Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
36
Πόντοι
11
Καλησπερα
Επιισκεψη σε νατασσα 2 φορες.
Η πρωτη πριν εναμιση μηνα με απλο.
Απλη διαικπεραιωτικη τπτ ουσιωδες.
Ελλεοψη αλλης κοπελας ξανα πηγα πριν λιγες ημερες με 60 για γυμνο για δοκιμη.
Αρκετα θερμοτερη
Προκαταρκτικα , καλο ντιπ και γενικα αλλος ανθρωπος.
Οποτε το συμπερασμα μου ειναι πως αν θες κατι απο τα εξτρα που προσφερει τοτε θα περασεις και καλυτερα !
Οτι ισχυε παντα δηλαδη. Αλλο αν δε συμφωνουμε !
Πρωινη βαρδια δε νομιζω να υπαρχει κατι αξιολο πλην των αρχαιοτητων που υπαρχουν. Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας πει!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.315
Πόντοι
6.817
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
Οποτε το συμπερασμα μου ειναι πως αν θες κατι απο τα εξτρα που προσφερει τοτε θα περασεις και καλυτερα !
Πρωινη βαρδια δε νομιζω να υπαρχει κατι αξιολο πλην των αρχαιοτητων που υπαρχουν. Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας πει!
σε ποιο ειναι;

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπερα διπλα από το μέδουσα δεξιά δηλαδή επέστρεψε η deniz το μικρό ρουμανακι και είναι πολύ ανανεωμένο προς το καλύτερο!

bigjohny

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Κριτικές
22
Like
701
Πόντοι
990
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
η ψηλη απο τις βιλες;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
Δηλαδη εμεις που δεν παιρνουμε προγραμματα απλα την προσπερναμε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Καλησπερα διπλα από το μέδουσα δεξιά δηλαδή επέστρεψε η deniz το μικρό ρουμανακι και είναι πολύ ανανεωμένο προς το καλύτερο!
Mαλιστα πηρε τ αρχιδια μου σαν cg παλι και γυρισε ξανα στα μπουρδελα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
384
Πόντοι
21
Mαλιστα πηρε τ αρχιδια μου σαν cg παλι και γυρισε ξανα στα μπουρδελα
Κοπελα που το εδινε για 30 ευρω στα μπουρδελα ειναι δυσκολο ξαφνικα να ζηταει 150.....κανενας δεν θα παει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Κοπελα που το εδινε για 30 ευρω στα μπουρδελα ειναι δυσκολο ξαφνικα να ζηταει 150.....κανενας δεν θα παει...
Δε παιζει κανεναν απολυτος ρολο το οτι ηταν σε μπουρδελο αλλα οτι δε μπορει να υποστηριξει το 150αρι

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
958
Πόντοι
361
Καλησπέρα, επειδη εχω δεί αποθεωτικα σχόλια για Ρίτα και Σόνια τις εβαλα λιστα εν οψει εορτων. Είναι καλες στο απλο ή να παρω κατι μεγαλυτερο; Ποια τα ατού τους; Η Ριτα δν φαινεται και κατι τρελο σε αντιθεση με το αλλο το πυραυλοκαυλο.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
384
Πόντοι
21
Δε παιζει κανεναν απολυτος ρολο το οτι ηταν σε μπουρδελο αλλα οτι δε μπορει να υποστηριξει το 150αρι
Απο τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη καμια δεν μπορει να υποστηριξει το 150αρι...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Απο τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη καμια δεν μπορει να υποστηριξει το 150αρι...
Η εν λογο εχει το παρουσιαστικο να το υποστιριξει αλλα οχι τη διαθεση και τις υπηρεσιες

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
212
Πόντοι
21
Καλησπέρα, επειδη εχω δεί αποθεωτικα σχόλια για Ρίτα και Σόνια τις εβαλα λιστα εν οψει εορτων. Είναι καλες στο απλο ή να παρω κατι μεγαλυτερο; Ποια τα ατού τους; Η Ριτα δν φαινεται και κατι τρελο σε αντιθεση με το αλλο το πυραυλοκαυλο.
Ενόψει εορτών δεν θα προλάβεις ουτε κοκκαλακι να γλύψεις εκτος τυ ότι μπορεί να τσιμπησουν και οι τιμές. Η ρίτα είναι μέτριας εμφάνισης 40+ αλλά είναι σαν να γυρνάς τσόντα με οσο διαστροφικο σενάριο θέλεις. Βέβαια θέλεις ένα 80αρι για να ζήσεις το όνειρο. Για σόνια δεν γνωριζω

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
958
Πόντοι
361
Ενόψει εορτών δεν θα προλάβεις ουτε κοκκαλακι να γλύψεις εκτος τυ ότι μπορεί να τσιμπησουν και οι τιμές. Η ρίτα είναι μέτριας εμφάνισης 40+ αλλά είναι σαν να γυρνάς τσόντα με οσο διαστροφικο σενάριο θέλεις. Βέβαια θέλεις ένα 80αρι για να ζήσεις το όνειρο. Για σόνια δεν γνωριζω
Δυο βδομαδες οφφ εχω θα παω και θα περιμενω αν ειναι οπως τα λενε ολοι. Κλαιν μαιν.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
36
Πόντοι
11
Δηλαδη εμεις που δεν παιρνουμε προγραμματα απλα την προσπερναμε.
Ναι. Γι αυτο το ειπα.
Δε συμφωνω με αυτη την τακτικη αλλα ετσι ηταν και ετσι ειναι γενικα τα πραγματα. Οποτε ναι σε αυτους που θελουν απλο δε τη συνιστω.
Στο ρεντ νταιαμοντ και ρεντ ναιτ στον οροφο πανω που ειναι. Εκει επισκεφτηκα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Δυο βδομαδες οφφ εχω θα παω και θα περιμενω αν ειναι οπως τα λενε ολοι. Κλαιν μαιν.
Εγω που ειμαι φαν της Σονιας λεω κανε κονομα μαζεψε ενα καλο ποσο και πανε δωσε για μεγαλο προγραμμα και απο εκει και περα δοκιμασε την και δες μονος σου αν υπαρχει χημεια. Εγω την ρωτησα τελευταια φορα που την πηρα αν θα ερχεται σαββατοκυριακα νοεμβρη και δεκεμβρη και μου ειπε ναι. οποτε αναμενουμε.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
958
Πόντοι
361
Εγω που ειμαι φαν της Σονιας λεω κανε κονομα μαζεψε ενα καλο ποσο και πανε δωσε για μεγαλο προγραμμα και απο εκει και περα δοκιμασε την και δες μονος σου αν υπαρχει χημεια. Εγω την ρωτησα τελευταια φορα που την πηρα αν θα ερχεται σαββατοκυριακα νοεμβρη και δεκεμβρη και μου ειπε ναι. οποτε αναμενουμε.
επειδη σε εχω ξανακουσει και δικαιωσες θα κανω το ιδιο και τωρα αν και νομιζω πως ειχα δει πως αυτη δν κανει ωριαιο προγραμμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom