Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.244
- Πόντοι
- 2.046
Δεν φαντάζεσαι..Είσαι και συ μερακλής δυνατός
Δεν φαντάζεσαι..Είσαι και συ μερακλής δυνατός
Δύο φορές ; Άρα είναι τόσο καλή ; Ε;Δύο φορές την έχω πάρει την παλιόγρια, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Μπα, απλά curiosity killed the catΔύο φορές ; Άρα είναι τόσο καλή ; Ε;
Δεν απαντάει κάνεις σας
Καλά σας λένε οι Αθηναίοι μονοχοφαηδες
Τα μονδέλα τα κρατάτε για πάρτη σας
ή πέντε κιλά βιαγκραΑν πας φροντισε να εχεις 2,5-3,5mg αλκοολ στο αιμα σου....Μουναρα θα την βλεπεις.!!!
Το βιαγκρα ειναι ακριβο, σου προτεινω Vip power, vfm.!! Με ενα κουταλακι θα την κανεις την δουλεια σου....ή πέντε κιλά βιαγκρα
Ευχαριστώ τυπεΤο βιαγκρα ειναι ακριβο, σου προτεινω Vip power, vfm.!! Με ενα κουταλακι θα την κανεις την δουλεια σου....
Ευχαριστώ τυπε
Αύριο θα πάρω το καινούριο μας μετρό κ θα πάω στο μύλο
Δεν θα κλείνει η κάσα!ή πέντε κιλά βιαγκρα
Δεν ξέρω για στούντιο αλλά την έχω πετύχει σε μπουρδέλο στην Αχαρνών και έτριβα τα μάτια μου.Αμα είναι τόσο καλή φερτε την στα στούντιο Αθηνών ...η καλύτερα city your
Δεν είδα μέσα τα είδα στο μπούτι μου... και είχε μια σχισμή η καποτα στο πλάι...τέλος πάντων θα δειξει.. ελπίζω να μην έρθει κάνα μαυρακι να με πει μπαμπά αύριο μεθαύριο..Μεσα φυγαν σκαγια;; για να σας ευχηθουμε να σας ζησει!!
Πανε για εξετασεις για να εισαι και εσυ σιγουρος.
Βρε οκ... σε κανέναν άλλον έχει συμβεί κάτι τέτοιο?Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω, αλλά μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν υπάρχει..
Αυτές φοράνε φράγμα για να μην περνάει μέσα στον κόλπο τίποτα και νομίζω το αλλάζουνε ανά διαστήματα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωσηΔεν είδα μέσα τα είδα στο μπούτι μου... και είχε μια σχισμή η καποτα στο πλάι...τέλος πάντων θα δειξει.. ελπίζω να μην έρθει κάνα μαυρακι να με πει μπαμπά αύριο μεθαύριο..
Έχουν συμβεί αυτά στο παρελθόν αρκετές φορές και σε πολύ κόσμο. Πιθανότατα δεν έχεις κάτι αλλά καλό είναι να κάνεις εξετάσεις. Πήγαινε σε έναν ουρολόγο να σου τις γράψει και να σε κατευθύνει. Αν δεν θες να τις γράψεις στον ΕΟΠΥΥ για να μην υπάρχουν στο αρχείο σου στείλε π.μ.Βρε οκ... σε κανέναν άλλον έχει συμβεί κάτι τέτοιο?
να πας μετα απο 4-5 μηνες να κανεις εξετασεις...τωρα δεν θα φενετε τιποτα..οι μαυρες γενικα ειναι βρομιαρες να τις αποφευγειςΒρε οκ... σε κανέναν άλλον έχει συμβεί κάτι τέτοιο?
Τα πιο "ελαφριά" ΣΜΝ έχουν χρόνο επώασης από 4-30 ημέρες.να πας μετα απο 4-5 μηνες να κανεις εξετασεις...τωρα δεν θα φενετε τιποτα..οι μαυρες γενικα ειναι βρομιαρες να τις αποφευγεις
Τι δεν καταλαβες την πρωτη φορα??Δύο φορές την έχω πάρει την παλιόγρια, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Ο φίλος μας δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες στα νιάταΤι δεν καταλαβες την πρωτη φορα??