Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αν τα καταφερει να κανει μια βολτιτσα ο "Σακατης" ρε παιδια τι καλο παιζει αποψε για να βγαλει κανενα γουστο???? Προτασεις!!
απο μονος, Χριστινα θελει να τον παω, κοροβαγκου. Αντε να δουμε...Απο προτασεις δεν παρακολουθω πολυ τελευταια και δε ξερω να σου πω , μαλλον καλυτερα να τον αφησεις να διαλεξει μονος
απο μονος, Χριστινα θελει να τον παω, κοροβαγκου. Αντε να δουμε...
Αν τα καταφερει να κανει μια βολτιτσα ο "Σακατης" ρε παιδια τι καλο παιζει αποψε για να βγαλει κανενα γουστο???? Προτασεις!!
ρε παιδια η εκκλησια ποιο ειναι ????????
ρε παιδια η εκκλησια ποιο ειναι ????????
Λες να το΄κανα το θαυμα μου παλι? ...Λυπαμαι...ααααα
Εκκλησια η Εβελινα λεει σταματησε για παντα γιατι παντρευτηκε ( Σιγουρα κατι παιχτηκε παντως εκει ...)
Για τους ρομαντικούς μια άποψη του sex and the sity με φόντο ένα ουράνιο τόξο, σε φωτογραφία που τράβηξα σήμερα το απόγευμα.
Πριν μια ωρα περιπου προσπαθεια για στοχευμενη καταθεση στην Κατεχακη(Εμμανουελα) Πρεπει να εχει πολυ σουξε το μωρο!!Πριν μολις εβγαινε ενας μολις μπηκα ειχε μπει δωματιο και περιμενανε 2!Αργησε πραγματικα και η τσατσα δεν εκανε τπτ για να τελειωνει!!!ΣΩΣΤΗ!! ουτε πορτες ουτε μουσικες τπτ!απ.οτι καταλαβα απο το ποσο εκανε να βγει θα περιμενα καμμια ωρα!!!Και εφυγα με σκοπο να παω αυριο η μεθαυριο!
ΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ γιατι να ειναι βραδυνη η Candy?? Μονο βραδυνη ντυνεται???χαχαχχαχα και δεν ειχα σκεφτει να βαλω μια πουτανιτσα να ντυθει νοσοκομα χαχαααχα!! και μετα λυπης μου απο απλη συγκυρια την candy δεν την εχω δοκιμασει ακομη!!!!!!!!!!!
Λες να το΄κανα το θαυμα μου παλι? ...Λυπαμαι...
Και τι σχεση ειχε η Σιμονα μ'αυτο το πιθηκι?...Ελπιζω να μην διαβασει και ο μελλων συζυγος την κριτικη γιατι θα την κανει κι αυτοςΓιατί Μην μου πεις ότι είχες πηδήξει Σιμόνα στα τελευταία της
Και τι σχεση ειχε η Σιμονα μ'αυτο το πιθηκι?...Ελπιζω να μην διαβασει και ο μελλων συζυγος την κριτικη γιατι θα την κανει κι αυτος
τανταλου 8α τζουλια αν θυμαμαι καλα, 30+ woman
Πές μου ότι είναι σε πρωινή βάρδια και αύριο πρωι πρωί θα πάω.προμηθεως 19 η βικυ που περιμενει τον γκειμ, αλλα αυτος αδιαφορη και γυρναει με αλλες.
Γαμεύσιμο μωρό όμως. :-σαπφως 5 νατασσα με το μικρο βυζι
Την είχα δει προ 10ημέρου στο Μαντζάρου 14 και από τότε δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Αβλεπεί ο επόμενος στόχος. αρκεί να την πετύχω πρωί.α.γεωργιου 16μου ειπαν οτι εργαζετε καποια seila δεν την ειδα την κοπελα.
α.γεωργιου 16μου ειπαν οτι εργαζετε καποια seila δεν την ειδα την κοπελα.
Πριν μια ωρα περιπου προσπαθεια για στοχευμενη καταθεση στην Κατεχακη(Εμμανουελα) Πρεπει να εχει πολυ σουξε το μωρο!!Πριν μολις εβγαινε ενας μολις μπηκα ειχε μπει δωματιο και περιμενανε 2!Αργησε πραγματικα και η τσατσα δεν εκανε τπτ για να τελειωνει!!!ΣΩΣΤΗ!! ουτε πορτες ουτε μουσικες τπτ!απ.οτι καταλαβα απο το ποσο εκανε να βγει θα περιμενα καμμια ωρα!!!Και εφυγα με σκοπο να παω αυριο η μεθαυριο!
Γαμεύσιμο μωρό όμως. :- γλυφει και αυτια ;)
Την είχα δει προ 10ημέρου στο Μαντζάρου 14 και από τότε δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Αβλεπεί ο επόμενος στόχος. αρκεί να την πετύχω πρωί. την πετυχα στην αλλαγη και δεν την ειδα