Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.
Πήγα προχθές τελείως τυχαία. Δεν την είχα στο πρόγραμμα και πήγα τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, στις 14:00. Ήταν στο δωμάτιο, θα ερχόταν ένα τηλεφωνικό ραντεβού στις 14:15 και περίμενε στο σαλόνι συνάδελφος. Τελικά με έμπασε στο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τον συνάδελφο. Της έκανα παράπονο για το ωράριο της και μου είπε οτι την έχουν ξεθεώσει. Τεσπα , μπήκα και το μωρό είναι πιπίλα. Μοντελακι και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μια πεντακάθαρη ροδέλα που μοσχοβολάει και είναι αφρός. Δυνατή πίπα και μου είπε και εμένα ότι δεν έχει πουτσοτριψιματα κάτι που δεν με πειράζει. Έριξα ένα δυνατό χύσιμο και έφυγα ανάλαφρος. Είπε θα καθήσει μέχρι Φλεβάρη οπότε θα την ξαναπάρω κάποιο ΣΚ.
Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα