Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελικα  το bourdelo στην κατεχακη 13 εκλεισε ,περασα προχθες και ηταν σφραγισμενο απο την αστυνομια.
ξερει κανει που δουλευει τωρα η  βικη?
Αν το εκλεισαν θα χασουμε και την λουιζα, εκτος και αν γυρισει πισω στον βαρδαρη  :grin:
 

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
λοιπον παιδες ακουστε με καλα δεν ακουσα την φωνη της μονο αλλα μπηκα και στο δοματιο οπως γραφω και στην κριτικη μου απο εκει και περα μια δοκιμη θα σας πεισει εσας οι οποιοι ειστε δυσπιστοι για να διαπιστωσετε οι ιδιοι οτι ειναι εγχειρισμενη και δεν εχει πεος ...απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας

Την Τριτη πηγα στη Βικη και ο πρωτος λογος ηταν γιατι ηθελα να διαπιστωσω αν εχει μεγαλη διαφορα ενα φυσικο μουνι με ενα εγχειρισμενο και ο δευτερος γιατι με πεισανε οι φωτο απο το αλλο site πως ειναι αστερι . Στο σαλονι ηταν προσχαρη εκανε τις σβουρες τις και μπηκα να δω τι λεει και στο δωματιο . Στο δωματιο λοιπον ηταν αψογη πολυ καλυτερη απο πολλες κοπελες που εχω παει . Δεκτικη , δεν βιαζοταν . Το μουνι της ηταν στενο αλλα ειχε βαλει αρκετη κρεμα και δεν ειχε πολυ καλη αισθηση . Απο κορμι τελεια και εκπληκτικες βυζαρες . Απο τη φωνη μονο καταλαβαινεις πως ειναι τρανς .  
 

Επισκέπτης
Επειδή έχω γνώση και από μπουρδέλα αλλά και από τα μασατζίδικα  οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Στα μασατζίδικα ο χρόνος των 60 λεπτών στοιχίζει 80 έως 100 ευρώ. Σε αυτό το χρόνο η κοπέλα έχει το περιθώριο να ικανοποιήσει τον πελάτη σε ρυθμούς χαλαρούς με όλη της την ησυχία.
Στα μπουρδέλα ο χρόνος των 10 λεπτών στοιχίζει 30 έως 40 ευρώ, τα πράγματα είναι πιεσμένα και η κοπέλα θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς (εξάλλου πληρώνεται περισσότερο ανά ώρα), να ιδρώσει την φανέλα εν ολίγεις, για να φύγει ο πελάτης στο 10λεπτο ικανοποιημένος. Ο χρόνος πιέζει αλλά δεν πρέπει να το δείξει, γιατί αν το κάνει στις περισσότερες περιπτώσεις ψυχολογικά λειτουργεί αρνητικά, ο χρόνος δεν φτάνει και ο πελάτης φεύγει δυσαρεστημένος. Και για να είναι και εντάξει θα πρέπει και σε κάποιες περιπτώσεις να πιστώσει λίγο ακόμη χρόνο έως 5 λεπτών ας πούμε. Αν το κάνει μακροχρόνια θα της βγει. Πρέπει να καταλάβει ότι οι πελάτες δεν είναι μηχανές.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι καλή, αλλά θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να βγάλει το ρολόι από το χέρι της, έχει όλα τα εξωτερικά προσόντα για μια λαμπρή σταδιοδρομία, αλλά θα πρέπει να μπει στο νόημα των μπουρδέλων, εγώ προσωπικά το κάνω χαλάλι το 30αρι και ελπίζω αν διαβάζει να της φανούν χρήσιμα τα παραπάνω.

ναι γαμησε την αυτην,κριτικη για το πιπινι στο 19 δεν εγραψες παιχτη τουλαχιστον πες εμφανισιακα πως ειναι
 

Επισκέπτης
Δλδ θα την πατησουν πολλοι συναγωνιστες που δεν ειναι μελη η δεν διαβαζουν του μπου. με αυτον  :grin:  :grin:
 

Επισκέπτης
πρεπει να ισε μελος εδω για να καταλαβεις μια τραβελοφωνη
οχι βεβαια, αλλα απο εδω πας γνωριζοντας...ενω ο αλλος μπορει να την πατησει που δεν ξερει, αν σκεφτεις οτι υπαρχουν ατομα που γνωριζουν οτι μερικες κοπελες δεν περνανε γιατρους κυριος αυτες του δρομου και παρ' ολα αυτα πανε μαζι τους και κανουν και ακαπωτα/γλυψιματα  :S δυσκολο σου φαινεται ο αλλος να μην παρει μυρωδια  :)
 

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
οχι βεβαια, αλλα απο εδω πας γνωριζοντας...ενω ο αλλος μπορει να την πατησει που δεν ξερει, αν σκεφτεις οτι υπαρχουν ατομα που γνωριζουν οτι μερικες κοπελες δεν περνανε γιατρους κυριος αυτες του δρομου και παρ' ολα αυτα πανε μαζι τους και κανουν και ακαπωτα/γλυψιματα  :S δυσκολο σου φαινεται ο αλλος να μην παρει μυρωδια  :)
Τωρα που το λες φιλε εχεις δικιο γιατι στο σαλονι δεν μιλαει καθολου , η τσατσα κανει το σπικαζ , οποτε απο εμφανιση λεει και σιγουρα πολλοι μπηκανε χωρις να ξερουνε .
 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Γι' αυτο μηπως ειναι καιρος πλεον να γινει καποια κινητοποιηση απο μεριας μας, οχι πανω στις τιμες (εχει χιλιοειπωθει αυτο - δυσκολα θα πεσουν )  αλλα κυριως πανω στην "ποιοτητα" των κοριτσιων..  ε..???  Εσεις οι συχνοι με τις αναφορες σας να τονιζεται πως σας φαινεται καθε κοριτσι γιατι ειναι κριμα να βαφτιζονται με μια "υπεραξια"  κοπελες αμφιβολης καταγωγης-καταστασης που δε ξερουν τι τους γινεται, για να μην αναφερθω στους υγειονομικους κινδυνους. Καλο ειναι να διαδωσουμε κι'αλλο το site ωστε να μπορουν ολοι να ενημερωνονται και να γινουε μοχλος που δε αφηνει "πεταμενες"  να δουλευουν για τοσα λεφτα

+1
 

Επισκέπτης
Τον ειδα τωρα στο αλλο σαιτ  :2funny: νομιζω ευκολα θα την πατησουν πολλοι που δεν θα ξερουν, μπορω να βαλω φωτο του εδω ξερει κανεις, και στην φατσα κανει μπαμ αλλα πρεπει να των δεις μερα και οχι στα σκοταδια που μπορει να εχει στο δωματιο η στην υποδοχη :grin:
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.305
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Mικρη τσαρκα χθες τη νυχτα.

Τριδυμο 1 => Η νταρντανα Αλισα.

Τριδυμο 3 => Η Κλαουντια,ξανθια μιλφ,μετριο πεσμενο στηθος,χαλαρος κωλος αλλα προσχαρη.Την ειχα παρει σε καταστασεις φετιχισμου και ηταν καλη.

Φριξου 14 => Η Γιασμιν με πολλες υποσχεσεις για καλο  :knockinb: .Εννοειται δεν ενεδωσα.

Ανδρ.Γεωργιου 30 => Η μικρη Αντριαννα.

Διπλα => Παολα,ξανθια ελληνιδα(λεμε τωρα),αδυνατο αλλα σε καλο επιπεδο σωμα,ομορφο προσωπο,μικρο βυζακι και ωραιο στητο κωλο.Εδω θα περνουσα αλλα η τυπισσα εβγαζε μια απογοητευση στο σαλονι και δεν περασα.

Μελισσες => Η Τζεσικα.Εδω εγινε η καταθεση για 20η ισως φορα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom