Μεσημέρι προς απόγευμα είχα πάρει την Μπιάνκα στο Νικ ουρ.24 αλλά την έχω πετύχει και βράδυ. Μέσα στο δωμάτιο όμως δε θα σου φαίνεται και τόσο πετσί και κόκκαλο. Με 80 ευρώ σε αφήνει να της σκισεις το ποπουδάκι. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα χωρίς να λεει μα και μου. Ωραία η θέα να έχεις μόνο τ αρχιδια εξω λιγα μπατσάκια, με τροπο όμως της τα δωσα. Αλλά και η πιπα της καλή. Πιστεύω πως αν ξεπεράσεις το αρχικο ας το πω ετσι " σοκ" του 80ευρου θα περάσεις καλά.
Μόνο στον κορωνοϊό φάγαμε γκροβερ με 50αρι. Μια χαρά είναι τα 80 αρκεί να μην κάνει αγγαρεία το μωράκι. Και την Μπιάνκα δεν την λες και άσχημη.
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη;
Μόνο στον κορωνοϊό φάγαμε γκροβερ με 50αρι. Μια χαρά είναι τα 80 αρκεί να μην κάνει αγγαρεία το μωράκι. Και την Μπιάνκα δεν την λες και άσχημη.
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα Θεσσαλονίκη;
Αλίμονο, ειπα αν ξεπερασει το σοκ των 80 γιατί ορισμένοι διστάζουν στα 10 ευρώ παραπάνω. Και γω συμφωνω μαζι σου, δεν την βλέπω ασχημη. Δεν ξερω αν ειναι ακομα Θεσσαλονίκη (Νοέμβριο ήταν) γιατί τελευταία εχω φάει σκαλωμα με τη Ρόζα απ το μεντουσα,το μωρο καθόταν και το πιπιλιζα σπιθαμή προς σπιθαμή όμως εδώ και καιρό δεν την βρίσκω πουθενά. Ξερεις τιποτα;
Αλίμονο, ειπα αν ξεπερασει το σοκ των 80 γιατί ορισμένοι διστάζουν στα 10 ευρώ παραπάνω. Και γω συμφωνω μαζι σου, δεν την βλέπω ασχημη. Δεν ξερω αν ειναι ακομα Θεσσαλονίκη (Νοέμβριο ήταν) γιατί τελευταία εχω φάει σκαλωμα με τη Ρόζα απ το μεντουσα,το μωρο καθόταν και το πιπιλιζα σπιθαμή προς σπιθαμή όμως εδώ και καιρό δεν την βρίσκω πουθενά. Ξερεις τιποτα;
Ρουμάνα 21 χρόνων όπως μου είπε στο δωμάτιο. Την κανω για 1.65 ύψος 50 με 55 κιλά, ήταν ξανθιά και ασπρούλα. Τώρα για εμφάνιση αυτό είναι υποκειμενικό πάντως μπιμπελό για τα δικά μου γουστα. 2 φορές που πήγα σ αυτη με 50 ευρω την ήπια στο ποτήρι από πάνω μέχρι κάτω.