yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
Μαλλον κατι θα ξεχασε εκει..για αυτο πηγε δευτερη φορα.Ο φίλος μας δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες στα νιάτα
Μαλλον κατι θα ξεχασε εκει..για αυτο πηγε δευτερη φορα.Ο φίλος μας δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες στα νιάτα
Αν μας διαβαζει...Χρονια της πολλα για χθες!Η Άννα η Ισπανίδα μιλφ με τα τατουάζ είναι ακόμη στο sex and the city?
Γιατι,Αννα την λενε κανονικα?Αν μας διαβαζει...Χρονια της πολλα για χθες!
ΝαιΓιατι,Αννα την λενε κανονικα?
Δουλεύει ; Ή έχει φύγει;
Ελειπε για την γιορτη.Δουλεύει ; Ή έχει φύγει;
Απ την τσατσα περίμενες να το καταλάβεις; Τόσο καιρό συζητιέται! Εγώ το καλοκαίρι που την πήρα την πέτυχα χωρίς τσατσα και σε ώρα που το έξυνε..και την έδωσα ένα μανίκι! Τις άλλες φορές με έλεγε τα ίδια με σένα η τσατσα! Θέλει να πέσεις στην μέρα και την ώρα που θα χει κενό!Λοιπον μπαινω στο μπελα ντονα, εξω ειχε 3 αυτοκινητα, στο σαλονι κανενας.. ολοι στα δωματια και ενας εφευγε με τα ποδια.
Μου λεει η τσα2 η Λαρα ειναι.. οκ λεω, να περιμενω;;
Μου λεει κατα λεξη...εισαι το ραντεβου; οχι λεω
Ελα αργοτερα σε καμια ωρα γιατι εχει 3 δωματια τα δυο με προγραμμα και περιμενει και ραντεβου.
Εφυγα και δεν ξανα πηγα γιατι δεν μ εφτανε η ωρα.
Αρα το κοριτσι κανει κανονικα ραντεβου και δινει και προτεραιοτητα σ αυτα.
Nαι..και Άννα και βέρα Ισπανίδα από Mallorca ,Γιατι,Αννα την λενε κανονικα?
Γιορταζουν την Αγια Αννα στην Ισπανια στις 9 Δεκεμβριου?Nαι..και Άννα και βέρα Ισπανίδα από Mallorca ,
Ψυθιριζεται ότι είναι και γειτόνισσα του Ράφα Ναδάλ
Κανονικά γιορτάζουν οι Ισπανοί και οι Έλληνες την Παναγία ...Γιορταζουν την Αγια Αννα στην Ισπανια στις 9 Δεκεμβριου?
Ρε τι μαθαινει κανεις στο ΜΠΟΥ!!
30 είναι κανονικά ;Σύντροφοι γαμιαδες καλησπέρα! Πέρασα προχθές με την Ελενίτσα στα τρίδυμα! 40 με γλυφομουνι. Εχει βελτιωθεί λίγο σε συμπεριφορά και την φυστικωσα! Δεν είναι δοτική ρε μάγκες, αλλά είναι φρεσκαδουρα! Θα την ξαναδωσω μεροκάματο μόνο και μόνο γιαυτο
Τύπε βραδινή είναι αυτή στο free House αν δεν κάνω λάθος. Αν πας ρίξε κανένα reviewΚαλημέρα και από μένα,την Λιλιάνα που την βρίσκουμε και πότε [πρωί βράδυ] ευχαριστώ
Free house είναι συνήθως μετά τις 7. Τουλάχιστον μέχρι πριν κάνα μήνα. Πάντως είναι της υπομονής γιατί συνήθως είναι στο δωμάτιο. Πολύ δυνατό μίλφ.Καλημέρα και από μένα,την Λιλιάνα που την βρίσκουμε και πότε [πρωί βράδυ] ευχαριστώ
Πρέπει να τσίμπησε +10e και στα τρίδυμα. Άρα 40αρι. Νομίζω θέμα χρόνου είναι να πιάσουμε βάση το 40αρι σε όλα τα στούντιο. Τουλάχιστον σε κάθε επιστροφή έχουμε και τσίμπημα τιμής.30 είναι κανονικά ;
Xωρις τσα2 η Λαρα δυσκολο να την πετυχεις..στα τοσα χρονια δεν μου ετυχε.Απ την τσατσα περίμενες να το καταλάβεις; Τόσο καιρό συζητιέται! Εγώ το καλοκαίρι που την πήρα την πέτυχα χωρίς τσατσα και σε ώρα που το έξυνε..και την έδωσα ένα μανίκι! Τις άλλες φορές με έλεγε τα ίδια με σένα η τσατσα! Θέλει να πέσεις στην μέρα και την ώρα που θα χει κενό!
Nαι οταν δουλευε στο μπελαρουζ, αν και ομορφη..μεσα ειναι κομοδινο.Έχει πάρει σοφία κανείς από ινκαλλ στο sex and the city ή inside οπότε είναι ;
Την είδα καμία σχέση με φωτό , φαίνεται μοντέλε αλλά από κοντά είναι κοντούλα και πιο μπαμπατσικη αλλά ωραίο σώμα όχι το πολύ