Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικοτην Βικτωρια θα εννοεις
Δεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικοτην Βικτωρια θα εννοεις
φριξου,απογευμα.Χωρις τσατσαΔεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικο
Ξανθό καρέ,ήταν τώρα πριν κάνα δυωρο μονη της,χωρίς τσα twoφριξου,απογευμα.Χωρις τσατσα
Σ ευχαριστώ φιλαράκιΗ Ντενίζ δουλεύει πρωί στο MEDUSA
To ιδιο ειναι αδυνατη με νερουλιασμενο πεσμενο στηθος....απο υπηρεσιες το ανεφερα και πιο πανω εχει γινει τελειως ξεπετα στο 10 λεπτο αρχιζει να γκρινιαζει για το χρονο...δεν αξιζει με τιποτα!!!Σ ευχαριστώ φιλαράκι
Άλλαξε καθόλου?
Εμένα με συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στο 50αρι.To ιδιο ειναι αδυνατη με νερουλιασμενο πεσμενο στηθος....απο υπηρεσιες το ανεφερα και πιο πανω εχει γινει τελειως ξεπετα στο 10 λεπτο αρχιζει να γκρινιαζει για το χρονο...δεν αξιζει με τιποτα!!!
Σ ευχαριστώ φιλαράκιΗ Ντενίζ δουλεύει πρωί στο MEDUSA
Ευχαριστώ που μου είπες γιατί παλιά περνούσα αρκετές φορές. Μου έλεγε πάντα στην αρχή σιγά σιγά αλλά εγώ της τίναζα τα κωλομεριαTo ιδιο ειναι αδυνατη με νερουλιασμενο πεσμενο στηθος....απο υπηρεσιες το ανεφερα και πιο πανω εχει γινει τελειως ξεπετα στο 10 λεπτο αρχιζει να γκρινιαζει για το χρονο...δεν αξιζει με τιποτα!!!
Φίλε όντως ανέκφραστη την έπαιρνα αλλά όταν πήγαινα ήταν γιατί ήθελα να καρφώσω πετιτ γκομενάκι με σχετικά καλό βυζί.Εμένα με συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στο 50αρι.
Την Βικτωρια απο Ανδρεου Γεωργιου θα λεει.φριξου,απογευμα.Χωρις τσατσα
έχει η Ανδρεου Γεωργιου ανοικτό -δελο;Την Βικτωρια απο Ανδρεου Γεωργιου θα λεει
Αυτη φιλε ειναι παλια καραβανα πλεον. Δουλευει μονη της το μαγαζι και οταν την ρωτας που ειναι η τσατσα σου λεει παντα πηγε περιπτερο να παρει τσιγαρα.Δεν ξέρω το όνομα της ξανθιά καρέ αν δεν έχει αλλη στο μπλου ντρημ μάλλον αυτή...αλλά ωραίο κορίτσι ρε φίλε...το πρόσωπο της αγγελικο
Νομιζω οχι, αλλα κοντα ειναι το βιλλα πριβε και το μπατ γκερλ, μεσα στο στενο.έχει η Ανδρεου Γεωργιου ανοικτό -δελο;
για κτεο δεν ψήνομαι.... Απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν για ανοικτό -δελο. Κοροβάγκου θα εννοουσες μαλλον.Την Βικτωρια απο Ανδρεου Γεωργιου θα λεει.
Αυτη η κοπελα που λεμε πριν καμια δεκαρια χρονια δουλευε στην Ανδρεου γεωργιου αν θυμαμαι καλα ενα γωνιακο κολλητα με την βιλκα. Μετα οταν εκλεισαν πηγε στην Φριξου. Το στενο (κοροβαγκου) ειναι απεναντι απο την περιφερεια.για κτεο δεν ψήνομαι.... Απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν για ανοικτό -δελο. Κοροβάγκου θα εννοουσες μαλλον.
Για αυτή στο μπλε στην Φριξου αν μιλάμε...ωραία κοπέλα .κ καλά κάνει διότι οι τσατσαδες μόνο προβληματαΑυτη φιλε ειναι παλια καραβανα πλεον. Δουλευει μονη της το μαγαζι και οταν την ρωτας που ειναι η τσατσα σου λεει παντα πηγε περιπτερο να παρει τσιγαρα.
Πριν κανα 2-3 χρονια οταν δουλευε ηταν καλη...εγω την επερνα παντα με το απλο 30 ευρω και καθοταν στο δωματιο 20+ λεπτα χωρις γκρινια.....Τωρα την τελευταια φορα που την πηρα στο 10λεπτο ενω την γαμουσα σταματησε και μου λεει τελειωσε ο χρονος και να παιξω μονος μου τον πουτσο για να χυσω.....φυσικα εφαγε ΑΚΥΡΟ και δεν παιζει να ξανα παω με τιποτα.....Σ ευχαριστώ φιλαράκι
Άλλαξε καθόλου
Ευχαριστώ που μου είπες γιατί παλιά περνούσα αρκετές φορές. Μου έλεγε πάντα στην αρχή σιγά σιγά αλλά εγώ της τίναζα τα κωλομερια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε όντως ανέκφραστη την έπαιρνα αλλά όταν πήγαινα ήταν γιατί ήθελα να καρφώσω πετιτ γκομενάκι με σχετικά καλό βυζί.