Γιατι δεν λες σε ποιο πηγες και κολλησες να σωσεις κοσμο.....και πες τη προγραμμα πηρες και κολλησες?Εγώ περιμένω τον θάνατο αδερφέ δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόλλησα hiv από οίκο ανοχής της πόλης...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (7 μέλη και 115 επισκέπτες)
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Αρχικά πλέον δεν πεθαίνεις από τον συγκεκριμένο ιό και επίσης οι πιθανότητες να κολλήσεις από Οικο ανοχής είναι μηδαμινές γιατί πρέπει να συντρέχουν δυο παράγοντες που είναι εξαιρετικα σπάνιοι. 1) να έχει τον ιό η κοπέλα, κάτι το ο οποίο είναι σπάνιο καθώς θεωρητικά εξετάζονται τακτικά και 2) να σπασει το προφυλακτικό. Αλλά ακόμα και εάν συντρέχουν οι δυο παράγοντες και πάλι δεν είναι απαραίτητο να κολλήσεις. Όποτε μην αγχώνεσαι, κάνε τις εξετασεις σου και όλα καλα θα πάνεΕγώ περιμένω τον θάνατο αδερφέ δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόλλησα hiv από οίκο ανοχής της πόλης...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
ζωη σε μας τυπε να ζησουμε να σε θυμομαστεΈχω βγάλει αφθες στη γλώσσα παιδιά πολύ φοβάμαι πως κόλλησα hiv πάω να τρελαθώ
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Διεγραψε τον απο τωρα καλυτερα.Όσοι γελάτε γελατε ο hiv εμένα. Με βρήκε όμως αύριο θα φανούν όλα άμα βγω αρνητικος.θα διαγράψω αυτό τον λογαριασμό
Αμα τα εκανες ολα με προφυλακτικο πως κολλησες ρε φιλε?Περιμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Ειπες στο αφεντικο σου σε πιο μπουρδελο πηγες?Μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε σωστά ,δεν ξέρω το θέμα είναι ότι έχει σταματήσει η ζωή μου δεν μπορώ ούτε να δουλέψω μου έδωσε άδεια το αφεντικό γιατί με βλέπει στα χαμένα και κατανοεί
Μην παει και κολλησει και αυτος,
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τρολακι για να βγαλεις αφτρες απο hiv πρεπει να ειναι σε πολυ προχωρημενο σταδιο και εσυ να εισαι σκατα απο υγεια δε βγαζεις σε μερικες μερεςΠεριμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
ασε ρε τρολΔεν τρολαρω κανέναν
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.392
- Πόντοι
- 1.436
Αν δεν τρολάρεις, οι πιθανότητες να κολλήσεις HIV στο σεξ χωρίς προφύλαξη:Έχω βγάλει αφθες στη γλώσσα παιδιά πολύ φοβάμαι πως κόλλησα hiv πάω να τρελαθώ
- Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
- Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
- Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
- Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησες να γράφεις φαινόταν οτι ήσουν ταρτουφος..Έχω βγάλει αφθες στη γλώσσα παιδιά πολύ φοβάμαι πως κόλλησα hiv πάω να τρελαθώ
Μην πας ουτε εκει με τα φιλια μπορει να κολλησεις και εκει...Θα κόψω το γαμησι ακόμα και να μην κόλλησα Μονο στα κωλομπαρα από δω και οερα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Που θα το μαθεις?Δηλαδή λέω ψέματα ότι έχω βγάλει αφθες στην γλώσσα νομίζεις? Εγώ λέω την αλήθεια αν αύριο ο γιατρός μου αποκλείσει το ενδεχόμενο του aids θα το ανακοινώσω και θα θα διαγράψω τον λογαριασμό μου σε αυτήν την ιστοσελίδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν όμως κάνω τελικα εξετάσεις και βγουν αληθινές να δω εσάς μετά που πάτε και κάνετε και ακαποτα τι θα πείτε
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.943
- Πόντοι
- 25.036
Είναι τελείως απίθανο φίλε μου να έχεις κολλήσει hiv εάν φορούσες προφυλακτικό. Ακόμα και μικρές αμυχές στα αρχίδια να είχες ή να έκανες γλωσσόφιλα όπου και οι δύο θα είχατε ουλίτιδα η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη. Κάνε το τεστ για να καθησυχαστείς και να ξέρεις ότι το σπορ δεν είναι για σένα, θα πεθάνεις από καρδιά πριν κολλήσεις καν Σ.Μ.Ν.Περιμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
Σε κάθε περίπτωση ακάποτο κάνουν οι αυτοκτονικοί που δεν αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν εκτιμάνε το θαύμα της ζωής.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
ποιος θα σου το πει ο ΩΡΛ?Τι εννοείς
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Θα μας καλεσεις στην κηδεια σου;Εγώ δεν έκανα τίποτα ένα απλό πρόγραμμα έκανα πίπα με προφυλακτικό και γαμησι δεν έκανα τίποτα το παράλογο αλλά άμα η μοιρα με ήθελε να κολλήσω δυστυχώς ίσως κόλλησα και είμαι και εγώ ακόμα ένας οροθετικος που θα ζω με ημερομηνία λήξης
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Τοσα ατομα σου λενε τι κ πως κ συ συνεχιζεις να το παιζεις μελοθανατος. Δεν εχεις κατι να φοβασαι.Εγώ δεν έκανα τίποτα ένα απλό πρόγραμμα έκανα πίπα με προφυλακτικό και γαμησι δεν έκανα τίποτα το παράλογο αλλά άμα η μοιρα με ήθελε να κολλήσω δυστυχώς ίσως κόλλησα και είμαι και εγώ ακόμα ένας οροθετικος που θα ζω με ημερομηνία λήξης
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.943
- Πόντοι
- 25.036
Μια οροθετικιά... Θα γνωρίσεις αρκετές στα γκρουπάκια ψυχολογικής υποστήριξης που θα πηγαίνεις αν, ω μη γέννητο, έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.Δεν θα ξαναγαμησω σε μπουρδέλο το θέμα είναι αν κόλλησα hiv δεν θα ξαναγαμησω γενικά γιατί ποια θα τα φτιάξει με έναν οροθετικο
Να ξέρεις οι περισσότερες εκεί πέρα είναι μεγάλες πουτάνες...
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.943
- Πόντοι
- 25.036
Τίποτα δεν θα δείξει το τεστ, μια χαρά θα είσαι. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας να ξέρουμε ότι είσαι καλά...Εγώ προτείνω άμα βγω θετικός να τρέξετε όλοι για εξέτασεις είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αν ο ιός υπάρχει σε studio της Θεσσαλονίκης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις