μικρη βολτα χθες το βραδυ στα ιδρυματα και ειχαμε στην ερημιτη την ομορφουλα ιζαμπελα,στην εκκλησια η κομοδινοπουλου(κατα 90 τις εκατο απο οτι την θυμαμαι) ξινη στο σαλονι ξεφυσουσε,στο κοροβαγκου βγηκε η κριστιν η γερμανιδα ολο ναζι στο σαλονι..(κωλαρα το μωρο!!),σε ενα απο τα επομενα στην ανδρεου γεωργιου μετα το λα φαμ η τζουλια η οποια μου αρεσε αρκετα,ωραιο σφιχτο κορμακι.Απο βαρδαρη στο προμηθεως 11 ηταν η all time classic βερονικα χαμογελαστη με ομορφο κωλαρακι,στο σαπφους 5 η μελαχροινη ομορφη (νατασσα νομιζω).στο σαπφους 7 η νικολ η καυλα,στο σαπφους 8 ηταν η λαουρα η ισπανιδα που ζηταγε παρτουζες,στο πρασινο η λαουρα η οριτζιναλ με πολυ καλη διαθεση σημερα,κολπα στο σαλονακι,υπεροχο κωλαρακι το οποιο φιλησα και χουφτωσα αρκετα καθως εκανε κολπακια στο φιλαρακι μου,και φορα παρτιδα τα στητα βυζακια της που τα χαιδευαμε ανετα στο σαλονι και εφαγε και μια ρουφηξια,στο τανταλου 14 η αλεξανδρα την οποια τιμησα και περασα υπεροχα.δεν ξερω εμενα μου εχει κατσει καλα αυτη η γκομενα.στα 4 το μωρο ειναι ολα τα λεφτα!!! και απο βυζι ειναι πολυ καλη! ειχαμε και φιλακια στο στομα οχι με γλωσσα.την προηγουμενη φορα ειχα δωρακι γλυφομουνακι σημερα ακαποτο τσιμπουκι απο μονη της,τον αρπαξε και ρουφουσε.πηγα και τανταλου 9 και 8 αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.αυτα τα λιγα.καλημερααα