προσοχή στα τζακούζι γιατί εκει κατουρανε οι περισσότερη!Σημερα παιχτηκε double dragon. Πρωτα πηγα Λαρα (ομορφυνε κιαλλο η ρουφιανα!) πολυ καλη σε ολα της και μετα στα καπακια τζακουζι με Σονια, αυτη τη φορα το γαμησι μαζι της ηταν σε αλλο λεβελ. Περασα υπεροχα! Και στις 2 δεν ειχε πολυ κοσμο πραμα που με χαροποιησε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)
Πέρασμα με Σανελ από σουπερ παραδαις , κακή εμπειρία , πίπα στο κεφαλάκι μόνο , στις στάσεις έκλεβε να μην μπαίνεις . Κοιτούσε το ρολόι συνέχεια . Μου τον έκανε και με μωρομαντιλα 5 λεπτά και κοιτούςε μετά και τον χρόνο για το θεό . Προφανώς έφυγα αχυστος ,
Υγ γενικά έχω παρατηρήσει τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα , μπορεί από τις 10 φορές που δεν έχω τελειώσει οι 8 να ήταν στο σούπερ παραδαις, έχουν έναν αέρα εκεί πέρα αδικαιολόγητο . Anyway αυτά από εμένα .
Υγ2 είχε μια καινούργια δίπλα απτο μέδουσα στα δεξιά ωραία νέα με ωραίο κωλο καστανόξανθη η ξανθιά χωρίς βυζι αλλά φαινόταν να είχε όρεξη
Υγ γενικά έχω παρατηρήσει τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα , μπορεί από τις 10 φορές που δεν έχω τελειώσει οι 8 να ήταν στο σούπερ παραδαις, έχουν έναν αέρα εκεί πέρα αδικαιολόγητο . Anyway αυτά από εμένα .
Υγ2 είχε μια καινούργια δίπλα απτο μέδουσα στα δεξιά ωραία νέα με ωραίο κωλο καστανόξανθη η ξανθιά χωρίς βυζι αλλά φαινόταν να είχε όρεξη
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.900
- Πόντοι
- 456
Εκεί όμως επιμένεις εσύ. Εγώ έχω να μπω στο Παρανταις απ' όταν έφυγε η Βίκυ - ΒικτώριαΠέρασμα με Σανελ από σουπερ παραδαις , κακή εμπειρία , πίπα στο κεφαλάκι μόνο , στις στάσεις έκλεβε να μην μπαίνεις . Κοιτούσε το ρολόι συνέχεια . Μου τον έκανε και με μωρομαντιλα 5 λεπτά και κοιτούςε μετά και τον χρόνο για το θεό . Προφανώς έφυγα αχυστος ,
Ε πήγα να δω την καινούργια την μια , και την πάτησα και εγώ η αλήθεια είναι από αμυριλις πως την λέγανε μια ντουμπανιαρα και αυτή γλάστρα μέσα , από τότε έιχα να πατήσωΕκεί όμως επιμένεις εσύ. Εγώ έχω να μπω στο Παρανταις απ' όταν έφυγε η Βίκυ - Βικτώρια
Πρεπει να αναφερεις για πιο μελος μιλας για να δουμε τις κριτικες και να αποφυγουμε τις συγγεκριμενες πουτανες.....ειναι σοβαρα αυτα τα πραγματακαλησπέρα και από εμένα εχει λίγο καιρο που σταμάτησα να βγαίνω τσάρκες λογο το ότι η κατάσταση εχει πεσει κατά πολύ και απο γυναίκες και από αρρώστιες και από βρομά!
δισοδια να μπαίνεις στο οικο και να βρομοκοπάει κατι αναμεσά σε σκατιλα πουτσιλα υδροτιλα πάνω τα σεντόνια να έχουν χυσια από τον προηγούμενο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και να εχει gel το σεντόνι!
εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι μισή εδώ μέσα είναι νταβάδες, πουτανες , σεκουριτη και προμοτορες!
ενδομεταξει ο άλλος έβγαζε το εργαλείο του φωτογραφίες και το ανέβασε εδώ μέσα σε άλλη σελίδα στο βου και το μισο και παραπάνω είναι μεσ τα κονδυλώματα για το θεο και η κριτηκες του ήταν με ελευθέρα στοματικά κ.α καλα η πουτανες στραβές είναι δεν μπορώ να καταλάβω!
Επίσης για να προλάβω κάποιους δεν είμαι μικροφοβικος αλλά κάποια θέματα υγιεινής καλο είναι να τηρούνται αυτά που εμένα καλα γαμισια!
Η Αμαριλις ηταν ισως η ωραιοτερη πουτανα που περασε απο εμφανιση( κορμι-προσωπο).... την ειχα παρει πολλες φορες στην αρχη ηταν ψυχρη και το επαιζε ντιβα μετα που γνωριστικαμε χαλαρωσε και εκανε αγριο γαμησιΕ πήγα να δω την καινούργια την μια , και την πάτησα και εγώ η αλήθεια είναι από αμυριλις πως την λέγανε μια ντουμπανιαρα και αυτή γλάστρα μέσα , από τότε έιχα να πατήσω
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.900
- Πόντοι
- 456
Μια φορά την πήρα και ήταν ξινό γαμήσι ενώ σαν γκόμενα ήταν τούμπανο. Για μένα το πιο όμορφο μουνί ήταν η Νικόλ στο Bella Dona αλλά και με εκείνη κομσι κομσα ειδικά προς το τέλος. Μετά ωραίο γλειφιτζουρακι ήταν η Σία το Ρωσάκι που πέρασε μερικά φεγγάρια και μετά η Λάρα. Είχε επίσης δύο στο playboy με την μία που δεν θυμάμαι το όνομα της (νομίζω Πάολα) έκανα πολύ δυνατά γαμήσια και αυτή ήταν Ρωσιδούλα και στο καπάκι ήρθε ένα δυνατό μουνάκι που μπήκα μία φορά και έφυγα αχυστος και τους έκραξα και δεν πάτησα ξανά .Η Αμαριλις ηταν ισως η ωραιοτερη πουτανα που περασε απο εμφανιση( κορμι-προσωπο).... την ειχα παρει πολλες φορες στην αρχη ηταν ψυχρη και το επαιζε ντιβα μετα που γνωριστικαμε χαλαρωσε και εκανε αγριο γαμησι
Ναι η Αμαριλις ηταν ξινη γενικα και εγω την πρωτη φορα που την πηρα ξενερωσα.. μετα απο καιρο σε τσαρκα που εκανα την πετυχαινω πρωινη βαρδια και στο σαλονι ηρθε εκατσε διπλα μου και ηταν πολυ φιλικη μπηκα μεσα στο δωματιο και ηταν αλλος ανθρωπος πολυ δυνατο γαμησι και εγινε στανταρακι μετα.....Εγω τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με την Γκαμπριελα στις βιλλες ( ψηλη αδυνατη μαυρομαλα με σιλικονη στο στηθος ιδιο κορμι με την Αμαριλις μοντελισια!!) απιστευτη γυναικα!!!μου ειχε δωσει και το τηλεφωνο της και βρισκομασταν εξω τσαμπα φυσικα....Με αυτη πηγα και διακοπες στη Σαντορινη!!!Μια φορά την πήρα και ήταν ξινό γαμήσι ενώ σαν γκόμενα ήταν τούμπανο. Για μένα το πιο όμορφο μουνί ήταν η Νικόλ στο Bella Dona αλλά και με εκείνη κομσι κομσα ειδικά προς το τέλος. Μετά ωραίο γλειφιτζουρακι ήταν η Σία το Ρωσάκι που πέρασε μερικά φεγγάρια και μετά η Λάρα. Είχε επίσης δύο στο playboy με την μία που δεν θυμάμαι το όνομα της (νομίζω Πάολα) έκανα πολύ δυνατά γαμήσια και αυτή ήταν Ρωσιδούλα και στο καπάκι ήρθε ένα δυνατό μουνάκι που μπήκα μία φορά και έφυγα αχυστος και τους έκραξα και δεν πάτησα ξανά .
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 7.095
Γαμιολα Παολα...σκατα στα μούτρα της όπου κι αν βρισκεταιΜια φορά την πήρα και ήταν ξινό γαμήσι ενώ σαν γκόμενα ήταν τούμπανο. Για μένα το πιο όμορφο μουνί ήταν η Νικόλ στο Bella Dona αλλά και με εκείνη κομσι κομσα ειδικά προς το τέλος. Μετά ωραίο γλειφιτζουρακι ήταν η Σία το Ρωσάκι που πέρασε μερικά φεγγάρια και μετά η Λάρα. Είχε επίσης δύο στο playboy με την μία που δεν θυμάμαι το όνομα της (νομίζω Πάολα) έκανα πολύ δυνατά γαμήσια και αυτή ήταν Ρωσιδούλα και στο καπάκι ήρθε ένα δυνατό μουνάκι που μπήκα μία φορά και έφυγα αχυστος και τους έκραξα και δεν πάτησα ξανά .
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Η γνωστη αλλαξε κατι. (σε πμ οποιος θελει να μαθει)
Και μην λετε ονοματα γιατι μας παρακολουθει...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Λεω σιγα σιγα να παρατησω το αθλημα.
???Η γνωστη αλλαξε κατι. (σε πμ οποιος θελει να μαθει)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Θα παρω τα βουνα λεω.. με αυτα που μαθαινω.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.900
- Πόντοι
- 456
Είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια; Γιατί προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν πολλές με το ίδιο όνομα γιατί είχε κάνει μεγάλο κοινό η πιτσιρίκαΓαμιολα Παολα...σκατα στα μούτρα της όπου κι αν βρισκεται
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.795
- Πόντοι
- 34.538
Τωρα που εστρωσε η ομαδα,ρε συ?Θα παρω τα βουνα λεω.. με αυτα που μαθαινω.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Καλη η πλακα..αλλα τωρα μιλαμε για κατι που μπορει να ειναι σοβαρο.Τωρα που εστρωσε η ομαδα,ρε συ?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.900
- Πόντοι
- 456
Αν παρασημοφορηθεί κανείς ας μας ενημερώσει να τον συγχαρούμε.Καλη η πλακα..αλλα τωρα μιλαμε για κατι που μπορει να ειναι σοβαρο.
Αν γαμαμε με καποτα και προσεχουμε τα Ακα τσιμπουκια ειναι δυσκολο να παρεις παρασημο πρεπει να εισαι πολυ ατυχοςΑν παρασημοφορηθεί κανείς ας μας ενημερώσει να τον συγχαρούμε.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 7.095
Ναι ψάξε κριτική μου...εγώ σπάνια γράφω κριτικές και συνήθως για μαύρισμα.Είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια; Γιατί προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν πολλές με το ίδιο όνομα γιατί είχε κάνει μεγάλο κοινό η πιτσιρίκα
Αγαπούληδες υπάρχουν πολλοί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38