gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει και υδραυλικα δλδ;Η ΒΙΚΗ ΣΤΟ VILLA EROTICA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΑΚΡΥΑ....
εχει και υδραυλικα δλδ;Η ΒΙΚΗ ΣΤΟ VILLA EROTICA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΑΚΡΥΑ....
ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΚΟΜΗΒαλε το λινκ να δω την κριτικη σου μαν.
εκει καταντησαμε....να κανουν ουρες ομορφα παλληκαρακια κ να τα σταζουν χοντρα για να γλεντανε τραβελλακια...α ρε ελεεινιδες.....ποσο ακομα θα πεσουν τα στανταρ? εδω εχουν τρελλαθει ολοι να μπαινουν μπαντου κ να την πεφτουν σε μπαζογριες.....αν ηταν εξωτερικο ολοι αυτοι θα γαμουσαν αβερτα κ θα ειχαν αλλα στανταρ...αλλα η Ελλαδαρα και η αγαμια να ναι καλα.....τα βλεπεις ολα μπλε.....
το άλλο σάιτ είναι γενικά αξιόπιστο. άρα για να μην την έχουν εκεί, μάλλον δεν εργάζετε αυτές τις μέρες
Οι ελληνιδες ειναι της οικογενειας θελουν ενα κοροιδακι να τα φερνει στο σπιτι κ αυτες καφε τσιγαρο και κους κους με τις φιλες, ανοργασμικες ξυνομουρες και καλομαθημενες απτο σπιτι, τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου παλι δικα μου. Ciaooo!!
δεν ξερω μαν,λες να κατουραει ορθια ακομη απο συνηθεια;Τον κανει λασο δηλαδης μαν.??
Είχαμε κανά νέο από Δανάηδεν ξερω μαν,λες να κατουραει ορθια ακομη απο συνηθεια;
θα κανω καμια επικοινωνια μεσα στην βδομαδα και θα σου πω αν ειναιΕίχαμε κανά νέο από Δανάη
Η ΒΙΚΗ ΣΤΟ VILLA EROTICA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΑΚΡΥΑ....
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, Μιχαέλα στο casa di Irene, με το ρολόι στο χέρι η νεαρά, το 30αρι το κοστολογεί στα 8 λεπτά , φοράει και ένα τεράστιο ρολόι στο χέρι που στο 5λεπτο το κοιτάει, εμένα προσωπικά όταν είδα αυτό το σκηνικό μου πέσε, με παράτησε και έφυγε, είχα δώσει μόλις 30 στην κακομαθημένη στα 80-100αρια των μασατζιδικων, συγνώμη κα Μιχαέλα που θέλαμε να σε γαμήσουμε με τόσο λίγα, μάζεψα τα κομμάτια μου και πήγα αμ'εσως μετά λίγο παρακάτω στο 19 της Α. Γεωργίου, Τζούλη, νεαρό πιπίνι, 19 ετών, έδωσα 30 και εδώ, έκανε φιλότιμη προσπάθεια και μου τον σηκώσε με τα πολλά, γούσταρε να γαμηθεί και δεν της χάλασα χατίρι, την έχυσα μέσα σε κτηνώδεις κραυγές, 20λεπτο γεμάτο, τα συμπεράσματα δικά σας
Εγω πηγα Μιχαελα τη περασμενη κυριακη και την πηρα σε προγραμμα γυμνο τσιμπουκι 60 ευρω.Στο 10λεπτο αρχισαν να παιζουν τα φωτα.Με πλακωσε στη πιπα και τελειωσα αρον των αρον και οταν βγηκα ειχε 2 δωματια γεματα και 1 να περιμενει.Πουτανα διαφημιση.Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, Μιχαέλα στο casa di Irene, με το ρολόι στο χέρι η νεαρά, το 30αρι το κοστολογεί στα 8 λεπτά , φοράει και ένα τεράστιο ρολόι στο χέρι που στο 5λεπτο το κοιτάει, εμένα προσωπικά όταν είδα αυτό το σκηνικό μου πέσε, με παράτησε και έφυγε, είχα δώσει μόλις 30 στην κακομαθημένη στα 80-100αρια των μασατζιδικων, συγνώμη κα Μιχαέλα που θέλαμε να σε γαμήσουμε με τόσο λίγα, μάζεψα τα κομμάτια μου και πήγα αμ'εσως μετά λίγο παρακάτω στο 19 της Α. Γεωργίου, Τζούλη, νεαρό πιπίνι, 19 ετών, έδωσα 30 και εδώ, έκανε φιλότιμη προσπάθεια και μου τον σηκώσε με τα πολλά, γούσταρε να γαμηθεί και δεν της χάλασα χατίρι, την έχυσα μέσα σε κτηνώδεις κραυγές, 20λεπτο γεμάτο, τα συμπεράσματα δικά σας
Εγω πηγα Μιχαελα τη περασμενη κυριακη και την πηρα σε προγραμμα γυμνο τσιμπουκι 60 ευρω.Στο 10λεπτο αρχισαν να παιζουν τα φωτα.Με πλακωσε στη πιπα και τελειωσα αρον των αρον και οταν βγηκα ειχε 2 δωματια γεματα και 1 να περιμενει.Πουτανα διαφημιση.