Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
οχι ρε συ..οσο ειναι 2 φορες ειναι.αν ειναι 30 τοτε 60 ευρω.στις βιλλες 80 δηλαδη
Μπαίνεις δίνεις 40 πηδάς, βγαίνεις, πας πίνεις μια μπύρα ξαναμπαίνεις δίνεις 40 πηδάς βγαίνεις. Σύνολο 40 κ 40 = 80  ;)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καλησπερα συναγωνιστες , χτεσινη βολτα γυρω στις 3 .
ν. ουρανου 26 η γωγω η ρουμανα με την καυλιαρα υπηρεσια δαναη .
μινωταυρου καρλα , ηταν στο δωματιο .
αχελωου σιντυ απο τσεχια .
τριδυμα 1 αμελι απο ρουμανια , μελαχρινη , ψηλη , με πιασιματα και βυζαρες 21 χρ
ηταν στο δωματιο κανα μισαωρο και ακουγοταν οι δυνατες κωλοσφαλιαρες καυλιαρη συναγωνιστη , βγηκε αναμαλλιασμενη
τριδυμα 2 κλαουντια , ρουμανα 30αρα , η τσατσα λεει ελληνιδα , ξανθια με κρεμασμενα βυζια και
αδιαφορη εμφανιση .
τριδυμα 3 μονικα , η μιλφαρα , εχω ξαναγραψει για την μονικα , στανταρακι , μπορει η εμφανιση
να μην ειναι τοσο στα υπερ αλλα στο δωματιο δεν φευγει κανεις δυσαρεστημενος .
φριξου 13 ιζαμπελα πιπινι απο ρουμανια .
καζα ντ αμουραντζελα η βουλγαρα , ψηλη μελαχρινη .
λουξ αντελα 19 χρ ρουμανακι καστανη και πολυ αδυνατη .
κεφαλληνιαςκατερινα , βουλγαρα προμιλφ γεματουλα .
α. γεωργιου 52 καρινα απο ρουμανια , καινουρια .
α. γεωργιου 19 κατια ντεμεκ γαλλιδα , κοντη αδιαφορη .
α. γεωργιου 16 (ερως) η τσατσα ειπε για ενα καινουριο πιπινι απο ισπανια .... και βγαινει η λουιζα απο προμηθεως 5 , ρουμανα με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα ( εχω ξαναπει οπου ακουτε ισπανια σημαινει ρουμανα που μπορει να πηγε κανα χρονο ισπανια για να εξασκισει το επαγγελμα , επειδη ξερω ισπανικα και λατινικα , σας το λεω με βεβαιοτητα)
σαπφους 20 μπιανκα , μελαχρινη ρουμανα με λεπτο κορμι και μακρια μαλλια , γυρω στα 23 , ηταν η πιο αξιολογη για μενα και μπηκα , οι εντυπωσεις ηταν αριστες αφου ουτε βιαζοταν και ηταν δεκτικη και προσχαρη , την προτεινω !

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μέτα από μεγάλη απουσία μου στους χώρους   έκλεισα ραντεβού με την Ειρήνη την μιλφ εκ Ρουμανίας που εδρεύει στο τέρμα της Ν.Ουρανού.
Ειρήνη κοντούλα σχετικά, γύρω στα 42 όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά γοητευτική με ωραίο χαμόγελο, ωραία μαλλιά και σφιχτό/άσπρο δέρμα, με μικρό στήθος αλλά ωραίο πισινό και μπουτάκι...
Είχε περάσει καιρός – την τελευταία φορά που την είχα πάρει είχε τις καμπύλες της – και κατά συνέπεια αιφνιδιάστηκα από την νέα σούπερ κορμάρα της και ξανά ένιωσα την επιθυμία του σούπερ σεξ που προσφέρει. Το πρόγραμμα περιλάμβανε από όλα - καθότι το χρυσοπλήρωσα – και μπόρεσα να χαρώ όλες τις υπέροχες πτυχές του κορμιού της. Είναι απίθανη η κοπέλα στο κρεβάτι και ξέρει πως να ικανοποιήσει αυτούς που ξέρουν να ζητάνε σωστά την ευχαρίστηση τους, παραμένει  ένα από τα κορυφαία μακράν κορίτσια που με σοβαρότητα/επαγγελματισμό/ποιότητα παρέχουν τις υπηρεσίες τoυς. Έχω ξεχάσει πόσες φορές  έχω πάρει το Ειρηνάκι, αλλά πάντα θυμάμαι πως ήταν το κάτι άλλο  όπου ώρες ώρες με έκανε να αισθάνομαι σαν πορνοστάρ...
Αξίζει την αναφορά μου...

Επισκέπτης
Tο βραδακι παιζει βολτουλα!  :cheesy: οποιος σκοπευει να βγει σημερα αργα η αυριο το βραδυ, καλυτερα για αυριο  :grin: ας στειλει πμ. να τον ενημερωσω τι παιζει στα σπιτια που θα παω.
Φυσικα αν γραψει καποιος αλλος αναφορα βολευτειτε απο εκει.  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Tο βραδακι παιζει βολτουλα!  :cheesy: οποιος σκοπευει να βγει σημερα αργα η αυριο το βραδυ, καλυτερα για αυριο  :grin: ας στειλει πμ. να τον ενημερωσω τι παιζει στα σπιτια που θα παω.
Φυσικα αν γραψει καποιος αλλος αναφορα βολευτειτε απο εκει.  :)
Γιατί έτσι τζαμαϊκανέ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
κατσε ρε συ..ποιες χυνεις στο στομα δηλαδη?εγω μονο την εμμα ηξερα που το εκανε χωρις καν να το ζητησεις..να σου πω δεν το εχω ζητησει απο καμια γιατι δε με ενδιαφερει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατσε ρε συ..ποιες χυνεις στο στομα δηλαδη?εγω μονο την εμμα ηξερα που το εκανε χωρις καν να το ζητησεις..να σου πω δεν το εχω ζητησει απο καμια γιατι δε με ενδιαφερει..
ναντια και νταιανα το εχουν κανει κατα καιρους....

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Ναντια αλλα και η Μαρινα  στην Ερημιτη το εκαναν αλλα δεν επιναν τα σφινακια  :2funny:

gianiskazias2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
για ριξε μια περιληψη εδω
λοιπον για Μιραμπελα..
Ψηλη ξανθια με πολυ κοντο τραβηγμενο μαλι.προμιλφ θα ελεγα κοντα στα 35.τοσο την εκανα εγω.σαλοναριστικε με ενα ολοσωμο.
στα του δωματιου// προκαταρκτικα κατι φιλακια τυπικα στο στηθος με τετοια σταση ωστε να μη μπορω να χουφτωσω τιποτα..
οταν την γυρισα αλλιως για να παιξω με τα βυζακια της επεσε απογορευτικο.ΜΗ πονανε..γενικα πολλα μη και μη..
πιπα με πολυυυ δοντι.παρα πολυ δοντι.οσο καλη πιπα και να κανει μια γκομενα αν βαζει τοσο δοντι παει αχρηστη...
τελικως για να μη παει χαμενο το 30ευρω και φυγω με το πουλι στο χερι την εβαλα στα 4 για να τελειωσω..
Γενικα ξενερωτη ,πολλα μη και μη,, φολα για μενα και γενικα πεταμενο 30ευρω..(και δεν βγαινει και ευκολα το 30€ πλεον)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον για Μιραμπελα..
Ψηλη ξανθια με πολυ κοντο τραβηγμενο μαλι.προμιλφ θα ελεγα κοντα στα 35.τοσο την εκανα εγω.σαλοναριστικε με ενα ολοσωμο.
στα του δωματιου// προκαταρκτικα κατι φιλακια τυπικα στο στηθος με τετοια σταση ωστε να μη μπορω να χουφτωσω τιποτα..
οταν την γυρισα αλλιως για να παιξω με τα βυζακια της επεσε απογορευτικο.ΜΗ πονανε..γενικα πολλα μη και μη..
πιπα με πολυυυ δοντι.παρα πολυ δοντι.οσο καλη πιπα και να κανει μια γκομενα αν βαζει τοσο δοντι παει αχρηστη...
τελικως για να μη παει χαμενο το 30ευρω και φυγω με το πουλι στο χερι την εβαλα στα 4 για να τελειωσω..
Γενικα ξενερωτη ,πολλα μη και μη,, φολα για μενα και γενικα πεταμενο 30ευρω..(και δεν βγαινει και ευκολα το 30€ πλεον)
ιδια εικονα με την δικη μου καταθεση
παντως ξαναστειλε την κριτικη σου μια χαρα τα γραφεις

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
μηπως μπορει καποιος να μου πει που ειναι η χριστινα η ρουμανα απο φριξου 14 και αν δουλευει τωρα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μηπως μπορει καποιος να μου πει που ειναι η χριστινα η ρουμανα απο φριξου 14 και αν δουλευει τωρα?
για τωρα ακριβως δεν ξερω αλλα γενικα ειναι στην ανδρεου γεωργιου σε ενα μαγαζι απο τα καινουρια

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
αν θυμασαι και αριθμο gl εισαι γατος, οχι τιποτ αλλο αλλα να μην τα παρω σβαρνα ολα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
...αντε ρεσεις που η Μιραμπελα δεν ειναι καλη...εγω καλα περνουσα με δαυτην...!!!  :birdman:

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom