al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 13.755
Δεν ξέρω λογικά νύχτα...το μεσημέρι ήταν κλειστό πάντωςΗ Ρεμπεκα πρωϊνά δουλευει;;
Δεν ξέρω λογικά νύχτα...το μεσημέρι ήταν κλειστό πάντωςΗ Ρεμπεκα πρωϊνά δουλευει;;
Στην ερημίτη σήμερα μεσημέρι ήταν όλα κλειστά εκτός από το 5 που μέσα ήταν η γνωστή Έλενα ρουμαναΗ Ρεμπεκα πρωϊνά δουλευει;;
Την εχω δει, θα παω οποτε μπορεσω.περασες η απλα την ειδες;
Η Ντενίζ δουλεύει πρωί στο MEDUSAΕκείνο το μουνακι με τις βυζάρες η ντενίζ εμφανίστηκε ξανά?
Η τσατσα που εχει ειναι καλο μιλφακι!Η Ντενίζ δουλεύει πρωί στο MEDUSA
Την πρασινοματα λες;Πέρασμα με Ελένη τεράστια βυζιά από τα πιο ωραία τσιμπουκια που μου έχουν κάνει μετά έπεσε γαμησακι στα 4 πολύ συμμετοχική όχι αστερίας χύσιμο πάνω στην κωλοτρυπίδα καύλα ήταν . Ίσως από τις πιο volume for money. Παίζει κάτι καλύτερο από εκείνη; Και στο σεξ και εμφάνιση ;
Μην περιμενεις να σου μιλησουν στο πληθυντικο.. εγω οταν ειχα μπει ενα σκετο γεια μου ειπε, με κερδισε ομως η εμφανιση και περασα.Η Ελενα εχει καλο κορμι αλλα ολοι λενε ειναι ξεπετα και κομοδινο.....εγω 2 φορες που την ειδα στο σαλονι και τη ρωτησα καποια πραγματα μου απαντησε με αγενεια και νευρα, και φυσικα δεν την γαμησα......!
Το συμπερασμα ειναι αυτη τη στιγμη ΔΕΝ υπαρχει καποια κοπελα που να συνδυαζει εμφανιση και υπηρεσιες.
Ναι αυτό το ξινομουνιΤην πρασινοματα λες;
Παλια οταν δουλευε σ ενα στουντιο κοντα στο μυλο, εκανε πουτσοτριψιματα και εδινε γλωσσοφιλα..τωρα κανει τιποτα απο αυτα;Ναι αυτό το ξινομουνι
Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκΠαλια οταν δουλευε σ ενα στουντιο κοντα στο μυλο, εκανε πουτσοτριψιματα και εδινε γλωσσοφιλα..τωρα κανει τιποτα απο αυτα;
Οκ, σ ευχαριστω φιλε!Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκ
Ναι αδερφέ η γνωστή βουλγαραγαληνη που δουλευει στο prive ειναι αυτη με τα μεγάλα βυζια??
Σ υμπαθητικιά θα έλεγαΗ τσατσα που εχει ειναι καλο μιλφακι!
δλδ γαμευσιμη;Σ υμπαθητικιά θα έλεγα
την Βικτωρια θα εννοειςΠήγα Ρεβέκκα στην Ερημίτη φουλ τα δωμάτια....κάτι λέει αυτό...και blue dream στην Φριξου μια ομορφούλα ξανθιά με καρέ μαλλακι