Mr. Dexter
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
45αρα στηθος μεγαλουτσικο χαλαρο κωλος μεγαλος λιγο φλεβιτιδα η χριστινα
η αννα πιο σφιχτο σωμα μαλλον σαρανταρα ,μαυρο μαλλι,μεγαλουτσικο βυζι
ωραίος τσακαλε!
45αρα στηθος μεγαλουτσικο χαλαρο κωλος μεγαλος λιγο φλεβιτιδα η χριστινα
ναι αυτην....ενταξει οχι τεραστιο....φορουσε και σουτιεν με ενισχυση.....η αννα πιο σφιχτο σωμα μαλλον σαρανταρα ,μαυρο μαλλι,μεγαλουτσικο βυζι
Για ποια Αννα λετε?Την αννα που ηταν σε αυτο με τις νταλικες παλια(ερημιτη?) Το σκυλι με το ωραιο σωμα?Αν ναι,αυτη ρε αδερφε,δεν εχει μεγαλο στηθος...
Υποψιάζομαι ότι το παραπάνω μήνυμα γράφτηκε έπειτα από πολλές μπύρες...
Thank you Hagem...Ναι Μιδα, η ιδια ειναι, αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα !!!ναι αυτην....ενταξει οχι τεραστιο....φορουσε και σουτιεν με ενισχυση.....
ανεβασε κρτικη χυστη μου κ μαυρισε την οπως της αξιζει.Είμαι τεράστιος παπάρας που δεν διάβασα για Κάρλα από τσίρκο...ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ...με το ζόρι μου σηκώθηκε..πίπα μηδέν προκαρκτικά μηδέν, άπειρη κρέμα, μουνόχειλα στο πάτωμα κρεμασμένα, διάθεση μηδέν...
Ας πρόσεχα
καλησπερα σε ολους...η βερονικα ακομα δουλευει???κ αν ναι τι ωρες???δεν ειμαι κ πολυ του αθληματος οπως καταλαβαινετε πιο παλια ημουν fun τησ βερονικας κ γι αυτο ρωταω....αλλες που θα μου προτεινατε???οχι απαραιτητα στο στυλ τησ βερονικας.....ευχαριστω...
σαπφως 20 xsst τραβα κατα μυλο μερια εκει θα βρεις κατι καλο, οπως η τανια φριξου 15, εβελινα εκκλησια.Σαπφούς 20 βραδυνή
30 ευρα εχουν τα περισσοτερα εκει... εκτος απο κανα δυο βιλλες που ξεκινανε με 40η αληθεια ειναι οτι απο οσα εχω διαβασει εδω νομιζω οτι στο μυλο ειναι καλυτερα....απο την αλλη η βερονικα ειναι δοκιμασμενη επιλογη...απο τιμες πως ειναι???
ψαρευει τωρα αστον ησυχορε παιδια που ειναι ο αλ πατσινο φερτε τον πισω που χαθηκε???
μακαρι να ειναι διακοπες και να μην εχει κανενα αλλο θεμα30 ευρα εχουν τα περισσοτερα εκει... εκτος απο κανα δυο βιλλες που ξεκινανε με 40 ψαρευει τωρα αστον ησυχο
υποψιάζομαι οτι υπάρχουν πολλοι μαλάκες στο site. Αν διαφωνείς με την κριτική μου γράψε κάτι συγκεκριμένο. Και κράτα τις υποψίες σου στα της οικογενειάς σου τρόμπα.