Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.132
Πόντοι
1.076
Αυτή η Άννα που λέει το άλλο σάιτ στο σεξ Εντ δε Σίτυ ισχύει σαν πρόγραμμα; Είναι καλή ή κομοδίνο; Γτ έχει τατουαζαρες
Ρε φιλε αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις έχουν γράψει αρκετές φορές για αυτήν συνήθως ήταν καλά λόγια αλλά δες το λιγο

Apollon8888

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Αυτή η Άννα που λέει το άλλο σάιτ στο σεξ Εντ δε Σίτυ ισχύει σαν πρόγραμμα; Είναι καλή ή κομοδίνο; Γτ έχει τατουαζαρες
Καλουτσικη είναι αδερφέ..για μια φορά σίγουρα αξίζει...είναι μιλφ με ωραίο κορμί λατίνας και τα τιμάει τα λεφτά της

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
καλησπέρα και από εμένα εχει λίγο καιρο που σταμάτησα να βγαίνω τσάρκες λογο το ότι η κατάσταση εχει πεσει κατά πολύ και απο γυναίκες και από αρρώστιες και από βρομά!
δισοδια να μπαίνεις στο οικο και να βρομοκοπάει κατι αναμεσά σε σκατιλα πουτσιλα υδροτιλα πάνω τα σεντόνια να έχουν χυσια από τον προηγούμενο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και να εχει gel το σεντόνι!
εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι μισή εδώ μέσα είναι νταβάδες, πουτανες , σεκουριτη και προμοτορες!
ενδομεταξει ο άλλος έβγαζε το εργαλείο του φωτογραφίες και το ανέβασε εδώ μέσα σε άλλη σελίδα στο βου και το μισο και παραπάνω είναι μεσ τα κονδυλώματα για το θεο και η κριτηκες του ήταν με ελευθέρα στοματικά κ.α καλα η πουτανες στραβές είναι δεν μπορώ να καταλάβω!
Επίσης για να προλάβω κάποιους δεν είμαι μικροφοβικος αλλά κάποια θέματα υγιεινής καλο είναι να τηρούνται αυτά που εμένα καλα γαμισια!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
30 θα ειναι ακομα..αφου λεει οτι πηρε 40 με ελευθερο.
απλα ξεκινανε με 40 ελεύθερο πλέον σε πολλα που πήγα, και την λεω δεν θέλω με ελεύθερο και με είπε παλι 40 η νταβάδες ειναι αναμεσά μας και διαβάζουν!!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
Σημερα παιχτηκε double dragon. Πρωτα πηγα Λαρα (ομορφυνε κιαλλο η ρουφιανα!) πολυ καλη σε ολα της και μετα στα καπακια τζακουζι με Σονια, αυτη τη φορα το γαμησι μαζι της ηταν σε αλλο λεβελ. Περασα υπεροχα! Και στις 2 δεν ειχε πολυ κοσμο πραμα που με χαροποιησε.
προσοχή στα τζακούζι γιατί εκει κατουρανε οι περισσότερη!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
599
Πόντοι
81
Πέρασμα με Σανελ από σουπερ παραδαις , κακή εμπειρία , πίπα στο κεφαλάκι μόνο , στις στάσεις έκλεβε να μην μπαίνεις . Κοιτούσε το ρολόι συνέχεια . Μου τον έκανε και με μωρομαντιλα 5 λεπτά και κοιτούςε μετά και τον χρόνο για το θεό . Προφανώς έφυγα αχυστος ,
Υγ γενικά έχω παρατηρήσει τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα , μπορεί από τις 10 φορές που δεν έχω τελειώσει οι 8 να ήταν στο σούπερ παραδαις, έχουν έναν αέρα εκεί πέρα αδικαιολόγητο . Anyway αυτά από εμένα .

Υγ2 είχε μια καινούργια δίπλα απτο μέδουσα στα δεξιά ωραία νέα με ωραίο κωλο καστανόξανθη η ξανθιά χωρίς βυζι αλλά φαινόταν να είχε όρεξη

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Πέρασμα με Σανελ από σουπερ παραδαις , κακή εμπειρία , πίπα στο κεφαλάκι μόνο , στις στάσεις έκλεβε να μην μπαίνεις . Κοιτούσε το ρολόι συνέχεια . Μου τον έκανε και με μωρομαντιλα 5 λεπτά και κοιτούςε μετά και τον χρόνο για το θεό . Προφανώς έφυγα αχυστος ,
Υγ γενικά έχω παρατηρήσει τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα , μπορεί από τις 10 φορές που δεν έχω τελειώσει οι 8 να ήταν στο σούπερ παραδαις, έχουν έναν αέρα εκεί πέρα αδικαιολόγητο . Anyway αυτά από εμένα .

Υγ2 είχε μια καινούργια δίπλα απτο μέδουσα στα δεξιά ωραία νέα με ωραίο κωλο καστανόξανθη η ξανθιά χωρίς βυζι αλλά φαινόταν να είχε όρεξη
Εκεί όμως επιμένεις εσύ. Εγώ έχω να μπω στο Παρανταις απ' όταν έφυγε η Βίκυ - Βικτώρια

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
599
Πόντοι
81
Εκεί όμως επιμένεις εσύ. Εγώ έχω να μπω στο Παρανταις απ' όταν έφυγε η Βίκυ - Βικτώρια
Ε πήγα να δω την καινούργια την μια , και την πάτησα και εγώ η αλήθεια είναι από αμυριλις πως την λέγανε μια ντουμπανιαρα και αυτή γλάστρα μέσα , από τότε έιχα να πατήσω

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
καλησπέρα και από εμένα εχει λίγο καιρο που σταμάτησα να βγαίνω τσάρκες λογο το ότι η κατάσταση εχει πεσει κατά πολύ και απο γυναίκες και από αρρώστιες και από βρομά!
δισοδια να μπαίνεις στο οικο και να βρομοκοπάει κατι αναμεσά σε σκατιλα πουτσιλα υδροτιλα πάνω τα σεντόνια να έχουν χυσια από τον προηγούμενο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και να εχει gel το σεντόνι!
εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι μισή εδώ μέσα είναι νταβάδες, πουτανες , σεκουριτη και προμοτορες!
ενδομεταξει ο άλλος έβγαζε το εργαλείο του φωτογραφίες και το ανέβασε εδώ μέσα σε άλλη σελίδα στο βου και το μισο και παραπάνω είναι μεσ τα κονδυλώματα για το θεο και η κριτηκες του ήταν με ελευθέρα στοματικά κ.α καλα η πουτανες στραβές είναι δεν μπορώ να καταλάβω!
Επίσης για να προλάβω κάποιους δεν είμαι μικροφοβικος αλλά κάποια θέματα υγιεινής καλο είναι να τηρούνται αυτά που εμένα καλα γαμισια!
Πρεπει να αναφερεις για πιο μελος μιλας για να δουμε τις κριτικες και να αποφυγουμε τις συγγεκριμενες πουτανες.....ειναι σοβαρα αυτα τα πραγματα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Ε πήγα να δω την καινούργια την μια , και την πάτησα και εγώ η αλήθεια είναι από αμυριλις πως την λέγανε μια ντουμπανιαρα και αυτή γλάστρα μέσα , από τότε έιχα να πατήσω
Η Αμαριλις ηταν ισως η ωραιοτερη πουτανα που περασε απο εμφανιση( κορμι-προσωπο).... την ειχα παρει πολλες φορες στην αρχη ηταν ψυχρη και το επαιζε ντιβα μετα που γνωριστικαμε χαλαρωσε και εκανε αγριο γαμησι

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Η Αμαριλις ηταν ισως η ωραιοτερη πουτανα που περασε απο εμφανιση( κορμι-προσωπο).... την ειχα παρει πολλες φορες στην αρχη ηταν ψυχρη και το επαιζε ντιβα μετα που γνωριστικαμε χαλαρωσε και εκανε αγριο γαμησι
Μια φορά την πήρα και ήταν ξινό γαμήσι ενώ σαν γκόμενα ήταν τούμπανο. Για μένα το πιο όμορφο μουνί ήταν η Νικόλ στο Bella Dona αλλά και με εκείνη κομσι κομσα ειδικά προς το τέλος. Μετά ωραίο γλειφιτζουρακι ήταν η Σία το Ρωσάκι που πέρασε μερικά φεγγάρια και μετά η Λάρα. Είχε επίσης δύο στο playboy με την μία που δεν θυμάμαι το όνομα της (νομίζω Πάολα) έκανα πολύ δυνατά γαμήσια και αυτή ήταν Ρωσιδούλα και στο καπάκι ήρθε ένα δυνατό μουνάκι που μπήκα μία φορά και έφυγα αχυστος και τους έκραξα και δεν πάτησα ξανά .

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
Μια φορά την πήρα και ήταν ξινό γαμήσι ενώ σαν γκόμενα ήταν τούμπανο. Για μένα το πιο όμορφο μουνί ήταν η Νικόλ στο Bella Dona αλλά και με εκείνη κομσι κομσα ειδικά προς το τέλος. Μετά ωραίο γλειφιτζουρακι ήταν η Σία το Ρωσάκι που πέρασε μερικά φεγγάρια και μετά η Λάρα. Είχε επίσης δύο στο playboy με την μία που δεν θυμάμαι το όνομα της (νομίζω Πάολα) έκανα πολύ δυνατά γαμήσια και αυτή ήταν Ρωσιδούλα και στο καπάκι ήρθε ένα δυνατό μουνάκι που μπήκα μία φορά και έφυγα αχυστος και τους έκραξα και δεν πάτησα ξανά .
Ναι η Αμαριλις ηταν ξινη γενικα και εγω την πρωτη φορα που την πηρα ξενερωσα.. μετα απο καιρο σε τσαρκα που εκανα την πετυχαινω πρωινη βαρδια και στο σαλονι ηρθε εκατσε διπλα μου και ηταν πολυ φιλικη μπηκα μεσα στο δωματιο και ηταν αλλος ανθρωπος πολυ δυνατο γαμησι και εγινε στανταρακι μετα.....Εγω τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με την Γκαμπριελα στις βιλλες ( ψηλη αδυνατη μαυρομαλα με σιλικονη στο στηθος ιδιο κορμι με την Αμαριλις μοντελισια!!) απιστευτη γυναικα!!!μου ειχε δωσει και το τηλεφωνο της και βρισκομασταν εξω τσαμπα φυσικα....Με αυτη πηγα και διακοπες στη Σαντορινη!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.992
Πόντοι
7.095
Γαμιολα Παολα...σκατα στα μούτρα της όπου κι αν βρισκεται

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.446
Πόντοι
3.346
Η γνωστη αλλαξε κατι. (σε πμ οποιος θελει να μαθει)
Και μην λετε ονοματα γιατι μας παρακολουθει...:lipsrsealed:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Γαμιολα Παολα...σκατα στα μούτρα της όπου κι αν βρισκεται
Είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια; Γιατί προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν πολλές με το ίδιο όνομα γιατί είχε κάνει μεγάλο κοινό η πιτσιρίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom