jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ωραιος , αν και αργοπορημενοςΒόλτα Κυριακή βράδυ μετα της 8
Προσωπική αποψη.Δέν θέλω να πως περισσότερα γιατι μερικες γυναίκες γουστραουν κάποιους αντρες περισσότερο και το αντίστροφο.....
Αυτο ενοειτε , ας μην αναλωνομαστε συνεχεια στα ιδια
διαβασα μερικα πολυ αστεια σχολια τελευταια αλλα δεν ειχα χρονο να τα σχολιασω
τεςπα καλυτερα
Αντε καλα γαμισια
Γεια σας συμπολεμιστές. Επιστροφή Παπαζιτς στο φόρουμ λοιπόν. Έχω χαθεί το τελευταίο διάστημα επειδή με έχει καλέσει η Μητέρα πατρίδα να την υπηρετήσω κι έτσι καταλαβαίνετε.. Υπηρετώ Αθήνα και έχω βρει την υγεια μου στις εξόδους. Με ένα πενηντάρι βγαίνω και κάνω και 3 πετυχημένες καταθέσεις καμιά φορά εκεί που στη φτωχωμάνα μας έκανα μιάμιση που λέει ο λόγος. Από τιμές τι λέει η Σαλόνικα επειδή δε πρόλαβα να διαβάσω πολλά πράματα και να πληροφορηθώ. Τα ίδια? Από υπηρεσίες και δυναμικό? Έχουμε νέες κοπέλες που να αξίζουν? Από τώρα σκέφτομαι το πόσο δυσκολο θα μου φανεί να ξαναπροσαρμοστώ στα δεδομένα της πόλης μας όταν τελιώσει η θητεία μου εκεί και η μπουρδελοζωή που κάνω. Από Αθηναίες ποιες θέλετε με μεταγραφή στην Σαλόνικα? Να πάω να τις πω 2 κουβέντες μπας και τις ψήσω αν είναι . Άντε καλά να περνάτε μάγκες
Αλτ τις ει ?
Ρε κωλοψαρο φανταρο σε πηραν ... που σ εχουν ? στο Βιετναμ ?
Κατσε εκει καλα εισαι , εδω τα ιδια , οβερ
Γαμω το ποδι μου το σπασμενο και με φτειαξατε πρωι πρωι!!!Σιγα σιγα ρεεεεεεεε μην την ψοφισετε μεχρι να βγω μια βολτα!!! χαχαχαχαχαχ
Περαστικα αδερφε ... βρες τροπο να πας ομως γιατι θα την κατσιασουν αυτοι
δε ξες τι ρεμαλια ειναι