You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)
Απο προκαταρτικα κανει η ιζαμπελα?? Απο χρονο πως ηταν ?Τσάρκα βραδινή μετά από αρκετό καιρό. Γενικά μέτρια πράγματα οπότε δε θα επεκταθώ απλά θ αναφέρω τις ,κατά τη γνώμη μου, δυο καλές περιπτώσεις εμφανισιακά πέρα από τις φίρμες και κλασικές κοπέλες της βάρδιας (Ραίσα,Σάντρα,Καρίνα,Εβελίνα). 1)Κρυσταλ σοκολατί μωρό στο studio Bella 2)Άννα busty μωρό με τατουαζάρες και βυζάρες στο sex and the city.
Εγώ κατέθεσα στο πρώτο μαγαζί του Vegas στην... Ιζαμπέλα! Όμορφο μωρό γύρω στα 25 με ωραίο σιλικονάτο βυζί και αρκετά τατουάζ. Καυλιάρικο πίρσινγκ στη γλώσσα που το επιδεικνύει όταν τη καρφώνεις και γενικότερα ζεστό άτομο. Μια ωραία,τίμια εμπειρία στα 30. Δε κάνει παπάδες αλλά είναι καλή. Αυτά από μένα μάγκες...
Για βραδινό ωράριο, Λιλιάνα free house, Εβελίνα casa d'amore και Ρεμπέκα στην Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μεδουσα.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. Σήμερα σκοπεύουμε να πάμε 3 άτομα από επαρχία έχει κάποιος να προτείνει τίποτα καλό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλαράκι μου το free house που είναι μπορείς να με κατατοπίσεις λίγοΓια βραδινό ωράριο, Λιλιάνα free house, Εβελίνα casa d'amore και Ρεμπέκα στην Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μεδουσα.
Mινωταύρου 10 την κάθετη στη νικηφόρου ουρανού. Τελευταίο στενό που μπαίνεις για τα -δέλα, λίγο πιο πάνω από το βενζιναδικο της shellΦιλαράκι μου το free house που είναι μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.436
- Πόντοι
- 456
Κάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά,
ποιά κοπέλα έχει τα πιο μεγάλα βυζιά;
Κάνει και ρήμα! Ασχέτος βάρδιας και σωματότυπου, μπάς και κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα
Καλημέρα παιδιά πέρασα χθες το πρωί δηλ δίπλα από το σπιτάκι της Έλενας Ραΐσα και βρηκα μια ελληνίδα Μαρίνα σαν θεία ήταν μεγάλη μου θύμισε την πεθερά και σκάλωσα κάπως να της το δώσω! την ρώτησα αν μπορεί ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα και της τα έδωσα στο λαρύγγι με 30 € δε νομίζω ότι είναι όμορφη για να με τραβήξει αλλά κάτι μου έκανε το κλικ Γενικά τα πήρε όλα αν και ψιλό βαριεστημένη αλλά εντάξει εγώ το κομμάτι μου το έκανα!
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι να κανω που τα γραφεια της δουλειας μου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκει και δεν μπορω να κανω σβουρες, αλλιως δεν θα ηθελα βοηθεια και θα ενημερωνα εγωΚάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.395
- Πόντοι
- 3.346
Ελλειψη προσωπικου μαλλον.. παιρνουν αδεια για τα χριστουγεννα.Πρωινη τσαρκα σημερα τα πιο πολλα ηταν κλειστα λογω καιρου λογικα...στα σπιτια που ηταν ανοιχτα δεν ειχε τιποτα το αξιολογο..αν παει κανεις βραδυ ας ενημερωσει τι παιζει...
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.233
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα ! Αύριο μεσημέρι προς απόγευμα ίσως πάω μια βόλτα.
Θέλω κάτι σε πετσί και κόκαλο. Γνωρίζει κανείς άμα παίζει ;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.436
- Πόντοι
- 456
Το άλλο σάιτ με τις βάρδιες το ξέρεις; Θα σου πω δύο που έχω πάει αλλά με τη μία δεν ξετρελαθηκα και με την άλλη σπαστικα και με το ζόρι έχυσα με μαλακία . Η πρώτη είναι η Φρίντα και η άλλη είναι η Γαλήνη. Αν εστιάσεις στα βυζιά ίσως περάσεις καλά.Τι να κανω που τα γραφεια της δουλειας μου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκει και δεν μπορω να κανω σβουρες, αλλιως δεν θα ηθελα βοηθεια και θα ενημερωνα εγω
Τα καλύτερα βυζιά -όχι τα πιο μεγάλα- αλλά χορταστικά, φυσικά και στητά ειναι της Εβελινάς.Κάνε τσάρκα και όπου σ'αρεσει χώσου. Βυζιά μπορεί να έχουν αλλά αν είναι κομοδίνα θα μας κράζεις.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.960
- Πόντοι
- 7.095
Άλλαξε δουλειάΤι να κανω που τα γραφεια της δουλειας μου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκει και δεν μπορω να κανω σβουρες, αλλιως δεν θα ηθελα βοηθεια και θα ενημερωνα εγω
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 376
- Πόντοι
- 21
Μεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.Καλησπέρα ! Αύριο μεσημέρι προς απόγευμα ίσως πάω μια βόλτα.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.233
- Πόντοι
- 456
ΚαλώςΜεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 11.585
Μεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις