Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Φιλαράκι μου το free house που είναι μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο
Mινωταύρου 10 την κάθετη στη νικηφόρου ουρανού. Τελευταίο στενό που μπαίνεις για τα -δέλα, λίγο πιο πάνω από το βενζιναδικο της shell

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα :cheesy::cheesy:

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
605
Πόντοι
81
Το bad Girls κατέβασε ρολά?Πηγα για Αλεξάνδρα χτες και σήμερα αλλά κλειστό …

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.928
Πόντοι
456
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα :cheesy::cheesy:
Κάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά πέρασα χθες το πρωί δηλ δίπλα από το σπιτάκι της Έλενας Ραΐσα και βρηκα μια ελληνίδα Μαρίνα σαν θεία ήταν μεγάλη μου θύμισε την πεθερά και σκάλωσα κάπως να της το δώσω! την ρώτησα αν μπορεί ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα και της τα έδωσα στο λαρύγγι με 30 € δε νομίζω ότι είναι όμορφη για να με τραβήξει αλλά κάτι μου έκανε το κλικ Γενικά τα πήρε όλα αν και ψιλό βαριεστημένη αλλά εντάξει εγώ το κομμάτι μου το έκανα!

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.
Τι να κανω που τα γραφεια της δουλειας μου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκει και δεν μπορω να κανω σβουρες, αλλιως δεν θα ηθελα βοηθεια και θα ενημερωνα εγω :headbang:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
366
Πόντοι
21
Πρωινη τσαρκα σημερα τα πιο πολλα ηταν κλειστα λογω καιρου λογικα...στα σπιτια που ηταν ανοιχτα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο..αν παει κανεις βραδυ ας ενημερωσει τι παιζει...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Πρωινη τσαρκα σημερα τα πιο πολλα ηταν κλειστα λογω καιρου λογικα...στα σπιτια που ηταν ανοιχτα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο..αν παει κανεις βραδυ ας ενημερωσει τι παιζει...
Ελλειψη προσωπικου μαλλον.. παιρνουν αδεια για τα χριστουγεννα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.344
Πόντοι
456
Καλησπέρα ! Αύριο μεσημέρι προς απόγευμα ίσως πάω μια βόλτα.

Θέλω κάτι σε πετσί και κόκαλο. Γνωρίζει κανείς άμα παίζει ;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.928
Πόντοι
456
Τι να κανω που τα γραφεια της δουλειας μου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκει και δεν μπορω να κανω σβουρες, αλλιως δεν θα ηθελα βοηθεια και θα ενημερωνα εγω :headbang:
Το άλλο σάιτ με τις βάρδιες το ξέρεις; Θα σου πω δύο που έχω πάει αλλά με τη μία δεν ξετρελαθηκα και με την άλλη σπαστικα και με το ζόρι έχυσα με μαλακία . Η πρώτη είναι η Φρίντα και η άλλη είναι η Γαλήνη. Αν εστιάσεις στα βυζιά ίσως περάσεις καλά.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Τα καλύτερα βυζιά -όχι τα πιο μεγάλα- αλλά χορταστικά, φυσικά και στητά ειναι της Εβελινάς.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.333
Πόντοι
746
Όντως έχει πολύ καλά βυζιά. Ελπίζω να τα απολαύσεις. Βέβαια και η Ελενίτσα έχει πολύ ωραία βυζιά. Η Ελενίτσα είναι απέναντι από την Εβελίνα αλλά μεγάλο παλτό το κοριτσάκι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.380
Πόντοι
7.095
Άλλαξε δουλειά

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
425
Πόντοι
21
Καλησπέρα ! Αύριο μεσημέρι προς απόγευμα ίσως πάω μια βόλτα.

Θέλω κάτι σε πετσί και κόκαλο. Γνωρίζει κανείς άμα παίζει ;
Μεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.344
Πόντοι
456
Μεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.
Καλώς

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Confused Mark Wahlberg GIF

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
366
Πόντοι
21
Στα ξυλινα στο Λας Βεγκας ποιες δουλευουν σημερα το πρωι αν γνωριζει καποιος να ενημερωσει..ψαχνω την ιζαμπελα με τα σιλικονατα βυζια και τα τατου

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
112
Πόντοι
0
Στα ξυλινα στο Λας Βεγκας ποιες δουλευουν σημερα το πρωι αν γνωριζει καποιος να ενημερωσει..ψαχνω την ιζαμπελα με τα σιλικονατα βυζια και τα τατου
Πάντα βράδυ την πετυχαίνω εγώ σε αυτό που είναι από την πλευρά προς την ερημίτη

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.928
Πόντοι
456
Μόνο στον κορωνοϊό φάγαμε γκροβερ με 50αρι. Μια χαρά είναι τα 80 αρκεί να μην κάνει αγγαρεία το μωράκι. Και την Μπιάνκα δεν την λες και άσχημη.
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
425
Πόντοι
21
Μόνο στον κορωνοϊό φάγαμε γκροβερ με 50αρι. Μια χαρά είναι τα 80 αρκεί να μην κάνει αγγαρεία το μωράκι. Και την Μπιάνκα δεν την λες και άσχημη.
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη;
Αλίμονο, ειπα αν ξεπερασει το σοκ των 80 γιατί ορισμένοι διστάζουν στα 10 ευρώ παραπάνω. Και γω συμφωνω μαζι σου, δεν την βλέπω ασχημη. Δεν ξερω αν ειναι ακομα Θεσσαλονίκη (Νοέμβριο ήταν) γιατί τελευταία εχω φάει σκαλωμα με τη Ρόζα απ το μεντουσα,το μωρο καθόταν και το πιπιλιζα σπιθαμή προς σπιθαμή όμως εδώ και καιρό δεν την βρίσκω πουθενά. Ξερεις τιποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom