Χθεσινοβραδυνή Στουντιότσαρκα στα σπιτακια της περιοχής του Μυλου υπό τις σταγόνες της Αυγουστιάτικης νεροποντής
με ομολογουμένως αρκετή κινησούλα στην Περιοχή...
Φρίξου 13 : Μια ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί (μάλλον ψεύτικο το περισσότερο), με πρόστυχο βλέμμα αλλά μεχρι εκεί κατ' εμέ. Δεν ρώτησα καν όνομα.
Φρίξου 15 : Η Μάρα με καλές κριτικές (απ' όσο θυμάμαι), αλλά κάτι με χάλαγε πάνω της...Λίγο τα ψωμάκια στους γλουτούς λίγο το πρόσωπο. Τέσπα την κάνω κι απο 'κει!
Φρίξου 14 : Η Γιασμίν (η σπανιόλα) με ξανθό μαλλί, τα τσιτσια οξώκα
και μαστουρέ βλέμμα. Το όλο σουλούπι της μου θύμιζε λίγο των Mικι Ρουρκ στην ταινία ο Παλαιστής
http://www.imdb.com/title/tt1125849/)](
)[/url]. Μου βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο και θα τιμηθεί εν ευθέτω χρόνω.
Villa Erotica : Έπειτα από αρκέτη αναμονή, μάλλον λόγω προγράμματος, σκάει η Κάντυ(?) με καστανό μακρύ μαλλί. Μου κάνει η Τσατσά αυτή είναι περούκα φοράει. Κι αυτήν θα ήθελα να τιμήσω αλλά βαστάω για το 40άρι και μόνο. Και δεν γουστάρω να κάνω και παζάρια. Και κάθε φορά που φεύγω τους το λέω και καλό είναι να τους το λέτε και οι άλλοι μπας και σοβαρευτούνε λίγο.
Κοροβάγου 9 : Η Άννα η Ρωσίδα, πραγματτικά από τις πιο ωραίες στη περιοχή (αν όχι η πιο ωραία). Κοκκινομάλα με τέλεια μάτια και πρόσωπο γενικά και κορμί λαμπάδα! Εδώ ίσως και να έκανα εξαίρεση για το 40 άρι, επειδή έχω τρελό Φετίχ με τις Κοκκινομάλλες αλλά με κούρασε λίγο η πολύ αγχωμένη Τσατσά, η οποία τα είχε κάνει μουνί με τα προγράμματα. Άρχισε έλεγε-έλεγε, 50-60-70-80 κάποια στιγμή λέει και με 90 έχω αλλά τι έχω?
Πολύ καλή κυρία πάντως φαίνεται ότι είναι έξω από τα νερά της. Είχε μια ευγένεια και καλοσύνη που δεν συνηθίζεται για Τσατσά. (Τι σου κάνει η κρίση?)
Κεφαλληνίας 8 : Σκάει μύτη μια milfara με αργό και υδονιστικό σαλονάρισμα...Πω πω πω τι σκυλί ήταν αυτό. Ψηλή, αρκετά σπασμένη στο πρόσωπο αλλά με κάτι κωλομέρια σαν τα καπούλια του αλόγου. Δεν μπήκα γιατί μπήκε άλλος συναθλητής και βαριόμουνα να περιμένω. Λέω θα κάνω μια βόλτα και θα ξαναγυρίσω. Όνομα ξέρουμε?
Ανδρέου Γεωργίου 21 : 'Ενα καινούριο στουντιάκι απέναντι και λίγο αριστερά από το 50. Κοπέλα η Μόνικα ξανθιά με λίγο προβληματικό χαμόγελο. Δεν με συγκίνησε εμφανησιακά, ίσως να το έχει στο δωμάτιο. Όλα τα λεφτά η τσατσά η οποία μιλούσε λες και άνοιγε την αυλαία της Λίμης των κύκνων στο Μπροντγουει." Έλα Μόνικα κάνε μας την τιμή και εμφανίσου να σε καμαρώσουμε". Ερμηνεία Αλέξης Κωστάλας και βάλε!
Ανδρέου Γεωργίου 50 : Εδώ έγινε και η κατάθεση. Τάρα μελαχροινή ψηλή κοπέλα με μαύρο σπαστό μαλλί και μεσογειακές υπερκαμπύλες. Να πώ την αλήθεια με σαγήνευσε λίγο το δεκαετία '60 στυλάκι και περπάτημα της. Δεν την πρόσεξα πολύ καλά στο σαλονάρισμα λόγω χαμηλού φωτισμού και απόστασης, αλλά είχα πιάσει την συζήτηση με την Τσατσά και βαριόμουν να γυρίσω άλλο μες τη βροχή οπότε πήρα βαθειά ανάσα και μπούκαρα. Να προσθέσω ότι το ρόλο του έπαιξε και το τατουάζ, γενικά έχω μια θεωρία για τις γυναίκες με tatoo.
Ως προς τη συνεύρεση δεν πήγε τίποτα στραβά η κοπέλα φάνηκε πρόθυμη και φιλότιμη αλλά υπήρχε παντελής έλλειψη χημείας. Η κοπέλα είναι αρκετά άπειρη ή αρκετά αγχωμένη γενικά και δυστυχώς δεν μιλάει γρι ελληνικά, ούτε αγγλικά. Εν κατακλείδη δεν συστήνεται σε άπειρους μπουρδελιάρηδες που τους αρέσει η κοπέλα να παίρνει πρωτοβουλίες, αντιθέτως υποψιάζομαι ότι θα είναι βούτυρο στο ψωμί πιο έμπειρων συναθλητών. Πρωσωπική εκτίμηση αν της δώσουμε λίγο χρόνο να βρεί τα πατήματα της ίσως να χαρίσει όμορφες στιγμές. Προσωπικά δεν θα την ξαναεπισκεπτόμουνα στο άμεσο μέλλον χώρις αυτό να αποθαρρύνει τους υπόλοιπους για μια δοκιμή.
Αναλυτική κριτική ελπίζω να βρω όρεξη να γράψω κάποια στιγμή μαζί με κανα 2 ακόμα που χρωστάω (Νάσιας και Μιρέλλας)
Καλημέρα και Καλό Μήνα !