vasilis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
εχει candy!!!σαρεσουν τα γλυκα??Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα σκέφτομαι να πάω για κατάθεση,έχτε να προτείνετε τπτ καλό??
εχει candy!!!σαρεσουν τα γλυκα??Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα σκέφτομαι να πάω για κατάθεση,έχτε να προτείνετε τπτ καλό??
αννα μαρια να πας αν την πετυχεις.....γκαραντι.....παιδια θελω να κανω μια ερωτηση το σαββατο ειναι να παω αθηνα ξερει κανεις καμια καλη περιπτωση σαν την Νατασσα την τσαρινα/Καντι/Αφρουλα
ευχαριστω προκαταβοληκα
το τζακουζι γενικα δεν αξιζει γιατι ειναι πολυ βιαστικες οι κοπελες. καλυτερα απλο και πολυ τους ειναι.
για αθίγγανη την κόβωEλλη απο Φριξου 14...Την πηρα πριν 1,5 μηνα αλλα απο τοτε ουτε την ξαναδα ουτε την ξανακουσα
Πιο αναλυτικά για τζακούζι από την μικρή εμπειρία που έχω :
Εβελίνα (Εκκλησία) : παπάρια τζακούζι, δεν κάνει τίποτις και βιάζεται να ξεπετάξει τον πελάτη. Έφαγα φόλα γερή.
Χριστίνα (Η βυζαρού ρουμάνα) : άπλα χρόνου στο τζακούζι, με τρέλανε στην πίπα μέσα στο τζακούζι, κωλοτρίβεται και γενικά θεωρώ ότι περνάς καλά για πρόγραμμα με τζακούζι.
Έφη (Φρίξου 15): για μένα είναι ότι πρέπει να κάνεις τζακουζάκι με το Εφάκι μετά από μία ημέρα έντασης και δουλειάς. Δε βιάζεται, βέβαια γυμνό πιπέτο δεν παίζει μαζί της ούτε δαχτυλιάσματα.
Νατάσα (Τσαρίνα κατά Jo): φοβερή και στο τζακούζι, χαμούρεμα φουλ, πιπέτο και ισπανικό στο νεράκι και το καυλόμετρο χτυπάει τίλτ σαν τα φλιπεράκια (που παίζαμε μικροί, όταν είχα και μαλλιά)
Αυτά τα ολίγα. Γαμείτε για να σωθείτε...
μολις γυρισα απο στοχευμενη καταθεση στην Εμμα στην Κατεχακη η οποια επεστρεψε και γαμιεται σαν δυναμιτης χωρις υπερβολη!!...Παιδια τολμω να πω οτι τετοιο γαμησι δεν εχω κανει ουτε με την Ειρηνη...ιεροσυλια εεε?
Εχει αδυνατισει πολυ,εγω την προτιμουσα γεματουλα να πω την αληθεια,
μολις γυρισα απο στοχευμενη καταθεση στην Εμμα στην Κατεχακη η οποια επεστρεψε και γαμιεται σαν δυναμιτης χωρις υπερβολη!!...Παιδια τολμω να πω οτι τετοιο γαμησι δεν εχω κανει ουτε με την Ειρηνη...ιεροσυλια εεε?
Εχει αδυνατισει πολυ,εγω την προτιμουσα γεματουλα να πω την αληθεια,εχει ανοιξει και πολυ το μαλλι προς το ξανθο.Εμενα την αλλη φορα μου αφησε καλες εντυπωσεις αλλα δε συγκλονιστηκα κιολας.Ειχε ομως τρομερη ανοχη σε ο,τι της εκανα και γι'αυτο ξαναπηγα μιας και την σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο και ηθελα να επαναλαβω να βρωμικα παιχνιδια μου μαζι της.
40ε για γυμνο με 69 απο μονη της η τσατσα...παρτα με τη μια ¨
Επιβεβαιώνω απολύτως τα ανωτέρω και τα προσυπογράφω ευθαρσώς
Το κοριτσάκι γύρισε μετά από σχεδόν δίμηνη απουσία για διακοπές ξεκούραση και δίαιτα στην πατρίδα του.
Ζήτησε να επανέλθει στη Κατεχάκη γιατί το πείραμα με Φρίξου δεν πέτυχε και πολλοί πελάτες της δεν την ακολουθήσανε ή μαλλόν την χάσανε... Προφανώς δεν είναι μέλη της σελίδας μας
Φίλε Αλ... εϊμαι σίγουρος ότι πέρασες καλά, γιατί ο υπογράφων είχε προηγηθεί κατά μία περίπου ώρα, και την είχε ψοφήσει στο γλείψιμο για κανα εικοσάλεπτο και αυτή με άφηνε και το διασκέδαζε μέχρι που άρχισε να χτυπιέται στο κρεβάτι με σπασμούς
Την δοκιμασα εγω χθες. Οπως λες, γλυκεια κοπελα, αδυνατη με μικρο στηθος κιΚαλημέρα. Πέρασα χθες από Κωλέτη. Ήταν η Χριστίνα (από κάποια πρώην σοβιετική δημοκρατία). Γλυκιά κοπέλα με κάπως μεγάλο κόλο για το κορμάκι της.
γεια σου ρε φανταρε....καλο υπολοιπο μανΓεια σας συμπολεμιστές. Επιστροφή Παπαζιτς στο φόρουμ λοιπόν. Έχω χαθεί το τελευταίο διάστημα επειδή με έχει καλέσει η Μητέρα πατρίδα να την υπηρετήσω κι έτσι καταλαβαίνετε.. Υπηρετώ Αθήνα και έχω βρει την υγεια μου στις εξόδους. Με ένα πενηντάρι βγαίνω και κάνω και 3 πετυχημένες καταθέσεις καμιά φορά εκεί που στη φτωχωμάνα μας έκανα μιάμιση που λέει ο λόγος. Από τιμές τι λέει η Σαλόνικα επειδή δε πρόλαβα να διαβάσω πολλά πράματα και να πληροφορηθώ. Τα ίδια? Από υπηρεσίες και δυναμικό? Έχουμε νέες κοπέλες που να αξίζουν? Από τώρα σκέφτομαι το πόσο δυσκολο θα μου φανεί να ξαναπροσαρμοστώ στα δεδομένα της πόλης μας όταν τελιώσει η θητεία μου εκεί και η μπουρδελοζωή που κάνω. Από Αθηναίες ποιες θέλετε με μεταγραφή στην Σαλόνικα? Να πάω να τις πω 2 κουβέντες μπας και τις ψήσω αν είναι . Άντε καλά να περνάτε μάγκες
ΥΓ στο νεο που ανηξε παραδιπλα με την τζουλια η τσατσα μου ειπε 80ευρο τζακουζι μισης ωρας και μου κερναει wiskey..
α και η κοπελιτσα ειναι πιο ομορφη απο τις φοτο που εχουμε και πιο αδυνατη μαλιστα.
παιδια θελω να κανω μια ερωτηση το σαββατο ειναι να παω αθηνα ξερει κανεις καμια καλη περιπτωση σαν την Νατασσα την τσαρινα/Καντι/Αφρουλα
ευχαριστω προκαταβοληκα
Γεια σου boyΚαλημέρα. Πέρασα χθες από Κωλέτη. Ήταν η Χριστίνα (από κάποια πρώην σοβιετική δημοκρατία). Γλυκιά κοπέλα με κάπως μεγάλο κόλο για το κορμάκι της. Πιθανων να δοκιμαστεί στο μέλλον. Αφρούλα από δευτέρα-συμφωνα με την τσατσά
Τσάρκα πρωϊνή 10 με 10.30 Mαντζάρου και Φρίξου :
Φρίξου 15: Χριστίνα
Την δοκιμασα εγω χθες. Οπως λες, γλυκεια κοπελα, αδυνατη με μικρο στηθος κι
ωραιο κωλαρακι! Δεν εκανε και τιποτα ιδιαιτερο, εκτος του οτι με αποκαλεσε καμια εικοσαρια φορες
"αγαπη μου" κι οχι "μωρο μου" οπως λενε ολες
Στο δωματιο βεβαια ηταν εξαιρετικα συνεργασιμη σ' οτι ηθελα.
Μου ειπε οτι ειναι ενα χρονο εδω και μιλαει καλα Ελληνικα, αλλα εγω δεν την ειχα ξαναδει.