Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
124
Πόντοι
0
για την ζωη στο pimp ξερουμε τπτ?
Πολύ καλή . Ευγενική και δεν χαλάει χατίρι. Ξεκινάει από 30 40 50 και στα 60 έχει το 69 . Στα 80 δίνει και κωλαράκι. Πρόσωπο δεν έχει πολύ καλό αλλά δεν την λες και άσχημη.

Τελευταία τροποποίηση:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Πολλα μαγαζιά κλειστά κάνα 2 Φρίξου ανοιχτά...Νικηφόρου Ουρανού το άσπρο πριν τον χωματόδρομο ανοιχτο...Της Ειρήνης Ν.Ουρανου 26 ανοιχτό ...πίσω απ' το Λας Βέγκας ανοιχτο ένα ξύλινο ..free house κλειστό...άλλου δεν πήγα...για να σε ξεκουράσω κύριε Φακιρη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.470
Πόντοι
34.538
Πολλα μαγαζιά κλειστά κάνα 2 Φρίξου ανοιχτά...Νικηφόρου Ουρανού το άσπρο πριν τον χωματόδρομο ανοιχτο...Της Ειρήνης Ν.Ουρανου 26 ανοιχτό ...πίσω απ' το Λας Βέγκας ανοιχτο ένα ξύλινο ..free house κλειστό...άλλου δεν πήγα...για να σε ξεκουράσω κύριε Φακιρη
Ωραιος...ελπιζω να μην επανελθεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
πάντως αυτό που έγραψε πιο πάνω ένας φίλος οτί σου λένε ταχατι οτί είναι σε πρόγραμμα για να σε αποφύγουν είναι μεγάλη ξεφτίλα,πόρτα έχω φάει έτσι στο free house και από τότε δεν με ξαναείδαν,αυτοί έχασαν,συνήθως όταν πάω και μου αρέσει μια κοπέλα ίσως να μην μπω με την πρωτη τις λεω οτι θα κανω μια γύρα κι ότι παίζει να ξαναρθω,πάντα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο αλλα και χειρότερο...μερικές τσατσάδες βεβαια σπάζονται,εμείς πληρώνουμε εμεις επιλέγουμε που θα πάμε..
Φίλε αν εννοείς τη Λιλιάνα να ξες δε σου έριοξε πόρτα. Και σε μένα έχει συμβεί αυτό που αραιά και πού πάω προς τα μέρη της. Όντως είναι σε πρόγραμμα/τα. Έχει τύχει να μπαίνει τύπος μετά από μένα στο σπιτάκι και να μπαίνει πριν από μένα δωμάτιο γιατί είχε περάσει πιο πριν και του είπαν πένρα σε κάνα μισάωρο γιατί είναι σε πρόγραμμα και σου κρατάω σειρά. Εμφανισιακά νορμάλ παληκάρια και οι δύο και μάλλον συνομίλικοι. Για το άλλο δίπλα στης Λιλιάνας δεν ξέρω δεν έχω μπει ποτέ.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Άρα πάμε σε 10 πελάτες μέσο όρο καθημερινά...αυτό πιστεύω κατά 90%...ας λάβουμε υπόψιν μας πάντως ότι με 120+ μπορείς να ψάξεις μια εσκορτ στον χώρο σου...εκτός εάν τόσο πολύ πια του αρέσει αυτή κ πάει κάθε βδομάδα και ακουμπάει 150 που συνεπάγεται ότι είναι κ οικονομικά ευκατάστατος...δεν νομίζω ότι παίζει σε μεγάλο βαθμό...αλλιώς δεν θα δουλεύανε αυτές...θα είχαν λύσει το πρόβλημα
Το έχουν λύσει το πρόβλημα τους προ πολλού... Απλά όσο περνάει η μπογιά τους, μαζεύουν για το το εφάπαξ τους ή για τα γούστα τους ή απλά επειδή είναι άπληστες. Μιλάμε τώρα για τις ταμπιονλιγκάτες της περιοχής όχι τις του κονφερανς .

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
817
Πόντοι
81
Είναι ένας τύπος ντυμένος λες και γυρνάει από ρεγκα και τσίπουρο,μόνιμα σουρωμενος με ένα μάτι στραβό και κόντρα ξυρισμένος με σκαρπινι και άσπρο πουκάμισο άσπρη κάλτσα.

Μια μέρα βγήκε από ένα και φώναζε ότι "όλες είναι για μπάνια γαμω τη μάνα τους" εννοώντας ίσως τα τζακουζι. Όταν μπήκα πάντως ήταν όλες διαθεσιμες

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.099
Πόντοι
446

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Το έχουν λύσει το πρόβλημα τους προ πολλού... Απλά όσο περνάει η μπογιά τους, μαζεύουν για το το εφάπαξ τους ή για τα γούστα τους ή απλά επειδή είναι άπληστες. Μιλάμε τώρα για τις ταμπιονλιγκάτες της περιοχής όχι τις του κονφερανς .
Ποιες θεωρούνται Τσάμπιονς λιγκ?

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.099
Πόντοι
446
Οπωσδήποτε...πάντως να ξες ότι οι λίγοι κ καλοί είναι ρίσκο διότι πόσες φορές θα έρθει ο παντρεμένος 58αρης να την δώσει 120+ για μια ώρα?για αυτό τον λόγο δεν απορρίπτουν κ βλέπεις ότι ανοίγουν σχεδόν όλους...δεν τις συμφέρει να ρίχνουν εύκολα πορτα
Φιλε ο παντρεμενος 48αρης ποσα δινει? ρωταω γιατι εχω εναν φιλο και δεν μου λεει ποσα ξοδευει στα κοριτσια.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Φιλε ο παντρεμενος 48αρης ποσα δινει? ρωταω γιατι εχω εναν φιλο και δεν μου λεει ποσα ξοδευει στα κοριτσια
Όχι συγκεκριμένα...λέμε για αυτούς που παίρνουν πρόγραμμα μια ώρα...κάνα 150 Άρι...άρα έχουν φραγκα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456
Όχι συγκεκριμένα...λέμε για αυτούς που παίρνουν πρόγραμμα μια ώρα...κάνα 150 Άρι...άρα έχουν φραγκα
και εγώ έχω πάρει πρόγραμμα με 150 αλλά δεν είμαι φραγκάτος. Μικροαστός που κάνω τα κουμάντα μου για να βγάλω μια στο τόσο γούστα των 70 και 80 ευρώ.. Καθώς τα 30αρια τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
817
Πόντοι
81
Σιγά μη δοσω 150€ για να γαμησω

Ο παππους μπορεί να τα δίνει γιατί θέλει τον χρόνο του

• Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.099
Πόντοι
446
Ποιες θεωρούνται Τσάμπιονς λιγκ?
Real Madrid Football GIF by UEFA

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.618
Πόντοι
456

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
72
Πόντοι
0
και εγώ έχω πάρει πρόγραμμα με 150 αλλά δεν είμαι φραγκάτος. Μικροαστός που κάνω τα κουμάντα μου για να βγάλω μια στο τόσο γούστα των 70 και 80 ευρώ.. Καθώς τα 30αρια τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.
Φίλε καλύτερα στείλε in box μήνυμα να ανταλλάξουμε απόψεις κι όσοι θέλουν να μιλήσουν γενικοτερα ...καλή κουβέντα μην πάει χαμενη...εδώ δεν το επιτρέπουν το θωρούν άσχετο οπότε δεν πρόκειται να απαντησω

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
2.099
Πόντοι
446
πλεμπαιος?
Go Away Queen GIF by NETFLIX

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom