Πετρου Ερημίτη ακόμα απέναντι απο το medusa ή πήρε μεταγγραφή; Από 30;Αρχίζει και σβήνει μου φαίνετε και η νυχτερινή βάρδια μετά την πρωινή...Τίμια επιλογή για βράδυ η Ρεβέκα που είχα καιρό να περάσω μαζί της πολύ καλή μέσα δεν λέει όχι σε τίποτα και ευδιάθετη.Το τσιμπούκι της πραγματικά απίστευτο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.974
- Πόντοι
- 11.585
Μελαχρινο μινιον γκομενακι γυρω στα 30, καλα Ελληνικα, μεγαλωσε λεει Ελλαδα, Ρουμανα δηλωνει, προσωπο μετριο αλλα οχι ασχημο, βυζαρες σιλικονατες με καλη ρωγα, κωλαρακι ωραιο συστημα, απο συμετοχη παρα πολυ καλη, επιθετικη με το καλημερα, στην πεφτει με την μια, ξερει τι θελεις και στο δινει στο πιατο, φιλια δεν πηρα ομως, αν και εκανε teasing, με ποιασανε οι τσιγκουνιες μου ή ειχα μια προδιαθεση οτι θα φαω φολα, και πληρωσα απλο με τιμη εκκινησης το 50αρικο, και πιστευω εξαργυρωσε και το τελευταιο ευρω που πηρε, στο γαμισι το νιωθει σε σημειο που λες οτι το γουσταρει, το μωρο το αγγιζα και μπιμπικιαζε το δερματακι του.... το μουνακι της δεν πρεπει να ειναι και τα ομορφοτερα, χωρις να το εχω επεξεργαστει, αλλα λιγο που εβλεπα τον πουτσο να μπενοβγενει μεσα του, φενεται παχομουνα για το μεγεθος της. Την επομενη φορα θα τιμιθει περετερω... σαν εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου, δηλαδη δεν την βλεπω για στανταρακι, αλλα θα φανει στην μετεξεταση....Τουτέστιν;
Πηγα για Σαντρα Π.ερημιτη, την ειχε στο προγραμμα στο 4, αλλα ηταν κλειστο, μπηκα σε κανα 2-3, αλλα δεν θυμαμαι Χριστο τι ειδα, παρα μονο ενα μικρο μελαχρινο πιπινακι ομορφουλικο στο 5, μπιπελο με ποιασηματα και φορα εξω 2 φυσικα βυζακια ποιημα.!!! πραγματικα τα καλυτερα νεανικα βυζακια που ειχα χρονια να δω.... χτες ή σημερα η τσατσα ειπε ειναι τελευταια της μερα, ονομα δεν θυμαμαι... Πολυ κινηση κλασικα για Σαββατοβραδο, χαμος απο παρκαρισμενα αμαξια....
Τελευταία τροποποίηση:
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.679
- Πόντοι
- 2.046
Αν το κατάλαβε η ίδια πως έχει και πήρε αντιβίωση, θεραπεύεται πλήρως, καθώς πρόκειται για βακτήριο και όχι για ιό.H Alina ακομη δουλευει πως μπορει να γινεται αυτο.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.056
- Πόντοι
- 1.056
Αντιβίωση δεν παίρνεις αλλά ενέσεις παρακεταμολης. Ανάλογα το ποσοστό που υπάρχει του ιοιυ στον οργανισμό, τόσο πάνε και οι δώσεις. Δλδη και τρεις ενέσεις σε ένα μήνα ανά 10 μερες. Μόνο σε νοσοκομείο. Δεν είναι εύκολη θεραπείαΑν το κατάλαβε η ίδια πως έχει και πήρε αντιβίωση, θεραπεύεται πλήρως, καθώς πρόκειται για βακτήριο και όχι για ιό.
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ναι φίλε μου ακόμα Ερημίτη με 30Πετρου Ερημίτη ακόμα απέναντι απο το medusa ή πήρε μεταγγραφή; Από 30;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.392
- Πόντοι
- 456
Ήσουν κατατοπιστικότατος. ΘενξΜελαχρινο μινιον γκομενακι γυρω στα 30, καλα Ελληνικα, μεγαλωσε λεει Ελλαδα, Ρουμανα δηλωνει, προσωπο μετριο αλλα οχι ασχημο, βυζαρες σιλικονατες με καλη ρωγα, κωλαρακι ωραιο συστημα, απο συμετοχη παρα πολυ καλη, επιθετικη με το καλημερα, στην πεφτει με την μια, ξερει τι θελεις και στο δινει στο πιατο, φιλια δεν πηρα ομως, αν και εκανε teasing, με ποιασανε οι τσιγκουνιες μου ή ειχα μια προδιαθεση οτι θα φαω φολα, και πληρωσα απλο με τιμη εκκινησης το 50αρικο, και πιστευω εξαργυρωσε και το τελευταιο ευρω που πηρε, στο γαμισι το νιωθει σε σημειο που λες οτι το γουσταρει, το μωρο το αγγιζα και μπιμπικιαζε το δερματακι του.... το μουνακι της δεν πρεπει να ειναι και τα ομορφοτερα, χωρις να το εχω επεξεργαστει, αλλα λιγο που εβλεπα τον πουτσο να μπενοβγενει μεσα του, φενεται παχομουνα για το μεγεθος της. Την επομενη φορα θα τιμιθει περετερω... σαν εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου, δηλαδη δεν την βλεπω για στανταρακι, αλλα θα φανει στην μετεξεταση....
Πηγα για Σαντρα Π.ερημιτη, την ειχε στο προγραμμα στο 4, αλλα ηταν κλειστο, μπηκα σε κανα 2-3, αλλα δεν θυμαμαι Χριστο τι ειδα, παρα μονο ενα μικρο μελαχρινο πιπινακι ομορφουλικο στο 5, μπιπελο με ποιασηματα και φορα εξω 2 φυσικα βυζακια ποιημα.!!! πραγματικα τα καλυτερα νεανικα βυζακια που ειχα χρονια να δω.... χτες ή σημερα η τσατσα ειπε ειναι τελευταια της μερα, ονομα δεν θυμαμαι... Πολυ κινηση κλασικα για Σαββατοβραδο, χαμος απο παρκαρισμενα αμαξια....
Για να κολλησεις κατι απο τα ακαλυπτα μερη πρεπει η κοπελα να εχει εμφανη σημαδια απο πληγες,κονδυλοματα κτλ...εγω προσωπικα παντα ελενχω το μουνι για τετοια πραγματα οπως φυσικα και το κωλο οταν την βαζω στα 4...Αντίθετα φιλαράκι είναι πολύ εύκολο να παρασημοφορηθείς στα ακάλυπτα μέρη του προφυλακτικού από την τριβή και μόνο,και ειδικά αν είσαι κ φρεσκοξυρισμενος
Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες ΔΕΝ κολλησα ποτε τιποτα και μου εχουν σπασει καποτες αρκετες φορες ειδικα σε callgirls που γαμουσα 1 ωρα ασταματητα....ειναι και λιγο τυχη αυτα!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.938
- Πόντοι
- 25.165
Χαιρομαι που καποιος παλιος εκτος απο μενα εγραψε θετικα για την Σονια. Η κοπελα αξιζει. Επισης ειδα δουλευε και σημερα αλλα το ειδα αργα. (στις 1600 σχολαει)Μελαχρινο μινιον γκομενακι γυρω στα 30, καλα Ελληνικα, μεγαλωσε λεει Ελλαδα, Ρουμανα δηλωνει, προσωπο μετριο αλλα οχι ασχημο, βυζαρες σιλικονατες με καλη ρωγα, κωλαρακι ωραιο συστημα, απο συμετοχη παρα πολυ καλη, επιθετικη με το καλημερα, στην πεφτει με την μια, ξερει τι θελεις και στο δινει στο πιατο, φιλια δεν πηρα ομως, αν και εκανε teasing, με ποιασανε οι τσιγκουνιες μου ή ειχα μια προδιαθεση οτι θα φαω φολα, και πληρωσα απλο με τιμη εκκινησης το 50αρικο, και πιστευω εξαργυρωσε και το τελευταιο ευρω που πηρε, στο γαμισι το νιωθει σε σημειο που λες οτι το γουσταρει, το μωρο το αγγιζα και μπιμπικιαζε το δερματακι του.... το μουνακι της δεν πρεπει να ειναι και τα ομορφοτερα, χωρις να το εχω επεξεργαστει, αλλα λιγο που εβλεπα τον πουτσο να μπενοβγενει μεσα του, φενεται παχομουνα για το μεγεθος της. Την επομενη φορα θα τιμιθει περετερω... σαν εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου, δηλαδη δεν την βλεπω για στανταρακι, αλλα θα φανει στην μετεξεταση....
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Μην το λες γιατί τα κονδυλώματα τα εσωτερικά δεν είναι ορατά οπότε αρκούν τα υγρά για να το τσιμπήσεις…και επΙπλεον οι περισσότεροι είμαστε φορείς του ιού απλά δεν εκδηλώνεται σε όλους, και ειδικά εμείς και οι ιεροδουλες που κάνουμε αυτό το σπορ είναι σχεδόν βέβαιοΓια να κολλησεις κατι απο τα ακαλυπτα μερη πρεπει η κοπελα να εχει εμφανη σημαδια απο πληγες,κονδυλοματα κτλ...εγω προσωπικα παντα ελενχω το μουνι για τετοια πραγματα οπως φυσικα και το κωλο οταν την βαζω στα 4...
Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες ΔΕΝ κολλησα ποτε τιποτα και μου εχουν σπασει καποτες αρκετες φορες ειδικα σε callgirls που γαμουσα 1 ωρα ασταματητα....ειναι και λιγο τυχη αυτα!!!
Πήρα την σάρα paradise με απλό. Η κοπέλα ωραία εμφάνιση, κωλαράκι πολύ ωραίο κ σφιχτό. Πιπα καλούτσικα τα πήγε κάναμε 3 στάσεις. Φώναζε κιόλας. Γενικά δεν μου είπε σε κάτι όχι. Ωραίο κορίτσι με τον χρόνο θα μπορούσε να κάτσει παραπάνω. Σκέφτομαι να την πάρω με μεγαλύτερο πρόγραμμα
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 262
- Πόντοι
- 20
Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
bizakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Η σαντρα τελικά θα κάτσει και αλλο; Γιατί κάποιος πάνω ανέφερε ότι προχτές ήταν η τελευταία της μερα άμα θυμάμαι καλάΤσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Φίλε όπως τα λες δεν θα προσθέσω κάτι άλλο αλλά κρίμα γιατί δεν την ξαναπετυχα την ναρυ εδώ κ καιρό ψιλό κοιτάω στο σάιτ αλλά τίποτα…Μενω εκπληκτος! Τα πετυχες κ τα 3! Με την Ναρυ συγκεκριμενα ειχαμε πολυ καλη χημεια και αφου τελειωσα, εκατσε κανα μισαωρο στο δωματιο κ μου εκανε ιστορικη αναδρομη των εμπειριων της στο χωρο και με ρωτουςε για την μπουρδελοκατασταση σε αλλες χωρες (εχω ταξιδευσει κ ζησει σε αρκετες χωρες). Ειναι πολυ καλο τυπακι. Γενικα, οι Καζακστανες συνδιαζουν το μεσογειακο μελαχρινο χρωμα με την απαλοτητα του δερματος των Ρωσιδων. Καταπληκτικος συνδιασμος…
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.832
- Πόντοι
- 38.177
Όχι,μόνο τρανς με στούντιο υπάρχουν.Καλησπέρα, ξέρει κνείς αν υπάρχουν στούντιο με τρανς?
Εννοείς μόνο σπίτι τους?Όχι,μόνο τρανς με στούντιο υπάρχουν.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.357
- Πόντοι
- 3.346
Τι ειναι τρανς?Καλησπέρα, ξέρει κνείς αν υπάρχουν στούντιο με τρανς?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.938
- Πόντοι
- 25.165
azazel
Τιμημένος