καλημερα σε ολους........
αν κ καιρο να γραψω εδω,εχθες εκανα μια βολτιτσα βραδυ κ λιγα να γραψω κ εγω!!
ειδα καινουρια κομματια(για μενα τουλαχιστον) οποτε να πω!!
κλασικα απο ονοματα θα σας απογοητευσω γιαυτο θα προσπαθθησω να δωσω περιγραφη!!
λοιπον......
στα τριδιμα στο ν1 μια καινουρια κοπελα που εγραψε ενας συναθλητης με βυζαρες!!
επιτρεψτε μου να διαφωνισω!! ψιλη σχετικα με σχετικα μεγαλο κολο ονομα μιχαελα(οχι αυτη απο τον βαρδαρη)! πολυ παρλα η κοπελα γιατι μου το ειπε κ η τσατσα το καταλαβα κ εγω γιατι μολις εβγενε απο το δωματιο ητανε στην παρλα για ποση ωρα με το πελατη μεσα χαχαχα κ χουχουχου!! ΑΛΛΑ βυζαρου δεν την λες με την καμια!! κοπελα με τετοιο σωμα πρεπει να εχει κ αναλογο βυζι! ΟΧΙ αυτο που ειδα εχθες!!
Κεφαλληνίας 8 ενα καινουριο busty γκομενακι!! ομορφη φατσουλα καλουτσικο στηθος γεματουλα ψυλη κ μου φανηκε καλο κομματι κ γφε καταστασεις!! ηρθε με χαμογελο μεσα!!
ανδρ.γεωργιου 52 κ εδω μια καινουρια δεν την ξερω εγω τουλαχιστον! αδυνατη χωρισ στηθος οποτε γεια σας!!
ανδρ.γεωργιου 50 εδω ενα καινουριο παλι(εδω δινω περιγραφη γιατι μου αρεσε λιγο) σχετικα κανονικο σωμα λιγο φαρδυ κολαρακι,καλουτσικο βυζακι,μελαχρινο κ χαρακτιριστικο με κοιτουσε εντονα στα ματια οταν ηρθε να με δει! τι να πω θα διξει!
πηγασου η ελληνιδα προ μιλφ με τις βυζαρες!(αυτες ειναι βυζαρες) αλλα τι γινετε μεσα με αυτην ρε παιδια???? εγω την ξεπατωνα αλλα δεν ηθελα κασκαντεριλικι! ο blastbeast ειχε γραψει για αυτην αλλα κανενας αλλος!!
εδω επιτρεψτε μου να σας μαλωσω!! κολατε σε κατι μαγαζια ρε παιδια κ γινετε τοσος ντορος με τις βιλες!!!! ειδικα με την γαληνη τοσο θεμα!! συγνωμη πολι αλλα σε αυτα τα μαγαζια καταλααβενω οτι εχει κ καλες κοπελες που πολλοι εχουν κανει στανταρακια!! 40? κ 50 κ 80
ρε παιδια?? κ δεν παω σε ενα μασατζιδικο?? να κατσω μια ωριτσα κ να το ευχαριστηθω!!
εχουμε ξεχασει τα υπολιπα μαγαζια.............
ειπα το παραπονο μου χεχεχε
λοιπον συνεχια............
ανδρ.γεωργιου 19+21 παλι καινουρια κομματια σωμα αδυνατο με καλουτσικο στηθος μετριας εμφανισης κοπελες!! αλλα ειναι καινουριες! τις εγραψα μαζι γιατι δεν εχουνε μεγαλη διαφορα μεταξι τους σαν αμφανιση!!
ανδρ. γεωργιου 38 η μεξικανα! αστο καλυτερα δεν με κανει αισθηση!!
στο λαφαμ δεν μπενω
στο μελισες μια γνωστη αβυζη ονομα δεν θυμαμαι..........
κ στο ανδρ.γεωργιου 30 η ΕΚΠΛΗΞΗ! ανοιγω την πορτα κ βλεπω μερτσι!! ΩΧ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ......αλλα μολις μπηκα δεν βλεπω τσατσα κ ξαφνικα με ποιανει η μερτσι στο μπλα μπλα με πολι ομορφο τροπο κ μου λεει εχουμε ομορφη κοπελα.......ΟΡΙΣΤΕ ΛΕΩ?? μου λεει ειναι καινουρια κοπελα ξανθια.....ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΡΕ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΕΙ?? ειναι 30 το απλο μου λεει κ ΤΣΟΥΠ να σου το ξανθο ομορφο με μικρο βυζακι καινουριο κοπελι κ εχω μινει ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! Ωωωωωω ρε εξελιξεις μπραβο.... κ συνεχιζε η μερτσι με ομορφο τροπο,οχι οπως την εχω σηνηθησει απο βαρδαρη, να μου λεει να τις παρω κ τις δυο κ οτι θα περασουμε καλα!! ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΙΣΑ ΠΟΣΟ!! ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ!! αλλα φανταζομαι ενα 50 το εδινα!!
με χερετισε με ευγενικο τροπο κ εφυγα!!
τι να πω μαλακια που δεν μπηκα?????
τες πα.........
στο ερος δεν μπηκα για ευνοητους λογους!! δεν ηθελα να τρακαρω με κατερινα!!
κ στον βαρδαρη πηγα για την αντζελικα στο σαπφους 8 αλλα δεν την βρικα!!
ητανε ενα ομορφο μορο κουκλι με ωραιο στηθος μελαχρινο ψυλο αδυνατο!!
παιδες αυτα απο εμενα!!