aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
H Tζουλια ειναι με το γκομενο στη Μυκονο.Κυκλοφορουν φωτο της.
Αλήθεια? Που κυκλοφορούν φωτό? pm όποιος γνωρίζει παρακαλώ!! Τελικά τι καλό υπάρχει για σήμερα βράδυ?
H Tζουλια ειναι με το γκομενο στη Μυκονο.Κυκλοφορουν φωτο της.
Για ποια Τζούλια μιλατε ρε παιδια? Αυτη στο 52 καποιος εγραψε οτι την πηρε χτες.H Tζουλια ειναι με το γκομενο στη Μυκονο.Κυκλοφορουν φωτο της.
Ρε εχεται τρελαθει τελειως.Χαβα κανω. Για την Αλεξανδρατου λεω.Για ποια Τζούλια μιλατε ρε παιδια? Αυτη στο 52 καποιος εγραψε οτι την πηρε χτες.
Οσο για τις φωτο...δωστε πραμα στο λαο!
Εχει γκομενο η Αλεξανδρατου???Ρε εχεται τρελαθει τελειως.Χαβα κανω. Για την Αλεξανδρατου λεω.
Απ την περιγραφη, μαλλον προκειται για την Αμαντα. Εχω γραψει κριτικη στο "αδερφο" μαγαζι, 26 Οκτωβρίου 52. Χαλια...θα γράψω 2-3 λογια για μερικες αποτυχημένες "συνάντησης" που ειχα την περασμενη εβδομαδα μήπως και σωθεί κανενας.
Περασμενη παρασκευη βραδυ σαπφους 20 δεν θυμάμαι ονομα καινουργια κοπελα υψος νορμαλ όμως πολυ κοκαλιάρα και πολυ ...πως να το πω κάπως στενο σωμα και ενα πρόσωπο κάπως οβάλ πρώτη φορα εβλεπα τετοια φατσα. Λεω αντε ασ δω πως ειναι και τα κοκαλιάρικα, μπαινω με το 30 γλυφομουνι(η τσατσα δεν το δέχτηκε αλλα εγω το εκανα στο δωματιο γιατι η κοπελα ουτε με την τσατσα δεν ηξερε να συνεννοηθεί). Ερχεται σε λιγο της μιλαω αλλα αυτη δεν ξερει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα γαμησετα. Στο γαμηση ηταν μια αποτυχια σκέτη δεν μπορουσα να βρω ρυθμο όπως και να γαμουσα ολο πονουσε και οταν ανεβαζα και λιγο ταχυτητα πιο δυνατες ηταν οι φωνες, οχι ηδονής αλλα πονου. Ναι ρε κοπελα μου αφου εισαι μια σταλια και δεν το αντέχεις το σεξ τοτε γιατι κάνεις αυτη την δουλεια?? Τωρα στο γλυφομουνι.... δεν το προσπάθησα πολυ γιατι δεν ειχε πλήθη και ειχε μια ξινή γευση αλλο πραγμα αφου μετα απο δυο ωρες που μπηκα στο σπιτι επρεπε να πλύνω τα δοντια για να φυγή η γευση απο το μουνι της, σκετη αηδία. Οσο για τα μουνοχειλα μην τα σηζητας ηταν τεραστια και παχουλα επρεπε να κανω ανασκαφη για να βρω στοχο.
μια ερωτηση μπορει καποιος να μου δώσει το λινκ για τα τηλ απο τα καταστηματα γιατι δεν το βρίσκω??
Και καλα ρε παιδια τι κανατε την Μπλανκα απο το Α.γεωργιου 16 και μεσα σε δυο μερες εφεραν αλλην? ?
μπας και ηταν κανα συνθηματικο;εβαλε και κουλουρι στο μενου;Περνωντας πριν απο λιγο απ΄την Φριξου, αισθανθηκα οτι γιναμε λιγο Ολλανδια!
Η Μιραμπελλα, με τη στολη εργασιας, ορθια στην εξωπορτα να τσιμπολογαει ενα κουλουρι!
Αντε κοριτσια, κι οι υπολοιπες. Ετσι κι αλλιως κανεις αλλος δεν περναει απο κει!
Κατα τ΄αλλα, χωρις βολτα, καταθεση στην Αλεξ που επανεμφανιστηκε. Καλα ηταν, καλυτερα απ΄την πρωτη φορα.
μπας και ηταν κανα συνθηματικο;εβαλε και κουλουρι στο μενου;
Να τη μαστιγωσουμε.Με βοιδοπουτσα.Καλησπέαρα συναγωνιστες.
Και εγω ειχα μια αποτυχια χθες και τη γραφω για να σας προφυλαξω. Βραδυ, στο ανορθογραφο που εχει ονομαστει Blue dreams στην Σαπφους.
Ονομα Κοπελας Τζουλια. μικρη μαυριδερη αλλα αρκετα ομορφη. παιρνω το 69 με 50ευρω.
Χαλια πιπα, καμια συμμετοχη στο σεξ, πολυ βαρεμενη, οταν της ειπα οτι δεν συμμετεχει καθολου, μου ειπε αν θες. και τελειωνε ....γενικα πολυ αγενης.....Πολυ την εχουν δει καποιες σαν την παρτη της. Κανενας σεβασμος στον πελατη.
Πρεπει να τιμωρηθει