Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Για να κολλησεις κατι απο τα ακαλυπτα μερη πρεπει η κοπελα να εχει εμφανη σημαδια απο πληγες,κονδυλοματα κτλ...εγω προσωπικα παντα ελενχω το μουνι για τετοια πραγματα οπως φυσικα και το κωλο οταν την βαζω στα 4...
Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες ΔΕΝ κολλησα ποτε τιποτα και μου εχουν σπασει καποτες αρκετες φορες ειδικα σε callgirls που γαμουσα 1 ωρα ασταματητα....ειναι και λιγο τυχη αυτα!!!
Μην το λες γιατί τα κονδυλώματα τα εσωτερικά δεν είναι ορατά οπότε αρκούν τα υγρά για να το τσιμπήσεις…και επΙπλεον οι περισσότεροι είμαστε φορείς του ιού απλά δεν εκδηλώνεται σε όλους, και ειδικά εμείς και οι ιεροδουλες που κάνουμε αυτό το σπορ είναι σχεδόν βέβαιο

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Πήρα την σάρα paradise με απλό. Η κοπέλα ωραία εμφάνιση, κωλαράκι πολύ ωραίο κ σφιχτό. Πιπα καλούτσικα τα πήγε κάναμε 3 στάσεις. Φώναζε κιόλας. Γενικά δεν μου είπε σε κάτι όχι. Ωραίο κορίτσι με τον χρόνο θα μπορούσε να κάτσει παραπάνω. Σκέφτομαι να την πάρω με μεγαλύτερο πρόγραμμα

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
274
Πόντοι
20
Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
112
Πόντοι
0
Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
Η σαντρα τελικά θα κάτσει και αλλο; Γιατί κάποιος πάνω ανέφερε ότι προχτές ήταν η τελευταία της μερα άμα θυμάμαι καλά

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Μενω εκπληκτος! Τα πετυχες κ τα 3! Με την Ναρυ συγκεκριμενα ειχαμε πολυ καλη χημεια και αφου τελειωσα, εκατσε κανα μισαωρο στο δωματιο κ μου εκανε ιστορικη αναδρομη των εμπειριων της στο χωρο και με ρωτουςε για την μπουρδελοκατασταση σε αλλες χωρες (εχω ταξιδευσει κ ζησει σε αρκετες χωρες). Ειναι πολυ καλο τυπακι. Γενικα, οι Καζακστανες συνδιαζουν το μεσογειακο μελαχρινο χρωμα με την απαλοτητα του δερματος των Ρωσιδων. Καταπληκτικος συνδιασμος…
Φίλε όπως τα λες δεν θα προσθέσω κάτι άλλο αλλά κρίμα γιατί δεν την ξαναπετυχα την ναρυ εδώ κ καιρό ψιλό κοιτάω στο σάιτ αλλά τίποτα…

artboy

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κνείς αν υπάρχουν στούντιο με τρανς?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.489
Πόντοι
32.165
Κατι τετοιο ψαχνει ο φιλος.

rave GIF

Sukaa

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ε πήγα να δω την καινούργια την μια , και την πάτησα και εγώ η αλήθεια είναι από αμυριλις πως την λέγανε μια ντουμπανιαρα και αυτή γλάστρα μέσα , από τότε έιχα να πατήσω
Μπρο είμαι μια από τις κοπέλες που γράφεις πράματα. Έχεις κάποιο πρόβλημα;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.910
Πόντοι
456
Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.
Ησουν κατατοπιστικος και διακριτικος, ευγε! :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
160
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Σήμερα σκοπεύουμε να πάμε 3 άτομα από επαρχία έχει κάποιος να προτείνει τίποτα καλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
366
Πόντοι
21
Απο προκαταρτικα κανει η ιζαμπελα?? Απο χρονο πως ηταν ?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Σήμερα σκοπεύουμε να πάμε 3 άτομα από επαρχία έχει κάποιος να προτείνει τίποτα καλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για βραδινό ωράριο, Λιλιάνα free house, Εβελίνα casa d'amore και Ρεμπέκα στην Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μεδουσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom