Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.354
Πόντοι
746
Δεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικο
φριξου,απογευμα.Χωρις τσατσα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
596
Πόντοι
81
Σ ευχαριστώ φιλαράκι

Άλλαξε καθόλου?
To ιδιο ειναι αδυνατη με νερουλιασμενο πεσμενο στηθος....απο υπηρεσιες το ανεφερα και πιο πανω εχει γινει τελειως ξεπετα στο 10 λεπτο αρχιζει να γκρινιαζει για το χρονο...δεν αξιζει με τιποτα!!!

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
120
Πόντοι
0
To ιδιο ειναι αδυνατη με νερουλιασμενο πεσμενο στηθος....απο υπηρεσιες το ανεφερα και πιο πανω εχει γινει τελειως ξεπετα στο 10 λεπτο αρχιζει να γκρινιαζει για το χρονο...δεν αξιζει με τιποτα!!!
Εμένα με συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στο 50αρι.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
804
Πόντοι
81
Η Ντενίζ δουλεύει πρωί στο MEDUSA
Σ ευχαριστώ φιλαράκι

Άλλαξε καθόλου
Ευχαριστώ που μου είπες γιατί παλιά περνούσα αρκετές φορές. Μου έλεγε πάντα στην αρχή σιγά σιγά αλλά εγώ της τίναζα τα κωλομερια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα με συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στο 50αρι.
Φίλε όντως ανέκφραστη την έπαιρνα αλλά όταν πήγαινα ήταν γιατί ήθελα να καρφώσω πετιτ γκομενάκι με σχετικά καλό βυζί.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.037
Πόντοι
206
Δεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικο
Αυτη φιλε ειναι παλια καραβανα πλεον. Δουλευει μονη της το μαγαζι και οταν την ρωτας που ειναι η τσατσα σου λεει παντα πηγε περιπτερο να παρει τσιγαρα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.037
Πόντοι
206
έχει η Ανδρεου Γεωργιου ανοικτό -δελο;
Νομιζω οχι, αλλα κοντα ειναι το βιλλα πριβε και το μπατ γκερλ, μεσα στο στενο.
Εκαναν ομως Κτεο εαν ενδιαφερεσε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.037
Πόντοι
206
για κτεο δεν ψήνομαι.... Απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν για ανοικτό -δελο. Κοροβάγκου θα εννοουσες μαλλον.
Αυτη η κοπελα που λεμε πριν καμια δεκαρια χρονια δουλευε στην Ανδρεου γεωργιου αν θυμαμαι καλα ενα γωνιακο κολλητα με την βιλκα. Μετα οταν εκλεισαν πηγε στην Φριξου. Το στενο (κοροβαγκου) ειναι απεναντι απο την περιφερεια.

• Like
Αντιδράσεις: LB

paparounass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
280
καλησπερα ξερουμε σε πιο σπιτακι δουλευει η σαντρα; αυτο το queen πιο ειναι;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Αυτη φιλε ειναι παλια καραβανα πλεον. Δουλευει μονη της το μαγαζι και οταν την ρωτας που ειναι η τσατσα σου λεει παντα πηγε περιπτερο να παρει τσιγαρα.
Για αυτή στο μπλε στην Φριξου αν μιλάμε...ωραία κοπέλα .κ καλά κάνει διότι οι τσατσαδες μόνο προβληματα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.220
Πόντοι
11.585
karaman βγενει για πληρωμη.... για να δουμε το παστακι την Αφροδιτη τι ψαρια ποιανει....

Ειδα προγραμμα Ριτα.???????????
Flirty Reaction GIF

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.386
Πόντοι
746
Πρόσφατη κατάθεση στο Βένους 2 στην Νίνα. Έχω γράψει κριτική, περιμένω να ανέβει. Τζάμπα τα λεφτά. Γιατί κανένας δεν έχει γράψει για αυτήν τίποτα;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
596
Πόντοι
81
Σ ευχαριστώ φιλαράκι

Άλλαξε καθόλου

Ευχαριστώ που μου είπες γιατί παλιά περνούσα αρκετές φορές. Μου έλεγε πάντα στην αρχή σιγά σιγά αλλά εγώ της τίναζα τα κωλομερια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε όντως ανέκφραστη την έπαιρνα αλλά όταν πήγαινα ήταν γιατί ήθελα να καρφώσω πετιτ γκομενάκι με σχετικά καλό βυζί.
Πριν κανα 2-3 χρονια οταν δουλευε ηταν καλη...εγω την επερνα παντα με το απλο 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 20+ λεπτα χωρις γκρινια.....Τωρα την τελευταια φορα που την πηρα στο 10λεπτο ενω την γαμουσα σταματησε και μου λεει τελειωσε ο χρονος και να παιξω μονος μου τον πουτσο για να χυσω.....φυσικα εφαγε ΑΚΥΡΟ και δεν παιζει να ξανα παω με τιποτα.....

ΥΓ. Ειναι οντως ανεκφραστη κατι περνει σιγουρα εμενα μου φανηκε "μαστουρομενη"

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
193
Πόντοι
11
Πριν καμια ώρα πέρασα στη Έλενα στα τρίδυμα για πρώτη φορά. 40 με γλύψιμο. Εντάξει έχει φοβερό κώλο. Καλό γαμησάκι χωρίς κατι το περίεργο. Ωραίο τυπάκι θα έλεγα προς το σοβαρό, όχι χαζοχαρούμενη. Εγώ αυτές τις προτιμάω.

chrisremo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Η Έλενα η πρασινοματα που κοντά είναι ρε παιδιά ? Ψάχνω στο άλλο site αλλά δεν την έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom