Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (8 μέλη και 72 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.920
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα μάγκες, πρώτη φορά γράφω ... πέρασμα με σελενα με ακα τσιμπο όλα καλά γενικά μέχρι το τέλος όπου είδα ότι έσπασε η καποτα και ψιλό σκαλωσα ευτυχώς στο πλαι... έχει συμβεί σε κανέναν? Η τσατσά με διαβεβαίωσε ότι κάνει εξετάσεις κάθε 2 εβδομαδες...
Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω, αλλά μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν υπάρχει..

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
96
Like
20.219
Πόντοι
26.236
Καλησπέρα μάγκες, πρώτη φορά γράφω ... πέρασμα με σελενα με ακα τσιμπο όλα καλά γενικά μέχρι το τέλος όπου είδα ότι έσπασε η καποτα και ψιλό σκαλωσα ευτυχώς στο πλαι... έχει συμβεί σε κανέναν? Η τσατσά με διαβεβαίωσε ότι κάνει εξετάσεις κάθε 2 εβδομαδες...
Κάνε τώρα εσύ κάθε 2 εβδομάδες εξετάσεις και άσε τι λέει η τσατσά...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.920
Πόντοι
2.046
Δεν απαντάει κάνεις σας

Καλά σας λένε οι Αθηναίοι μονοχοφαηδες :confused:
Τα μονδέλα τα κρατάτε για πάρτη σας
Δύο φορές την έχω πάρει την παλιόγρια, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.996
Πόντοι
11.585
Δεν απαντάει κάνεις σας

Καλά σας λένε οι Αθηναίοι μονοχοφαηδες :confused:
Τα μονδέλα τα κρατάτε για πάρτη σας

Αν πας φροντισε να εχεις 2,5-3,5mg αλκοολ στο αιμα σου....Μουναρα θα την βλεπεις.!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.092
Πόντοι
26.141
Το βιαγκρα ειναι ακριβο, σου προτεινω Vip power, vfm.!! Με ενα κουταλακι θα την κανεις την δουλεια σου....
Ευχαριστώ τυπε
Αύριο θα πάρω το καινούριο μας μετρό κ θα πάω στο μύλο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.996
Πόντοι
11.585
Ευχαριστώ τυπε
Αύριο θα πάρω το καινούριο μας μετρό κ θα πάω στο μύλο
Oh Lord Wtf GIF

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Αμα είναι τόσο καλή φερτε την στα στούντιο Αθηνών ...η καλύτερα city your
Δεν ξέρω για στούντιο αλλά την έχω πετύχει σε μπουρδέλο στην Αχαρνών και έτριβα τα μάτια μου.

Kyrleuteris

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Μεσα φυγαν σκαγια;; για να σας ευχηθουμε να σας ζησει!!
Πανε για εξετασεις για να εισαι και εσυ σιγουρος.
Δεν είδα μέσα τα είδα στο μπούτι μου... και είχε μια σχισμή η καποτα στο πλάι...τέλος πάντων θα δειξει.. ελπίζω να μην έρθει κάνα μαυρακι να με πει μπαμπά αύριο μεθαύριο..

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
392
Πόντοι
21
Δεν είδα μέσα τα είδα στο μπούτι μου... και είχε μια σχισμή η καποτα στο πλάι...τέλος πάντων θα δειξει.. ελπίζω να μην έρθει κάνα μαυρακι να με πει μπαμπά αύριο μεθαύριο..
Αυτές φοράνε φράγμα για να μην περνάει μέσα στον κόλπο τίποτα και νομίζω το αλλάζουνε ανά διαστήματα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
333
Πόντοι
280
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από ερημίτη κ δίπλα στο μέδουσα μπήκα στην λορετα.ωραιο μουνι με κοτσιδακια, φυσικό βυζί 2 προς 3, ωραία άκρα περιποιημένα καθαρό ωραίο ροζ μουνι χωρίς ίχνος τρίχας.50e για ακα,69 κ cim.δεκτικη σε όλα αλλά χωρίς να δείνει το κάτι παραπάνω.λιγος πάθος,λίγη πουτανια.πολυ επαγγελματικα πράγματα.για μία φορά ίσως να αξίζει λόγω ομορφιάς -ωραια επιδερμίδα και ωραία πατουσακια.για δεύτερη δεν πιστεύω, μπορεί κ ίσως.αυτα.γαματε γιατί χανόμαστε!!

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
96
Like
20.219
Πόντοι
26.236
Βρε οκ... σε κανέναν άλλον έχει συμβεί κάτι τέτοιο?
Έχουν συμβεί αυτά στο παρελθόν αρκετές φορές και σε πολύ κόσμο. Πιθανότατα δεν έχεις κάτι αλλά καλό είναι να κάνεις εξετάσεις. Πήγαινε σε έναν ουρολόγο να σου τις γράψει και να σε κατευθύνει. Αν δεν θες να τις γράψεις στον ΕΟΠΥΥ για να μην υπάρχουν στο αρχείο σου στείλε π.μ.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Βρε οκ... σε κανέναν άλλον έχει συμβεί κάτι τέτοιο?
να πας μετα απο 4-5 μηνες να κανεις εξετασεις...τωρα δεν θα φενετε τιποτα..οι μαυρες γενικα ειναι βρομιαρες να τις αποφευγεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom