Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
Για αυτή στο μπλε στην Φριξου αν μιλάμε...ωραία κοπέλα .κ καλά κάνει διότι οι τσατσαδες μόνο προβληματα
Μαλλον την ιδια λεμε.
Προβλημα ειναι χωρις τσατσα αν η κοπελα ειναι στο δωματιο, κανεις δεν θα σε ανοιξει.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
Πριν καμια ώρα πέρασα στη Έλενα στα τρίδυμα για πρώτη φορά. 40 με γλύψιμο. Εντάξει έχει φοβερό κώλο. Καλό γαμησάκι χωρίς κατι το περίεργο. Ωραίο τυπάκι θα έλεγα προς το σοβαρό, όχι χαζοχαρούμενη. Εγώ αυτές τις προτιμάω.
Φιλε εχει και φοβερα βυζια η μικρη.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Μαλλον την ιδια λεμε.
Προβλημα ειναι χωρις τσατσα αν η κοπελα ειναι στο δωματιο, κανεις δεν θα σε ανοιξει.
Νταξει είναι νομίζω πιο ανθρώπινο να πας κ να είσαι μόνος με το γκομενάκι,είναι πιο ατμόσφαιρα,απ' το να έχεις και την κυρά Κατίνα να σε ζαλάει τον έρωτα με χαζομαρουλες...όσο για το δωμάτιο κάνεις καμμία βολτιτσα η περιμένεις κ λιγάκι απ' ωξο δεν χάλασε ο κοσμος

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
Νταξει είναι νομίζω πιο ανθρώπινο να πας κ να είσαι μόνος με το γκομενάκι,είναι πιο ατμόσφαιρα,απ' το να έχεις και την κυρά Κατίνα να σε ζαλάει τον έρωτα με χαζομαρουλες...όσο για το δωμάτιο κάνεις καμμία βολτιτσα η περιμένεις κ λιγάκι απ' ωξο δεν χάλασε ο κοσμος
Ναι φιλε αυτο θα κανουμε.. θα περιμενουμε απ εξω μεχρι να τελειωσει με εναν πελατη.
Θα εχω μαζι μου καφε και σπορακια για να περασει η ωρα.:2funny:

3 φορες ειχα χτυπησει στην Βικτωρια ενα μεσημερι με διαφορα τουλαχιστον 15-20 λεπτα η μια με την αλλη και δεν μου ανοιξε.
και μια αλλη φορα μου ανοιξε αμεσως. Τις λεω γιατι δεν εχεις τσατσα; μου λεει πηγε για τσιγαρα, γελασα και εφυγα.. μπορει να κερδιζουν καποια λεφτα, αλλα στο τελος χανουν πολλους πελατες.
Εχω μπει σε αλλη κοπελα χωρις τσατσα και η συμπεριφορα της ηταν το ιδιο με οταν ειχε.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Ναι φιλε αυτο θα κανουμε.. θα περιμενουμε απ εξω μεχρι να τελειωσει με εναν πελατη.
Θα εχω μαζι μου καφε και σπορακια για να περασει η ωρα.:2funny:

3 φορες ειχα χτυπησει στην Βικτωρια ενα μεσημερι με διαφορα τουλαχιστον 15-20 λεπτα η μια με την αλλη και δεν μου ανοιξε.
και μια αλλη φορα μου ανοιξε αμεσως. Τις λεω γιατι δεν εχεις τσατσα; μου λεει πηγε για τσιγαρα, γελασα και εφυγα.. μπορει να κερδιζουν καποια λεφτα, αλλα στο τελος χανουν πολλους πελατες.
Εχω μπει σε αλλη κοπελα χωρις τσατσα και η συμπεριφορα της ηταν το ιδιο με οταν ειχε.
γιατι ρε ,ασχημα ειναι;Οσο περιμενεις μπαινεις στο μπου και ενημερωνεις

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
γιατι ρε ,ασχημα ειναι;Οσο περιμενεις μπαινεις στο μπου και ενημερωνεις
Τι να ενημερωσεις; οτι καθεσε εξω απο ενα στουντιο και περιμενεις να τελειωσει η κοπελα για να μπεις; αν σου ανοιξει φυσικα..

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Απαγορευεται να ενημερωσεις αν υπαρχουν τσατσαδες στα στουντιο;
οχι ρε,δεν ειπα αυτο.Ενημερωνεις οσο περιμενεις ποια κοριτσια δουλευουν.Τωρα,αν υπαρχει και καμια μουναρα τσατσα δεν ειναι κακο να γινει γνωστο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.230
Πόντοι
11.585
playboy κλειστο.... το κατω ανοιχτο, μεσα η πιτσιρικα Κατερινα, ξινοφατσα μου φανηκε. inside, Σουζανα, λατινα μαυρομαλα, μικρη, με σιλικονατο κωλο, συμπαθητικο σωματακι, προς λευκη επιδερμιδα. Godiva, ανοιχτο.!! μεσα η Τζενη, (γυρνανε σιγα σιγα τα παλιομουνια.!!!!) :fuck1: αλλα σε προγραμμα, δεν μπορουσα να την περιμενω. Paradise, Γκαμπι, λατινα σκουροχρωμη μινιον, καμια 25αρα την κανω, με φτιαγμενο κωλο, φαρδυ, ωραιο προσωπακι για τα γουστα μου, σιλικονατες βυζαρες....αλιθωρες.!! με μεγαλη σκουροχρωμη ρωγα, περασα.... στο δωματιο οπως γραφτηκε ποιο πισω, απλα πραγματα, πιπα ακαποτη ριχη, υγρη, δεν τον εβαζε ολο μεσα, αλλα οταν εβαλε καποτα πριν το σεξακι, τον εξαφανησε με κανα 2 καλα ντιπ, εγλυψε λιγο αρχιδακια, και ολα αυτα αφου τον καθαρησε με μωρομαντηλο. Στο γλυψιμο δεν αφεθηκε, δεν το γουσταρε και το εδειχνε, δαχτυλα δεν αφησε.. το μουνακι της μικρο στενο, φρεσκοπλυμενο....κρυο.!!! στην αφη, αξυριστη ψιλα.... στο σεξ το προσπαθησε, απο πανω καλες κινησεις, εβαλε 1 κιλο τζελ, παρα αυτα επερνα καλες πληροφοριες, την εβαλα στα 4αρα, γιατι αυτος ο κωλος, ειναι οπτασια, δεν ειναι υπερβολικος, ουτε νυστικος, καλη επιδερμιδα, το μουνακι της καλη αισθηση, της τα εριξα και φρεναρα μεσα της.... Ελληνικα δεν μιλαει, Αγγλικα ουτε, μονο Ισπανικα λεει.... δεν θα ξαναπηγαινα...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
οχι ρε,δεν ειπα αυτο.Ενημερωνεις οσο περιμενεις ποια κοριτσια δουλευουν.Τωρα,αν υπαρχει και καμια μουναρα τσατσα δεν ειναι κακο να γινει γνωστο
Δεν σε καταλαβαινω φιλε, δηλαδη αν υπαρχει τσατσα δεν μπορεις να γραψεις κατι μετα στο δρομο :think:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Δεν σε καταλαβαινω φιλε, δηλαδη αν υπαρχει τσατσα δεν μπορεις να γραψεις κατι μετα στο δρομο :think:
μετα,αφου βγεις.Αν γραψεις μεσα στο σαλονι μπορει να νομιζει πως τραβας βιντεο

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
μετα,αφου βγεις.Αν γραψεις μεσα στο σαλονι μπορει να νομιζει πως τραβας βιντεο
Δεν ξερω μπερδεμενα μου τα λες, δηλαδη οσες φορες βγαζουμε κινητο σε στουντιο (το εχω κανει καμια 100 φορες) νομιζουν οτι τραβαμε με την καμερα; εμενα ποτε δεν μου ειπαν κατι.
Εγω εχω τραβηξει τον κωλο της λαρας οταν εμπαινε στο κουζινακι αλλα δεν βγηκε καλα... και μετα ειδα την καμερα που εχουν ψιλα και δεν το ξανα εκανα. Αν ηταν η τσατσα στο κουζινακι μαλλον θα με εβλεπε..ευτυχως ηταν στο αλλο δωματιο και καθαριζε.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Δεν ξερω μπερδεμενα μου τα λες, δηλαδη οσες φορες βγαζουμε κινητο σε στουντιο (το εχω κανει καμια 100 φορες) νομιζουν οτι τραβαμε με την καμερα; εμενα ποτε δεν μου ειπαν κατι.
Εγω εχω τραβηξει τον κωλο της λαρας οταν εμπαινε στο κουζινακι αλλα δεν βγηκε καλα... και μετα ειδα την καμερα που εχουν ψιλα και δεν το ξανα εκανα. Αν ηταν η τσατσα στο κουζινακι μαλλον θα με εβλεπε..ευτυχως ηταν στο αλλο δωματιο και καθαριζε.
τα πρωτα χρονια που βγηκαν τα κινητα με τις καμερες ηταν προσεχτικες,κοριτσια και τσατσαδες

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.038
Πόντοι
206
τα πρωτα χρονια που βγηκαν τα κινητα με τις καμερες ηταν προσεχτικες,κοριτσια και τσατσαδες
Το ξερω αυτο που λες, εχει τυχη με πιτσιρικια παλια στον βαρδαρη να βγαζουν φορα παρτιδα τα κινητα και να περιμενουν να βγει η κοπελα για την τραβηξουν, ε λογικο δεν ηταν να τους βαλουν χερι;; αλλο αυτο ομως και αλλο ενας να εχει το κινητο στο χερι και να γραφει μνμ, δεν του λεει κανεις τιποτα και η κοπελα να ειναι στο σαλονι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.977
Πόντοι
38.177

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια, ψάχνω ένα κορίτσι, νομίζω Ρόζα στο όνομα, δήλωνε Ισπανίδα. Την είχα πάρει πέρυσι στα ξύλινα, είναι ακόμα στην πόλη? Επίσης η Έλενα η Ρουμάνα σε ποιο στην ερημίτη είναι ?

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Για τσατσαδες που λέτε,φάση προ κορονοιού πέτυχα σε στούντιο μια γιαγιά τσατσά,μου λέει κάθισε αγόρι μου έχει πρόγραμμα,κάθομαι περιμένω,χειμώνας φουλ αιρ κοντισιον,άκουγα αχ βαχ από μέσα γυρνάω κοιτάω την γιαγιά την είχε πάρει ο ύπνος χαχα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.711
Πόντοι
32.165
Για τσατσαδες που λέτε,φάση προ κορονοιού πέτυχα σε στούντιο μια γιαγιά τσατσά,μου λέει κάθισε αγόρι μου έχει πρόγραμμα,κάθομαι περιμένω,χειμώνας φουλ αιρ κοντισιον,άκουγα αχ βαχ από μέσα γυρνάω κοιτάω την γιαγιά την είχε πάρει ο ύπνος χαχα
Not Funny Laughing GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom