα σε πω σε πμ αν τελικα βγω αυριο τυπε.φιλοι θελω μια χαρη κ δε τρολλαρω..
εδω κ καποιο διαστημα ειμαι Λονδινο, σκοπευω να ερθω Ελλαδα για κανα τριημερο....
ειμαι παλιος κ καλος πελατης της Εφης κ θα προτιμουσα οταν ερθω να την πετυχω. Σκοπευω να κλεισω εισιτηριο η για αυτη η την αλλη Παρασκευη. Μπορει καποιος να παρει ενα τηλεφωνο στο Φριξου 15 να ρωτησει αν θα δουλευει η Εφη αυτο το Σαβ/κο κ μετα να μου στειλει πμ.....?
θα του ειμαι υποχρεος...
δυστυχως δεν εχουν μεηλ ακομα να επικοινωνησω μαζι τους...
αλλα παρακαλω να μη με δουλεψει...γιατι σκοπευω να παω σερι τριημερο με την Εφη...κατα 50% ερχομαι για αυτην...
ευχαριστω
Γιαννης
φιλε μου αν δεν τρεξουνε τα ζουμια της καντυ στα χειλη μου δεν καυλωνω...σορρυ κι ολας απλα την candycrash μου δεν την αλλαζω!!!
το λιγο γιατι το εβαλεςΤι είναι αυτή η Νέλλα ρε που έχει το άλλο σάιτ? Έχει φάει κανείς? Φέρνει και λίγο σε τράβελλο αν παρατηρήσει κανείς.
Τι είναι αυτή η Νέλλα ρε που έχει το άλλο σάιτ? Έχει φάει κανείς? Φέρνει και λίγο σε τράβελλο αν παρατηρήσει κανείς.