Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Οπωσδήποτε...πάντως να ξες ότι οι λίγοι κ καλοί είναι ρίσκο διότι πόσες φορές θα έρθει ο παντρεμένος 58αρης να την δώσει 120+ για μια ώρα?για αυτό τον λόγο δεν απορρίπτουν κ βλέπεις ότι ανοίγουν σχεδόν όλους...δεν τις συμφέρει να ρίχνουν εύκολα πορτα
Μα δεν ρίχνουν πόρτα... Απλά σου λένε είναι σε πρόγραμμα και ή περίμενε ή έλα αργότερα αν βαριέσαι να περιμένεις. Κάποιες ρίχνουν πόρτα σε μελαμψούς και αλλλοδαπούς. Διαφορετικά σε προσαρμόζεσαι στο πρόγραμμα τους. Λάρα, Έμμα, Μιρέλα, Εβελίνα, Ρίτα... Σπάνια δεν ήμουν σε αναμονή. Ποτέ δεν με έδιωξαν, απλά όποτε είχα χρόνο περίμενα αλλιώς έφευγα.

* Και ο 50αρης παντρεμένος πάει τακτικά και τα ακουμπάει.. Δεν έχει χρόνο για γύρες με 30αρια...

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Μα δεν ρίχνουν πόρτα... Απλά σου λένε είναι σε πρόγραμμα και ή περίμενε ή έλα αργότερα αν βαριέσαι να περιμένεις. Κάποιες ρίχνουν πόρτα σε μελαμψούς και αλλλοδαπούς. Διαφορετικά σε προσαρμόζεσαι στο πρόγραμμα τους. Λάρα, Έμμα, Μιρέλα, Εβελίνα, Ρίτα... Σπάνια δεν ήμουν σε αναμονή. Ποτέ δεν με έδιωξαν, απλά όποτε είχα χρόνο περίμενα αλλιώς έφευγα.

* Και ο 50αρης παντρεμένος πάει τακτικά και τα ακουμπάει.. Δεν έχει χρόνο για γύρες με 30αρια...
Βέβαια δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα στατιστικά πόσους πελάτες δέχονται στο περίπου σε μια βάρδια τους σε ένα οκτάωρο...δεν μιλάω για κουδούνι γεια σας κ αντίο...να μπουν κ να πληρώσουν σαν πελατες

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Βέβαια δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα στατιστικά πόσους πελάτες δέχονται στο περίπου σε μια βάρδια τους σε ένα οκτάωρο...δεν μιλάω για κουδούνι γεια σας κ αντίο...να μπουν κ να πληρώσουν σαν πελατες
Δεν έχουμε. Αλλά μια πολύ γεμάτη μέρα κοπέλα μου είπε ότι έχει περίπου 20 άτομα μαζί με προγράμματα.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
817
Πόντοι
81
Αν θελει να κρατησει πελατεια πρεπει να κανει κατι παραπανω....αλλιως ειναι ξεπετα για αυτο ειπα πως πλεον ΔΕΝ αξιζει....
Ολες οι κοπελες που εγιναν στανταρακια σε πολλους ηταν γιατι εκαναν εξτραδακια!!!
Όπως η Εβελίνα που μέσα σε ένα μήνα είχα πάει 4 φορές.και τα γυμνά τσιμπούκια της έκανε και τον έπαιρνε και σφαλιαριζε τα βυζιά της και ανοιχτή και πολύ καλή περιποιηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η μοναδική που δεν μου έκανε ποτέ εξτραδακια ήταν η Έμμα που παίζει να την έχω πάρει 15 φορες

• Like
Αντιδράσεις: LB

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Δεν έχουμε. Αλλά μια πολύ γεμάτη μέρα κοπέλα μου είπε ότι έχει περίπου 20 άτομα μαζί με προγράμματα.
Άρα πάμε σε 10 πελάτες μέσο όρο καθημερινά...αυτό πιστεύω κατά 90%...ας λάβουμε υπόψιν μας πάντως ότι με 120+ μπορείς να ψάξεις μια εσκορτ στον χώρο σου...εκτός εάν τόσο πολύ πια του αρέσει αυτή κ πάει κάθε βδομάδα και ακουμπάει 150 που συνεπάγεται ότι είναι κ οικονομικά ευκατάστατος...δεν νομίζω ότι παίζει σε μεγάλο βαθμό...αλλιώς δεν θα δουλεύανε αυτές...θα είχαν λύσει το πρόβλημα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Όπως η Εβελίνα που μέσα σε ένα μήνα είχα πάει 4 φορές.και τα γυμνά τσιμπούκια της έκανε και τον έπαιρνε και σφαλιαριζε τα βυζιά της και ανοιχτή και πολύ καλή περιποιηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η μοναδική που δεν μου έκανε ποτέ εξτραδακια ήταν η Έμμα που παίζει να την έχω πάρει 15 φορες
Και εγώ τα ίδια Τζούλια πήγα 40 φορές τίποτε σπουδαίο και πήγα στην Ρεβέκκα και ήταν πιο πρόθυμη ..ουδείς πιο αχάριστος από αυτήν που ευεργετήθηκε λενε

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Ναι η Έμμα είναι πολύ φιδωλή σε εξτραδάκια. Και χτύπησε αρκετά τις τιμές της. Και πάλι φούλ είναι με προγράμματα ώρας όποτε έρχεται.

Πάντως είναι φούλ επαγγελματίας! Δεν κλέβει ποτέ σε αυτά που συμφωνείς, είναι Ά Ρ Ι Σ Τ Η στις υπηρεσίες της -αυτό που συμφωνείς θα το πάρεις στο 100%- και είναι και πεντακάθαρη. Όση δουλειά και να έχει πάντα ντουζάκι και μοσχομυρίζει. Και είναι και μουνάρα...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Άρα πάμε σε 10 πελάτες μέσο όρο καθημερινά...αυτό πιστεύω κατά 90%...ας λάβουμε υπόψιν μας πάντως ότι με 120+ μπορείς να ψάξεις μια εσκορτ στον χώρο σου...εκτός εάν τόσο πολύ πια του αρέσει αυτή κ πάει κάθε βδομάδα και ακουμπάει 150 που συνεπάγεται ότι είναι κ οικονομικά ευκατάστατος...δεν νομίζω ότι παίζει σε μεγάλο βαθμό...αλλιώς δεν θα δουλεύανε αυτές...θα είχαν λύσει το πρόβλημα
Να είσαι σίγουρος πάντως , πως αυτές που είναι χρόνια στο κουρμπέτι τα έχουν υπολογίσει πολύ καλύτερα από τους μπακαλο-υπολογισμούς που κάνουμε εμείς εδώ...

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Να είσαι σίγουρος πάντως , πως αυτές που είναι χρόνια στο κουρμπέτι τα έχουν υπολογίσει πολύ καλύτερα από τους μπακαλο-υπολογισμούς που κάνουμε εμείς εδώ...
Οι γνώσεις οικονομικών δεν είναι μπακαλουπολογισμοι σε καμμία περίπτωση,ούτε οι οικονομικές προβλέψεις...το να υπάρχουν μια δυο εξαιρέσεις είναι για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες...πόσες και πόσες έχουν χαιρετήσει ...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Οι γνώσεις οικονομικών δεν είναι μπακαλουπολογισμοι σε καμμία περίπτωση,ούτε οι οικονομικές προβλέψεις...το να υπάρχουν μια δυο εξαιρέσεις είναι για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες...πόσες και πόσες έχουν χαιρετήσει ...
Πές μου ότι αράζεις έξω από κάθε σπιτάκι και χρησιμοποιείς αλγορίθμους και νευρωνικά δικτυα για να προβλέψεις τα έσοδα κάθε κοπέλας..

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Πές μου ότι αράζεις έξω από κάθε σπιτάκι και χρησιμοποιείς αλγορίθμους και νευρωνικά δικτυα για να προβλέψεις τα έσοδα κάθε κοπέλας..
Ναι σιγά ...το δικό μας θέμα είναι να περάσουμε καλά...δεν μας ενδιαφέρουν τααλλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.272
Πόντοι
11.585
Η Ρίτα συνεχίζει να κάνει πρωκτικό. Το τεσταρα σήμερα. Βέβαια.....μετά το σημερινό δεν ξέρω αν συνεχίσει.....
School Ugh GIF

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Ναι σιγά ...το δικό μας θέμα είναι να περάσουμε καλά...δεν μας ενδιαφέρουν τααλλα
Απλά τύπου οικονομικός σύμβουλος των κοριτσιών δείχνεις να αισθάνεσαι.. Πόσα βγάζουν, τι πελατεία και τι πογράμματα θα επιλέγουν, πόσα θα βγάλουν με άλλο μείγμα πωλήσεων. Φίλε μου τους περισσότερους από εμάς πουλάνε και μας αγοράζουνε....

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
381
Πόντοι
21
πάντως αυτό που έγραψε πιο πάνω ένας φίλος οτί σου λένε ταχατι οτί είναι σε πρόγραμμα για να σε αποφύγουν είναι μεγάλη ξεφτίλα,πόρτα έχω φάει έτσι στο free house και από τότε δεν με ξαναείδαν,αυτοί έχασαν,συνήθως όταν πάω και μου αρέσει μια κοπέλα ίσως να μην μπω με την πρωτη τις λεω οτι θα κανω μια γύρα κι ότι παίζει να ξαναρθω,πάντα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο αλλα και χειρότερο...μερικές τσατσάδες βεβαια σπάζονται,εμείς πληρώνουμε εμεις επιλέγουμε που θα πάμε..

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
817
Πόντοι
81

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
124
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια, ψάχνω ένα κορίτσι, νομίζω Ρόζα στο όνομα, δήλωνε Ισπανίδα. Την είχα πάρει πέρυσι στα ξύλινα, είναι ακόμα στην πόλη? Επίσης η Έλενα η Ρουμάνα σε ποιο στην ερημίτη είναι ?
όπως κοιτάς το medusa αριστερά .

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Απλά τύπου οικονομικός σύμβουλος των κοριτσιών δείχνεις να αισθάνεσαι.. Πόσα βγάζουν, τι πελατεία και τι πογράμματα θα επιλέγουν, πόσα θα βγάλουν με άλλο μείγμα πωλήσεων. Φίλε μου τους περισσότερους από εμάς πουλάνε και μας αγοράζουνε....
Μην μου πεις ότι δεν είναι εις γνώσην μας αυτό...αναγκαστικά πηγαίνουμε καθώς το να βγάλεις γούστα χωρίς να σε κρίνουν,όπως έξω μας βαθμολογούν οι απλές γκόμενες είναι μονόδρομος....δεν παίρνεις λογαριασμό δεν δίνεις λογαριασμό,οπότε χαλάλι τους των κοριτσιών...κάνεις όμως δεν έχει το αλάθητο,ούτε αυτές είναι και σούπερ πανέξυπνες.σιγουρα ακολουθούν κανόνες πολλές φορές όχι δικούς τους

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.470
Πόντοι
34.538
Μην μου πεις ότι δεν είναι εις γνώσην μας αυτό...αναγκαστικά πηγαίνουμε καθώς το να βγάλεις γούστα χωρίς να σε κρίνουν,όπως έξω μας βαθμολογούν οι απλές γκόμενες είναι μονόδρομος....δεν παίρνεις λογαριασμό δεν δίνεις λογαριασμό,οπότε χαλάλι τους των κοριτσιών...κάνεις όμως δεν έχει το αλάθητο,ούτε αυτές είναι και σούπερ πανέξυπνες.σιγουρα ακολουθούν κανόνες πολλές φορές όχι δικούς τους
ΦΤΑΝΕΙ.....κουρασες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom