azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
[size=25pt]WTF.!!![/size] :S :S :S
Χώρος να εχω δει το αλλο σάιτ,υποψιάζομαι οτι θα δουλεύει στις βίλες!!!
[size=25pt]WTF.!!![/size] :S :S :S
η Μαρα ειναι στο Ανδ.Γεωργιου το 1ο πως πηγαινεις στον μονοδρομο απο τα αριστεραΚαλησπερα στην παρεα
Ρε σεις η Καρινα απο τα τριδυμα που εχει χαθει?
Οπως και η Μαρα που ηταν ενα φεγγαρι στα τριδυμα και ( νομιζω ) στο φριξου 13 οταν ελειπε η Εμμα?
Γεμισαμε τραβελια...Τι είναι αυτή η Νέλλα ρε που έχει το άλλο σάιτ? Έχει φάει κανείς? Φέρνει και λίγο σε τράβελλο αν παρατηρήσει κανείς.
Γεμισαμε τραβελια...
Εφυγε και ο Βικος ρε γαμωτο,τι θα κανω τωρα
Γαμωτο (και παλι) δεν προλαβα
η Μαρα ειναι στο Ανδ.Γεωργιου το 1ο πως πηγαινεις στον μονοδρομο απο τα αριστερα
ξερει κανενας αν δουλευειπουθενα η φλωριτα;;;;;
ρε παιδια καμια μιλφ αυτη την ωρα εκτος απο την Ειρηνη και τη Χριστινα την αλβανιδα εχει?
Αλίνααυριο θα ειμαι πορνοσαλονικα....σιγουρα αν την πετυχω θα παω στην αγαπη μου την καρμεν την μουναρα
θα κανω και κανα δυο ακομα καταθεσεις οπως το βλεπω.....για βοηθηστε με καμια νεα επιλογη,απογευματινη βαρδια.....καραμαν πατσινο και λοιποι
εχει καλο βυζι;που την βρισκω ειπαμε;
Λοιπον εμενα θα ακουσεις...κανεναν αλλοναυριο θα ειμαι πορνοσαλονικα....σιγουρα αν την πετυχω θα παω στην αγαπη μου την καρμεν την μουναρα
θα κανω και κανα δυο ακομα καταθεσεις οπως το βλεπω.....για βοηθηστε με καμια νεα επιλογη,απογευματινη βαρδια.....καραμαν πατσινο και λοιποι
αυριο θα ειμαι πορνοσαλονικα....σιγουρα αν την πετυχω θα παω στην αγαπη μου την καρμεν την μουναρα
οκ θα τα τσεκαρω τα πιπινια να δω ποιο θα μ αρεσειΛοιπον εμενα θα ακουσεις...κανεναν αλλον
πιπινοΑντριανα επιβαλεται για τα βρωμικα κολπα που σ'αρεσει να κανεις...πιπινοΛιζα στου Ερημιτη πιστευω λογω εμφανισης και αγνοτητας κι εκει μπορεις να μπεις.
Σ'αυτες τις 2 μην αρχιζεις να μοιραζεις 80αρια και μετα παιρνουν θαρρος...Διαπραγματευσου και λιγο ειναι φτηνιαρες
Απο κει και περα πιστευω οτι θα δεσεις πολυ με τη Μιχαελα στο Κασα Ντιρενε και θα σ'αρεσει κιολας το στυλ της εμφανισιακα και ειναι και πολυ εμπειρη.
Και φυσικα να πας και στο κοριτσι μας στη Νταϊανα που τοσο πολυ εχουμε αδικησει τους τελευταιους μηνες
Επισης εμενα το ενστικτο μου μου λεει και για Μονικα στο Αν.Γεωργιου 19 που τα παιρνει και στο στομα κι εγω καποια στιγμη θα τη δοκιμασω...αν ζει ακομα
καλα αυριο το μεσημερι ενδεχεται να κανω κι εγω ενα μινι περασμα απο την περιοχη...αν σε αναγνωρισω θα σε χαιρετισω αμα ειναιοκ θα τα τσεκαρω τα πιπινια να δω ποιο θα μ αρεσει
Παίζει να είναι το καλύτερο για εμένα αυτή την περίοδο στα σπιτάκια. Και φυσικό παρακαλώ.. Θυμίζει κάτι από Δανάη το στήθος της.. ;) Νικ. Ουρανού 26 βραδινήεχει καλο βυζι;που την βρισκω ειπαμε;
αυριο θα ειμαι πορνοσαλονικα....σιγουρα αν την πετυχω θα παω στην αγαπη μου την καρμεν την μουναρα
Μιραμπελα,οταν φυγεις απο τη Θεσσαλονικη θα εχεις σιγουρα κατι να θυμασαι