Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.775
Πόντοι
736
Παιδιά γνωρίζει κανείς για την Αλίκη που δούλευε στο Black Angels και Bad Girls; Κάποιοι έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.
Τι γούστα έβγαζε η καβλιαρα

Γνωρίζουμε τουλάχιστον αν συνεχίζει Κρήτη να μην ψαχνομαστε αν ξαναπαμε?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.905
Πόντοι
746
Παιδιά γνωρίζει κανείς για την Αλίκη που δούλευε στο Black Angels και Bad Girls; Κάποιοι έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.
ποτε δουλευε εκει;

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.775
Πόντοι
736
σε αυτα δεν πηγαινω οποτε μαλλον δεν την εχω δει.Ελληνιδα δηλωνε;
Ναι μίλαγε καλά ελληνικά σχεδόν φυσικό

Ελληνίδα ήταν λογικά
Petit που έβγαζε σκληρά γουστα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.612
Πόντοι
2.966

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.905
Πόντοι
746
Ναι μίλαγε καλά ελληνικά σχεδόν φυσικό

Ελληνίδα ήταν λογικά
Petit που έβγαζε σκληρά γουστα
ρε μηπως λες μια κοντη ξανθια που δουλευε στο ασπρο γωνιακο,στον χαλικοδρομο;Δεν μου ερχεται το ονομα της,απο Αριδαια ελεγε πως ειναι

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ρε μηπως λες μια κοντη ξανθια που δουλευε στο ασπρο γωνιακο,στον χαλικοδρομο;Δεν μου ερχεται το ονομα της,απο Αριδαια ελεγε πως ειναι
Εκείνη είναι η Αγγελική και είναι τσιγγάνα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Στειλε ινστα. να δοκιμασουμε κι εμεις.
Τι να απαντήσουνε ρε οι καμμένες...με 500 πάνε κάθε μέρα...χτυπάει τηλέφωνο η μήνυμα και έχουν ανοσία...ούτε συναισθήματα έχουν ούτε τίποτε...όλο παραμυθα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.612
Πόντοι
2.966
Τι να απαντήσουνε ρε οι καμμένες...με 500 πάνε κάθε μέρα...χτυπάει τηλέφωνο η μήνυμα και έχουν ανοσία...ούτε συναισθήματα έχουν ούτε τίποτε...όλο παραμυθα...
Α καλα εσυ εισαι εντελως καμμενος ψαχνεις γκομενα στα δελα εχεις σοβαρο προβλημαχρειαζεσαι επειγοντως ψυχιατρο

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.179
Πόντοι
371
α μπραβο,Αγγελικη.Δεν νομιζω πως ειναι γυφτακι.Γαμιοταν με τρελα παντως
Την Αγγελική την Ελληνίδα λες που μιλούσε πάρα πολύ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναίσθημα για την τσέπη μας έχουν και όχι για εμάς προσωπικά

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Την Αγγελική την Ελληνίδα λες που μιλούσε πάρα πολύ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναίσθημα για την τσέπη μας έχουν και όχι για εμάς προσωπικά
Γενικά όλα στον εγκέφαλο είναι...άμα είναι πειραγμενος....βλέπεις γενικά πράγματα π δεν αρμόζουν...οι υπερβολές γενικά δηλώνουν πρόβλημα...φαντάσου 8 και 12 ώρες να πήγαινες με γυναίκες...νταξει

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Είχα να βγω αρκετούς μήνες τσάρκα κι έκανα το λάθος να βγω χθες βράδυ γιατί οι καύλες βαρεσαν κόκκινο όμως και πάλι με αυτά που αντίκρισα επήλθε το αντικούκου... Τραγωδία οι κοπέλες και φυσικά οι τσατσάδες που οι μισές είναι για σφαλιάρες..Δεν έχω να αναφέρω κάτι αξιόλογο εννοείται και το αστείο ότι στα περισσότερα ζητάνε το απλό με 40 ευρώ.. Επίσης πολλές περίεργες φάτσες κάτι γυφτορουμανοβουλγαροι, Σκοπιανοί και ότι άλλα σκατά θες γυρνούσαν από μαγαζί σε μαγαζί κανα δύο με ζήτησαν και λεφτά μάλιστα ένας ήρθε με τράβηξε από τον αγκώνα και τον έσπρωξα δυνατά. Άθλια η κατάσταση στην πόλη μας θα κάνω πολύ καιρό να πάω τσάρκα βραδινή.. Ίσως κατέβω τώρα το μεσημέρι να δω κάνα κουγκαρομιλφ που αξίζει τα λεφτά του.

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Το πιο αξιόλογο μουνί ήταν η μελαχρινή τσατσά στο ινσαιντ. Οβερ πενήντα ετών αλλά τις έβαζε κάτω όλες σε εμφάνιση και νάζι..

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Αυτή η Έλενα ρε μάγκες πώς έγινε έτσι ρε η φώκια. Τετραγωνοκέφαλη με ατσούμπαλο περπάτημα και πιο ξινομούνα από ποτέ..

• Like
Αντιδράσεις: Cecell

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom