Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
352
Πόντοι
21
Θα Φανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλοι καλεσμένοι

Εγώ προτείνω άμα βγω θετικός να τρέξετε όλοι για εξέτασεις είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αν ο ιός υπάρχει σε studio της Θεσσαλονίκης
Εγώ νομίζω πως, αν κόψεις το πουλί σου, θεραπεύεσαι. Πάρε μια γνώμη από τον γιατρό σου και ενημέρωσε και εμάς

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.764
Πόντοι
25.036
O μόνος που έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα του θέματος είσαι φίλε μου

Γιατί νομίζουν ότι εγώ τρολαρω μακάρι να τρολαρα και να ειμουν καλά έχω χάσει όμως 10. Χρόνια από την ζωή μου με αυτη την ιστορία
Πήγαινε στο φαρμακείο πάρε ένα βάμμα πασιφλόρας, θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σήμερα αλλά και με το άγχος γενικότερα.
Μόνο βάμμα, μην τους αφήσεις να σου πουλήσουν φαρμακευτικά ή παραφαρμακευτικά προϊόντα αν δεν συμβουλευτείς ιατρό πρώτα.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.764
Πόντοι
25.036
Με έχει τρελάνει το άγχος δεν ξέρω τι θα κάνω
Πάρε βάμμα πασιφλόρας και θα με θυμηθείς. Θα σε βοηθήσει πολύ και θα γλιτώσεις από τα αγχολυτικά, τις μαλακίες που συνήθως σπρώχνουν οι φαρμακευτικές. Πάντα αναζητούμε πρώτα φυσικές λύσεις και μετά τα υπόλοιπα.
Άλλα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις το άγχος:
α) Διαλογισμός
β) Τσάι λεβάντα ή χαμομήλι
γ) Όχι τηλεόραση
δ) Όχι ειδήσεις
ε) Όχι Ιντερνετ και social media

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω και μετά από 10 ημέρες εξακολουθείς να έχεις άγχος, απευθύνσου σε ψυχίατρο-ψυχαναλυτή (να είναι καλός ψυχαναλυτής όμως) για να ξεκινήσεις αγωγή και ψυχοθεραπεία...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.655
Πόντοι
456
Περιμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
Συνάδελφε το προφυλακτικό το φορούσες εσύ ή η κοπέλα;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Ευχαριστώ , αν και δύσκολο αφού δεν παίζω.

Αν και το νόημα του πόστ μου ήταν οτι και στις δύο περιπτώσεις έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το ΑΝ και όχι το όταν.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Εύχομαι σε όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ τα καλύτερα,δυστυχως η μπουρδέλοκαριερα μου έληξε άδοξα όπως και η σεξουαλική μου ζωή γενικά με την μόλυνση από hiv αναμένω να έρθει το αύριο και να δω τι θα γίνει δυστυχώς η ζωή μου τελειωσε από τώρα ειλικρινά αν ειμουν μεγαλύτερος σε ηλικία δεν θα με πείραζε αλλά είμαι μόλις 23 χρόνων
@antisthenis αν μπορείς διέγραψε τον λογαριασμό του συγκεκριμένου φίλου.. κάθεται τρολαρει και κοροϊδεύει τον κόσμο και του απαντάνε τόσα άτομα και χαλάει το νήμα

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.764
Πόντοι
25.036
Εύχομαι σε όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ τα καλύτερα,δυστυχως η μπουρδέλοκαριερα μου έληξε άδοξα όπως και η σεξουαλική μου ζωή γενικά με την μόλυνση από hiv αναμένω να έρθει το αύριο και να δω τι θα γίνει δυστυχώς η ζωή μου τελειωσε από τώρα ειλικρινά αν ειμουν μεγαλύτερος σε ηλικία δεν θα με πείραζε αλλά είμαι μόλις 23 χρόνων
Αντιμετωπίζεις το θέμα από λάθος οπτική γωνία. Ότι έγινε έγινε, δεν αλλάζει κάτι...
Πρέπει να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις από τον φαύλο κύκλο που έχεις μπει. Σου προτείνω το εξής:
Βγαίνεις από το σπίτι πας φαρμακείο της γειτονιάς για βάμμα πασιφλόρας, μπαίνεις στο αμάξι κατευθύνεσαι προς κέντρο. Βγαίνεις στην Εγνατία κάθετα μπλοκάροντας το ρεύμα που πάει ανατολικά. Τραβάς χειρόφρενο, ανοίγεις πόρτες, κατεβαίνεις από το αμάξι και χορεύεις ζειμπεκιά το παρακάτω άσμα:

Χορεύεις μέχρι να έρθει η αστυνομία να σε μαζέψει όπου τους δείχνεις την πασιφλόρα και επικαλείσαι αγχώδη διαταραχή για να σε αφήσουν ελέυθερο. Και ο θεός μαζί σου τέκνον :priest:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Ρε νουμερο φτανει μας επριξες με το τρολαρισμα σου ελεος

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.764
Πόντοι
25.036
@antisthenis αν μπορείς διέγραψε τον λογαριασμό του συγκεκριμένου φίλου.. κάθεται τρολαρει και κοροϊδεύει τον κόσμο και του απαντάνε τόσα άτομα και χαλάει το νήμα
Ρε φίλε για Τζορμάκας καλά τα πήγε, άντεξε από τον Ιούνιο... Να του το δώσουμε...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.655
Πόντοι
456
Τύπε ένας Αμερικανός φιλόσοφος είχε πει κάποτε "Ζήσε για τίποτα ή πέθανε για κάτι".

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
317
Πόντοι
280
Αν κανένα αλάνι είναι στη περιοχή μπορεί να μου πει αν είναι η καρίνα δουλεύει?για να μην κατεβενω τσάμπα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.655
Πόντοι
456
Εγώ το φορούσα και η ίδια έβαλε στο μουνι ένας υγρό κιόλας για να μην υπάρξει περίπτωση να σπάσει η Καποτά κιόλας έτσι με είπε ....
Μη μασάς, κάποια μέρα όλοι θα πεθάνουμε.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Φίλε μου κατανοώ απόλυτα το άγχος σου και την ανάγκη σου να εκφραστείς με κάποιον τρόπο και να ξεθυμάνεις. Θα ήταν προτιμότερο να κάνεις της αιματολογικές σου εξετάσεις, να πας και σε έναν γιατρό να ελεγξει τα συμπτώματα που αναφέρεις ότι σου παρουσιάστηκαν και έπειτα εφόσον κάτι πάει άσχημα να το μοιραστείς εδώ μαζί μας. Είναι άσχημο να να κατηγορείς τις σεξεργάτριες της περιοχής όπως επίσης και να επηρεάσεις κάποιον από τους αναγνώστες και να τον πανικοβάλεις. Όλοι είμαστε ενήλικες και πηγαίνοντας στα αντίστοιχα σπιτάκια αναλαμβάνουμε και το ανάλογο (ελάχιστο κατ'εμέ) ρίσκο. Ούτε οι κοπέλες θέλουν να πεθάνουν, ούτε να σκοτώσουν κανέναν. Για το λόγο αυτό και το 99,9% των περιπτώσεων εκδίδεται με την απαραίτητη υγειονομική ασφάλεια. Ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Για αυτό αναφέρθηκα εδώ για να μοιραστώ κάπως το φόβο μου αν όλα πάνε καλά και δεν έχω κάτι θα αναλάβω την ευθύνη και θα παραδεχτώ ότι έσφαλα και αντέδρασα υπερβολικά όπως είπα θα διαγράψω και τον λογαριασμό δεν καταλαβαίνω απλα αυτούς που θεωρούν αστεία αυτά που λέω ,δεν θέλω να πανικό βάλω κανέναν για αυτό και δεν έχω αναφέρει ούτε το studio που πήγα τελευταία φορά ούτε τίποτα
Αρχικά δεν είναι ανάγκηξ να κόλλησες κάτι με την κοπέλα που πήγες τελευταία φορά. Άρα και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες που διαβάζουν το νήμα και που πιστεύω είναι αρκετές, με τη λογική σου πρέεπει να πανικοβληθούν μήπως εσ΄ύ τις κόλλησες κατι όσο καιρό δεν ειχες καποια συμπτωματα. Τεσπα. Εκφράσου ελευθερα σε όσες σελίδες θες. Δεν είναι κανένας μας αστυνόμος του νηματος για να σουλέμε ουτε πόσο θα γράφεις ούτε ποτε να γράφεις και πότε όχι.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Στα αλλα νεα της ημερας και ριτα και εμμα έχει το πρόγραμμα της εβδομάδας στο αλλο σαιτ.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
555
Πόντοι
81
ρε ψιλε , απτην στιγμη που θα πας με καποια που εχει HIV θελει το λιγοτερο 2 βδομαδες για να φανει στο αιμα και για συμπτώματα μπορει να περασει 6μηνο πριν εμφανιστεί . αραξε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.552
Πόντοι
7.095
Ω ρε σεις...θυμήθηκα τον kikas...
Ζει αυτός ή πέθανε?
Κι αυτός έκανε κάπως σαν το παλικάρι με τις αυθες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Αι...πεσε και κοιμις ρε....που θες και πουτανες 23 χρονων... μια πουτανα γαμησες και αυτη με καποτα και κολησες.??? Αιιιι .....φτανννν μας τα κανες μπαλονιαααα, μια με την πρησμενη πουτανα, τωρα με τον hpivdsl που κολλησες απο την πιπα με καποτα....τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.....
Αυριο θα περιμενουμε να μας πεις οτι εισαι οροθετικος και θα μας κατανομασεις και την πουτανα που σε κολλησε δηλαδη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom