You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)
Το ξυνει.Την πηραν πρεφα ολοι.Η Μιραμπελα τι κανει?
ειναι σαν να ρωτας ο Οφορίκουε που παιζει τωρα?Η Μιραμπελα τι κανει?
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, Μιχαέλα στο casa di Irene, με το ρολόι στο χέρι η νεαρά, το 30αρι το κοστολογεί στα 8 λεπτά , φοράει και ένα τεράστιο ρολόι στο χέρι που στο 5λεπτο το κοιτάει, εμένα προσωπικά όταν είδα αυτό το σκηνικό μου πέσε, με παράτησε και έφυγε, είχα δώσει μόλις 30 στην κακομαθημένη στα 80-100αρια των μασατζιδικων, συγνώμη κα Μιχαέλα που θέλαμε να σε γαμήσουμε με τόσο λίγα, μάζεψα τα κομμάτια μου και πήγα αμ'εσως μετά λίγο παρακάτω στο 19 της Α. Γεωργίου, Τζούλη, νεαρό πιπίνι, 19 ετών, έδωσα 30 και εδώ, έκανε φιλότιμη προσπάθεια και μου τον σηκώσε με τα πολλά, γούσταρε να γαμηθεί και δεν της χάλασα χατίρι, την έχυσα μέσα σε κτηνώδεις κραυγές, 20λεπτο γεμάτο, τα συμπεράσματα δικά σας
καλημερα στην παρεα.........
αχ ρε game πως την πατησες ετσι........τι λεγαμε τοσο καιρο!!
με την μιχαελα παναθεμα σε!!?
Δεν ανέβηκε ακόμα...ΕΓΡΑΨΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ
Δεν γράφεις εδώ δυο λόγια;
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
λοιπον παιδες ακουστε με καλα δεν ακουσα την φωνη της μονο αλλα μπηκα και στο δοματιο οπως γραφω και στην κριτικη μου απο εκει και περα μια δοκιμη θα σας πεισει εσας οι οποιοι ειστε δυσπιστοι για να διαπιστωσετε οι ιδιοι οτι ειναι εγχειρισμενη και δεν εχει πεος ...απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σαςΑποκλειεται να ειχε λεβιε χαχα!! αφου και στις φωτο δεν διακρινεις κατι τετοιο, περα απο αυτο δε νομιζω να δουλευε σε στουντιο και ποσο μαλλον Βιλλες, απλα ο τυπος πηγε ακουσε την τραβελο-βαρεια φωνη και ξενερωσε προφανως δεν ηξερε και που πηγαινε και το Σοκ ειναι μεγαλυτερο παντα, αυτο ειναι ολο !!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ούτε ο Κριστιάνο δεν παίρνει 6,00 ευρώ το λεπτό.....Εγω πηγα Μιχαελα τη περασμενη κυριακη και την πηρα σε προγραμμα γυμνο τσιμπουκι 60 ευρω.Στο 10λεπτο αρχισαν να παιζουν τα φωτα.Με πλακωσε στη πιπα και τελειωσα αρον των αρον και οταν βγηκα ειχε 2 δωματια γεματα και 1 να περιμενει.Πουτανα διαφημιση.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
λοιπον παιδες ακουστε με καλα δεν ακουσα την φωνη της μονο αλλα μπηκα και στο δοματιο οπως γραφω και στην κριτικη μου απο εκει και περα μια δοκιμη θα σας πεισει εσας οι οποιοι ειστε δυσπιστοι για να διαπιστωσετε οι ιδιοι οτι ειναι εγχειρισμενη και δεν εχει πεος ...απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας
Καλα οτι ειναι τρανς φενεται απτη φατσα οκ εγχειρισμενη ειναι δεν αμφιβαλω απλα δεν ειναι τραβελι αυτο λεμε οτι δεν εχει Πουτσοο!!!
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Το θεμα ειναι τη γαμησες? Ελεγε τπτ??
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.832
- Πόντοι
- 38.177
αφου 30 λεω εδωσα...
Πως γκινεν αυτο;
Άρχισαν εκπτώσεις
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Πως γκινεν αυτο;
Άρχισαν εκπτώσεις
Καπου μπερδευεσαι, στη ΛΑΡΑ στο lafemme πηγα. Παντα απο 30 αρχιζε εκει
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ειρηνούλα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δηλαδη με λιγα λογια στη βικυ γαμας κολαρακι στα 40(αφου απο εκει ξεκιναει και αλλη τρυπουλα δεν εχει)
και λειπει το προγραμμα των 80...
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Μαλιστα...τα κακα της δημοσιοτητας!Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, Μιχαέλα στο casa di Irene, με το ρολόι στο χέρι η νεαρά, το 30αρι το κοστολογεί στα 8 λεπτά , φοράει και ένα τεράστιο ρολόι στο χέρι που στο 5λεπτο το κοιτάει, εμένα προσωπικά όταν είδα αυτό το σκηνικό μου πέσε, με παράτησε και έφυγε, είχα δώσει μόλις 30 στην κακομαθημένη στα 80-100αρια των μασατζιδικων, συγνώμη κα Μιχαέλα που θέλαμε να σε γαμήσουμε με τόσο λίγα, μάζεψα τα κομμάτια μου και πήγα αμ'εσως μετά λίγο παρακάτω στο 19 της Α. Γεωργίου, Τζούλη, νεαρό πιπίνι, 19 ετών, έδωσα 30 και εδώ, έκανε φιλότιμη προσπάθεια και μου τον σηκώσε με τα πολλά, γούσταρε να γαμηθεί και δεν της χάλασα χατίρι, την έχυσα μέσα σε κτηνώδεις κραυγές, 20λεπτο γεμάτο, τα συμπεράσματα δικά σας
Χτιστηκε ενας μυθος γύρω απ τ ονομα της, πριν ακομα εμφανιστει. Φτασαν στο σημειο, να διαφημίζουν την αφιξη της, ακομα και στα therd αλλων μαγαζιων!!
Ηλιθιότητα ή σκοπιμοτητα????
Απ την αλλη, απο αναφορες φιλων, πιστευω οτι η Μικαελα πραγματικα αξιζει, και τα χρονομετρα ειναι ανακαλύψεις των αφεντικων.
Ελπιζω να διαβαζουν κι αυτα εκτος απ τις κολακειες.
Προφανως η επισκεψη μου αναβάλλεται επ αοριστον...
Όσο για τη Τζουλια, είναι διαμαντακι οπως απο καιρο εχω γραψει σε κριτικη, αλλα....ελπιζω να μην μας διαβάζει...
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Λοιπόν πέρασα κι εγώ από τη Μιχαέλα.
Πέρασα με 40 ευρώ χωρίς γλύψιμο απλά ζήτησα λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα.
Πέρασα όμορφα σε γενικές γραμμές, είναι ευδιάθετο κορίτσι, το κατέχει το άθλημα αλλά μετά το 10λεπτο και καθώς την είχα στα τέσσερα και την είχα καταβρεί με τη θέα της υπέροχης κωλάρας της άρχισε να κοιτάει το γαμημένο το ρολόϊ και με αποσυντόνισε, αλλά ευτυχώς είχαμε αίσιο αποτέλεσμα.
Η πλάκα είναι ότι δεν είχε κόσμο στα άλλα δωμάτια, αλλά παρόλα αυτά με 30 και 40 ευρώ δεν βλέπω χαϊρι, και τα λεφτά δεν βγαίνουν πλέον εύκολα κύριοι στο La Casa D'Irene.
Πέρασα με 40 ευρώ χωρίς γλύψιμο απλά ζήτησα λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα.
Πέρασα όμορφα σε γενικές γραμμές, είναι ευδιάθετο κορίτσι, το κατέχει το άθλημα αλλά μετά το 10λεπτο και καθώς την είχα στα τέσσερα και την είχα καταβρεί με τη θέα της υπέροχης κωλάρας της άρχισε να κοιτάει το γαμημένο το ρολόϊ και με αποσυντόνισε, αλλά ευτυχώς είχαμε αίσιο αποτέλεσμα.
Η πλάκα είναι ότι δεν είχε κόσμο στα άλλα δωμάτια, αλλά παρόλα αυτά με 30 και 40 ευρώ δεν βλέπω χαϊρι, και τα λεφτά δεν βγαίνουν πλέον εύκολα κύριοι στο La Casa D'Irene.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.974
- Πόντοι
- 11.585
δηλαδη με λιγα λογια στη βικυ γαμας κολαρακι στα 40(αφου απο εκει ξεκιναει και αλλη τρυπουλα δεν εχει)
και λειπει το προγραμμα των 80...
χμμμ...ευκαιρια να παρω κωλαρακι για 1η φορα μου.!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις