Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.584
Πόντοι
456
Θα βρεθούν και κάποιοι ποιο large,οπωσδήποτε κ το κάνουν κ για εφε
Χωρίς παρεξήγηση και το τελειώνω εδώ. Νομίζω ότι την έχεις πάρει πολύ σοβαρά την όλη φάση με τα -δελα. Αν θες την άποψη μου χαλάρωσε απόλαυσε αν σε ευχαριστεί κάτι από την περιοχή και ότι δεν σε ευχαριστει δεν χρειάζεται να το μαυρίζεις. Φυσικά μοιράσου τις εμπειρίες σου. Αλλά νομίζω ότι το αντιλαμβάνεσαι λίγο πιο φιλοσοφικά από ότι χρειάζεται... Αυτό.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Είμαι σίγουρος ότι οι κριτικές που κάνουμε εμείς για αυτές κάνουν και και αυτές για εμάς... Εκτός και αν όλοι όσοι πάμε είμαστε 30αρηδες, παιδαράδες, με δυνατό εργαλείο, πλούσιοι, με 6-pack και λιμουζίνες.

Είμαι σίγουρος ότι οι κριτικές που κάνουμε εμείς για αυτές κάνουν και και αυτές για εμάς... Εκτός και αν όλοι όσοι πάμε είμαστε 30αρηδες, παιδαράδες, με δυνατό εργαλείο, πλούσιοι, με 6-pack και λιμουζίνες.
Εκεί μέσα στο στούντιο δεν μπορεί μέσα σε πέντε λεπτά να δείξεις τι είσαι...ούτε και αυτές είναι εκεί για γαμπρο

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.584
Πόντοι
456
Εκεί μέσα στο στούντιο δεν μπορεί μέσα σε πέντε λεπτά να δείξεις τι είσαι...ούτε και αυτές είναι εκεί για γαμπρο
δεν διαγωνίζεται κανένας.... Ούτε καίγονται για κάποια απόδειξη. Σίγουρα σε μια γεμάτη βάρδια παρακαλάνε οι μισοί να μην τους σηκωθεί και να τελειώσουν παίζοντας τον.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
δεν διαγωνίζεται κανένας.... Ούτε καίγονται για κάποια απόδειξη. Σίγουρα σε μια γεμάτη βάρδια παρακαλάνε οι μισοί να μην τους σηκωθεί και να τελειώσουν παίζοντας τον.
Ετσι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.216
Πόντοι
11.585
Βεβαίως...πήγαινα τρίδυμα,πάρκαρε ο τύπος Μερτσέντες απ' έξω μπήκαμε μαζί κι έμεινε...βγαίνω πάω μέχρι το μέδουσα κ ξαναγυρναω ποδαρατος κάνα τέταρτο βόλτα γυρνάω πάλι απ' τον πάνω δρόμο κ τον είδα που έβγαινε...όταν ο Μερτσέντες πάει με την Βάσω που θα έπρεπε να πηγαίνει με την Tate McRae, τι να πεις...εγώ είμαι πιο εγωιστής σε αυτά...διεκδικω πιο εμφανίσιμες ασχέτως αν μου ρίξει πιτα
Τυπε εγω που παω με το townmate το 80αρι, πειραγμενο μεν, πρεπει να πηγαινω μονο θεια Τανια.??? ...μου λες δηλαδη τωρα.....

Kill Me Now Neil Patrick Harris GIF

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
206
Χωρίς παρεξήγηση και το τελειώνω εδώ. Νομίζω ότι την έχεις πάρει πολύ σοβαρά την όλη φάση με τα -δελα. Αν θες την άποψη μου χαλάρωσε απόλαυσε αν σε ευχαριστεί κάτι από την περιοχή και ότι δεν σε ευχαριστει δεν χρειάζεται να το μαυρίζεις. Φυσικά μοιράσου τις εμπειρίες σου. Αλλά νομίζω ότι το αντιλαμβάνεσαι λίγο πιο φιλοσοφικά από ότι χρειάζεται... Αυτό.
thats it GIF

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Τυπε εγω που παω με το townmate το 80αρι, πειραγμενο μεν, πρεπει να πηγαινω μονο θεια Τανια.??? ...μου λες δηλαδη τωρα.....

Kill Me Now Neil Patrick Harris GIF
Όχι βέβαια...κι εγώ μαζί σου...πάμε παρέα στην καλύτερη...

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
182
Πόντοι
0
Σύντομο πέρασμα αρχικά στο πριβέ τσέκαρα νατασα ψηλό κορμί ωραίο στήσιμο αλλά κάπως ξινισμένη μου φάνηκε..και μετά άρχισε η τσα2 τις ιστορίες η κοπέλα έχει μόνο χαλαρό στα 50 ελεύθερο 60 κλπ δίνει Κ κωλο προς ενημέρωση…οπότε έκανα μεταβολή και πήγα στο bad Χρύσα κοντοπουτανο με βυζαρες έκφυλο τυπακι με λίγο γαμψό ράμφος είπα να το τολμήσω 40 απλό,τσιμπούκι καλό τον εξαφάνιζε αλλά ρε μάγκες πολύ μπλα μπλα δεν το βούλωνε συνέχεια μίλαγε,γλωσσόφιλα έδωσε γαμησι τυπικό μικρό κωλαρακι δάχτυλα δεν άφησε..αυτά αλάνια

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
697
Πόντοι
366
Την Ιζαμπελα μιλφ στο free house την πηρε κανενας; μπορει να πει εντυπωσεις;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
940
Πόντοι
371
Live τωρα
Ερημίτη 4 το μεσαίο Ρενάτα καλουτσικη από 30

ερημίτη τερμα ακρη λορετα η γνωστη απο 30

Ερημίτη 5 βαλεντινα ωραία κοπέλα ωραίος καλός από 30

Ερημίτη 5 απλά το πρώτο κοπελίτσα αδυνατη. Με κολαρα από 30 το απλο δεν θυμαμαι ονομα

Ουρανού 28ενα καμπουριασμενο με διχτυωτό πράγμα από 30

Στο γωνιακό με μινοταυρου δεν είπε όνομα αλλά ωραία κοπελίτσα ωραίο κολαρακι από 30 χωρίς σουτιέν βγήκε με χειραψία

Στο καρινοσπιτο μια Αλεξία με 30 απλο και τελείωμα στο στόμα στα 50

Βενους μπροστά η σπαστικια τσατσά και μια Λίντα δεν μαρεσε

Στο ξύλινο της Νατάσας μια μαρίνα από 30 με κοιταριτιδα αλλά αν και μπαζακι θα πάω κάποια στιγμή να δω σαν μπαζο τι κάνει στο δωματιο

Ποισον μια Κλάρα από Παραγουάη τέρμα αδιαφορη

Inside μαρσελα ο τσάτσος ευγενικός χαμογελαστός

Sex and the siti σουζι πολύ ψέμα ο κολος

Στο μπλε απέναντι αδιαφορη χοντρη

Φριξου 12β κατρρινα με τατουαζ όμορφη αρκετά
Επανω ανέβηκα μήπως δω την Βικτωρία αλλά ήταν μια κοπέλα με πιασίματα από 40
Και γυρνάω στο γωνιακό μπαίνω η τσατσά δεν ήξερε ότι πέρασα και ποιο πριν και μου λέει η κοπέλα ξεκινάει από 40 και δωράκι η ελεύθερο η την γλύφεις η χαλαρο,φυσικά και έφυγα για την κοροϊδία αλλά το κακό είναι ότι ξενέρωσα και έμεινα με το πουλί στο χερι..αύριο θα πάω σε ένα από τα 2 στην ερημίτη με το σγουρό μαλλάκι μάλλον και θα ξανά γράψω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom