Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (7 μέλη και 75 επισκέπτες)

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
387
Πόντοι
21
Εγώ περιμένω τον θάνατο αδερφέ δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόλλησα hiv από οίκο ανοχής της πόλης...
Γιατι δεν λες σε ποιο πηγες και κολλησες να σωσεις κοσμο.....και πες τη προγραμμα πηρες και κολλησες?

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Εγώ περιμένω τον θάνατο αδερφέ δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόλλησα hiv από οίκο ανοχής της πόλης...
Αρχικά πλέον δεν πεθαίνεις από τον συγκεκριμένο ιό και επίσης οι πιθανότητες να κολλήσεις από Οικο ανοχής είναι μηδαμινές γιατί πρέπει να συντρέχουν δυο παράγοντες που είναι εξαιρετικα σπάνιοι. 1) να έχει τον ιό η κοπέλα, κάτι το ο οποίο είναι σπάνιο καθώς θεωρητικά εξετάζονται τακτικά και 2) να σπασει το προφυλακτικό. Αλλά ακόμα και εάν συντρέχουν οι δυο παράγοντες και πάλι δεν είναι απαραίτητο να κολλήσεις. Όποτε μην αγχώνεσαι, κάνε τις εξετασεις σου και όλα καλα θα πάνε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.433
Πόντοι
34.538

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
387
Πόντοι
21
Περιμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
Αμα τα εκανες ολα με προφυλακτικο πως κολλησες ρε φιλε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.433
Πόντοι
34.538
Μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε σωστά ,δεν ξέρω το θέμα είναι ότι έχει σταματήσει η ζωή μου δεν μπορώ ούτε να δουλέψω μου έδωσε άδεια το αφεντικό γιατί με βλέπει στα χαμένα και κατανοεί
Ειπες στο αφεντικο σου σε πιο μπουρδελο πηγες?
Μην παει και κολλησει και αυτος,

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Περιμένω να δω αν κόλλησα και εννοείται θα πω δεν έκανα κάποιο πρόγραμμα όμως όλα με προφυλακτικό τα έκανα το οποίο δεν έσπασε τώρα θα φανεί ,αυτές οι καταραμένες αφθες στην γλώσσα που έβγαλα με έχουν φρικαρει
Τρολακι για να βγαλεις αφτρες απο hiv πρεπει να ειναι σε πολυ προχωρημενο σταδιο και εσυ να εισαι σκατα απο υγεια δε βγαζεις σε μερικες μερες

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.368
Πόντοι
1.436
Έχω βγάλει αφθες στη γλώσσα παιδιά πολύ φοβάμαι πως κόλλησα hiv πάω να τρελαθώ
Αν δεν τρολάρεις, οι πιθανότητες να κολλήσεις HIV στο σεξ χωρίς προφύλαξη:
  • Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
  • Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
  • Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
  • Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Έχω βγάλει αφθες στη γλώσσα παιδιά πολύ φοβάμαι πως κόλλησα hiv πάω να τρελαθώ
Από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησες να γράφεις φαινόταν οτι ήσουν ταρτουφος..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Δηλαδή λέω ψέματα ότι έχω βγάλει αφθες στην γλώσσα νομίζεις? Εγώ λέω την αλήθεια αν αύριο ο γιατρός μου αποκλείσει το ενδεχόμενο του aids θα το ανακοινώσω και θα θα διαγράψω τον λογαριασμό μου σε αυτήν την ιστοσελίδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν όμως κάνω τελικα εξετάσεις και βγουν αληθινές να δω εσάς μετά που πάτε και κάνετε και ακαποτα τι θα πείτε
Που θα το μαθεις?

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Είναι τελείως απίθανο φίλε μου να έχεις κολλήσει hiv εάν φορούσες προφυλακτικό. Ακόμα και μικρές αμυχές στα αρχίδια να είχες ή να έκανες γλωσσόφιλα όπου και οι δύο θα είχατε ουλίτιδα η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη. Κάνε το τεστ για να καθησυχαστείς και να ξέρεις ότι το σπορ δεν είναι για σένα, θα πεθάνεις από καρδιά πριν κολλήσεις καν Σ.Μ.Ν.
Σε κάθε περίπτωση ακάποτο κάνουν οι αυτοκτονικοί που δεν αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν εκτιμάνε το θαύμα της ζωής.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.614
Πόντοι
7.095
Πω ρε μλκ ....
Μου θυμίζει μια γκόμενα που είχα χωρίσει όταν ήμασταν 16-17 κι έλεγε θα αυτοκτονήσει.
Η ζωή της είχε καταστραφεί.
Λίγες μέρες μετά τσιμπουκωνε άλλον.

@Egnat χαρηκα που σε γνώρισα ρε μεγάλε.
Είχαμε κι ένα τσατ μαζί τοτε που με ρώτησες κάτι.
Να είμαι γερός να σε θυμάμαι.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
782
Πόντοι
301
Εγώ δεν έκανα τίποτα ένα απλό πρόγραμμα έκανα πίπα με προφυλακτικό και γαμησι δεν έκανα τίποτα το παράλογο αλλά άμα η μοιρα με ήθελε να κολλήσω δυστυχώς ίσως κόλλησα και είμαι και εγώ ακόμα ένας οροθετικος που θα ζω με ημερομηνία λήξης
Θα μας καλεσεις στην κηδεια σου;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγώ δεν έκανα τίποτα ένα απλό πρόγραμμα έκανα πίπα με προφυλακτικό και γαμησι δεν έκανα τίποτα το παράλογο αλλά άμα η μοιρα με ήθελε να κολλήσω δυστυχώς ίσως κόλλησα και είμαι και εγώ ακόμα ένας οροθετικος που θα ζω με ημερομηνία λήξης
Τοσα ατομα σου λενε τι κ πως κ συ συνεχιζεις να το παιζεις μελοθανατος. Δεν εχεις κατι να φοβασαι.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Δεν θα ξαναγαμησω σε μπουρδέλο το θέμα είναι αν κόλλησα hiv δεν θα ξαναγαμησω γενικά γιατί ποια θα τα φτιάξει με έναν οροθετικο
Μια οροθετικιά... Θα γνωρίσεις αρκετές στα γκρουπάκια ψυχολογικής υποστήριξης που θα πηγαίνεις αν, ω μη γέννητο, έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.
Να ξέρεις οι περισσότερες εκεί πέρα είναι μεγάλες πουτάνες...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Εγώ προτείνω άμα βγω θετικός να τρέξετε όλοι για εξέτασεις είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αν ο ιός υπάρχει σε studio της Θεσσαλονίκης
Τίποτα δεν θα δείξει το τεστ, μια χαρά θα είσαι. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας να ξέρουμε ότι είσαι καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom