Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (11 μέλη και 39 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Επίσης ξεχώρισα εδώ κ κάνα μήνα μια πολύ σέξι κοπέλα Λιλιάνα στο Μινώταυρου 10 ή δίπλα απ' το free house πρωινομέσημβρινες ώρες ..καμμία εβδομάδα τώρα το βλέπω κλειστό ..ξέρει κανείς αν σταμάτησε ?

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
292
Πόντοι
21
Πέρασμα με Ελένη τεράστια βυζιά από τα πιο ωραία τσιμπουκια που μου έχουν κάνει μετά έπεσε γαμησακι στα 4 πολύ συμμετοχική όχι αστερίας χύσιμο πάνω στην κωλοτρυπίδα καύλα ήταν . Ίσως από τις πιο volume for money. Παίζει κάτι καλύτερο από εκείνη; Και στο σεξ και εμφάνιση ;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.034
Πόντοι
206
Πέρασμα με Ελένη τεράστια βυζιά από τα πιο ωραία τσιμπουκια που μου έχουν κάνει μετά έπεσε γαμησακι στα 4 πολύ συμμετοχική όχι αστερίας χύσιμο πάνω στην κωλοτρυπίδα καύλα ήταν . Ίσως από τις πιο volume for money. Παίζει κάτι καλύτερο από εκείνη; Και στο σεξ και εμφάνιση ;
Την πρασινοματα λες;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.034
Πόντοι
206
Η Ελενα εχει καλο κορμι αλλα ολοι λενε ειναι ξεπετα και κομοδινο.....εγω 2 φορες που την ειδα στο σαλονι και τη ρωτησα καποια πραγματα μου απαντησε με αγενεια και νευρα, και φυσικα δεν την γαμησα......!
Το συμπερασμα ειναι αυτη τη στιγμη ΔΕΝ υπαρχει καποια κοπελα που να συνδυαζει εμφανιση και υπηρεσιες.
Μην περιμενεις να σου μιλησουν στο πληθυντικο.. εγω οταν ειχα μπει ενα σκετο γεια μου ειπε, με κερδισε ομως η εμφανιση και περασα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.034
Πόντοι
206

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
292
Πόντοι
21
Παλια οταν δουλευε σ ενα στουντιο κοντα στο μυλο, εκανε πουτσοτριψιματα και εδινε γλωσσοφιλα..τωρα κανει τιποτα απο αυτα;
Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.034
Πόντοι
206
Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκ
Οκ, σ ευχαριστω φιλε!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
379
Πόντοι
21
θέλω περισσότερες γυναίκες στο φαϊντ γκερλς,παλιότερα είχε περισσότερες,τώρα έχουν μειωθεί,αυτή η αντριανα στα τριδυμα λεει τίποτα??εχει παει κανεις??

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Πήγα Ρεβέκκα στην Ερημίτη φουλ τα δωμάτια....κάτι λέει αυτό...και blue dream στην Φριξου μια ομορφούλα ξανθιά με καρέ μαλλακι

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.345
Πόντοι
746

Stories

Νέο!