Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.428
Πόντοι
456
Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.380
Πόντοι
3.346
Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.
Ησουν κατατοπιστικος και διακριτικος, ευγε! :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Σήμερα σκοπεύουμε να πάμε 3 άτομα από επαρχία έχει κάποιος να προτείνει τίποτα καλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
302
Πόντοι
21
Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
Απο προκαταρτικα κανει η ιζαμπελα?? Απο χρονο πως ηταν ?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.058
Πόντοι
446
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Σήμερα σκοπεύουμε να πάμε 3 άτομα από επαρχία έχει κάποιος να προτείνει τίποτα καλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για βραδινό ωράριο, Λιλιάνα free house, Εβελίνα casa d'amore και Ρεμπέκα στην Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μεδουσα.

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Για βραδινό ωράριο, Λιλιάνα free house, Εβελίνα casa d'amore και Ρεμπέκα στην Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μεδουσα.
Φιλαράκι μου το free house που είναι μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.058
Πόντοι
446
Φιλαράκι μου το free house που είναι μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο
Mινωταύρου 10 την κάθετη στη νικηφόρου ουρανού. Τελευταίο στενό που μπαίνεις για τα -δέλα, λίγο πιο πάνω από το βενζιναδικο της shell

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα :cheesy::cheesy:

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
Το bad Girls κατέβασε ρολά?Πηγα για Αλεξάνδρα χτες και σήμερα αλλά κλειστό …

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.428
Πόντοι
456
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα :cheesy::cheesy:
Κάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom