Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολους.
Ξερει κανενας αν δουλευει πουθενα σημερα η Αντριαννα;
Ή αν εχει κανενα καλο στανταρακι για σημερα;(εκτος απο βερονικα)

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συναθλητές χρόνια πολλά, στο βαρδάρη οι τιμες τελικά εχουν πέσει? Ειναι στα 25?

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
καλησπερα συναθλητες....τι λεει θα γαμησουμαι αυτην την εβδομαδα?ψηνομαι για προγραμμα με την αντριανα απο το villa ξερει κανεις τα παρελκομενα?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.

εκανα μια τσαρκα σημερα το μεσημερι στο βαρδαρη. οι τιμες φυσικα δεν εχουν πεσει.....Πηγα στο Σαπφους 20 , το τελευταιο στη σειρα. Πετυχα μια ΛΑΟΥΡΑ, ισπανιδα μαυριδερη νταρντανα ψηλη, ελαφρως χοντρη θα ελεγα η στα ορια τουλαχιστον. Με ασπρες πιστιλιες στο δερμα της.

Περασα μεσα, βιαστικη και καθολου συνεργασιμη, με τη μαγκια του τυπου εγω ετσι το κανω και αν θελεις, στα 15 λεπτα εφυγε φωναζοντας γιατι ακομα δεν ειχα τελειωσει......δεν εφυγε οουτε με ευγενεια.....ΜΑΚΡΙΑ!!! ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ!!
Της ειπα οτι θα φαει μαυρο στην ιστοσελιδα και εβριζε πιο πολυ.....χαχαχαχχ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα συναθλητες....τι λεει θα γαμησουμαι αυτην την εβδομαδα?ψηνομαι για προγραμμα με την αντριανα απο το villa ξερει κανεις τα παρελκομενα?
τα παντα ολα παιζουν....γυμνα,πρωκτικα,γλειφομουνια,τζακουζια κλπ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οπα οπα σιγα σιγα τα λενε αυτα θα παθω καρδια...δηλαδη η ωρα με απολα ποσο παει ξερεις?
ωρα;δεν ξερω μαν.....παρε κανα τζακουζι εκει και ασε τις ωρες....θα σε γδαρουν

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. :) :) :)

Να είμαστε όλοι μας καλά. :) :) :)

Συναθλητές χρόνια πολλά, στο βαρδάρη οι τιμες τελικά εχουν πέσει? Ειναι στα 25?

Τυπικά δεν έχουν πέσει, μόνο στο Ταντάλου 8 είναι επίσημα στα 25. Στα υπόλοιπα όλα όμως πλην Βερόνικας, και ίσως κάποιων εξαιρέσεων αν είσαι αποφασισμένος να περάσεις και τους πεις για 25 δύσκολα θα σου αρνηθούν. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γαμα το αναλ   :humpleg: θελω ναχω ωρα να παιξω...μαλλον θα παρω τηλεφονο λες να απαντησουν?
για παρε ρωτα ειμαι και γω περιεργος ποσα θα σου πουν για μια ωρα.....200-240;και ξαναλεω....αξιζει ρε μαν σε στουντιο να πεταξεις τοσα λεφτα;

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
:tits2:
για παρε ρωτα ειμαι και γω περιεργος ποσα θα σου πουν για μια ωρα.....200-240;και ξαναλεω....αξιζει ρε μαν σε στουντιο να πεταξεις τοσα λεφτα;
κατσε αν με πουν τοσα με τιποτα αλλα 150 ειναι λογικα.εχεις να προτυνεις που αλου μπορω να ξοδεψω λεφτα αλλα να ξερω με τι κοπελα θα βρεθω και μην μου ερθει καμια κουτση?εσυ τι θακανες στην θεση μου?

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.

εκανα μια τσαρκα σημερα το μεσημερι στο βαρδαρη. οι τιμες φυσικα δεν εχουν πεσει.....Πηγα στο Σαπφους 20 , το τελευταιο στη σειρα. Πετυχα μια ΛΑΟΥΡΑ, ισπανιδα μαυριδερη νταρντανα ψηλη, ελαφρως χοντρη θα ελεγα η στα ορια τουλαχιστον. Με ασπρες πιστιλιες στο δερμα της.

Περασα μεσα, βιαστικη και καθολου συνεργασιμη, με τη μαγκια του τυπου εγω ετσι το κανω και αν θελεις, στα 15 λεπτα εφυγε φωναζοντας γιατι ακομα δεν ειχα τελειωσει......δεν εφυγε οουτε με ευγενεια.....ΜΑΚΡΙΑ!!! ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ!!
Της ειπα οτι θα φαει μαυρο στην ιστοσελιδα και εβριζε πιο πολυ.....χαχαχαχχ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Την συγκεκριμένη την είχα πετύχει όταν δούλευε στο Φρίξου 14. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Μεταμεσονυκτια πασχαλινη μυλοτσαρκα διχως καταθεση απλα για τη φαση μετα αποποτα μ'ενα φιλο.

Ι. Κωλέττη 17 Η νταρντανα Τανια.

Νικηφόρου Ουρανού 1Β Αντριαννα Κομοδινοπουλου με τα βυζια να αιωρουνται σχεδον καργα βαριεστημενη μολις ειχε ξεπεταξει συναγωνιστη.

Φρίξου 9 (Villa Erotica) Η γερμανιδα Μαντυ με καλα πιασιματα ψιλονταρντανα και κοκκινο μαλλι που της παει. :tits:

Φρίξου 13 Η αφεντικινα του μαγαζιου μιραμπελλα μετρια εμφανιση χτες και μια ολοκληρη εντακαδα να περιμενει στο σαλονι.

Φρίξου 14 Η Γιασμιν πρωην Τζια που ειδα για πρωτη φορα. Φαινοταν κομματια μαλλον ειχε ξεπατωθει στη δουλεια η μπορει και να βαριοταν. Ψιλοσκυλομουρα. δε μ'αρεσε.

Φρίξου 15 Η Κουκλιτσα Στεφη. Ειναι στα υπ'οψιν για καταθεση. Απο τις πιο ωραιες παρουσιες αυτην την περιοδο. :fuck1:

Νικηφόρου Ουρανού 26 Μια μελαχρινη αδιαφορη προς μπαζο

Πέτρου Ερημίτη 2 Μελαχρινη ισπανιδακαι καλακι εδω, δε θυμαμαι το ονομα ειναι αυτη που εχει τομαυρο σημαδι στο κωλομερι. Μετρια φατσα ωραιο κορμι παντως. Τρεκλιζε χτες

Ανδρέου Γεωργίου 34
Η Μαρια Τσεχα την οποια επισης ειδα πρωτη φορα και μου αρεσε πολυ. Σουπερ φυσικες βυζαρες :tits: και φανηκε να ειναι και καλη τυπισσα. Κατσαμε κανα δεκαλεπτο στο σαλονι και πιασαμε μαλακοσυζητηση. Θα τιμηθει σιγουρα.

Ανδρέου Γεωργίου 30 Η αδιαφορη για μενα ρουμανα Αλεξια

Ανδρέου Γεωργίου 24 ενα σκιαχτρο ονοματι βικυ αδυνατη σαν να φορουσε περουκακιολας. σαλοναριστηκε για 0.5 δευτερολεπτα.

Ανδρέου Γεωργίου 16 Ιταλιδα Αννιτα.Δεν ειναι η ιδια νομιζω με μια που ηταν βαρδαρη. Αρκετα γλυκια κοπελα ειναι απο αυτες που ειναι συμμαθητριες σου και ψιλογουσταρεις. Για πουτανα δεν την κανεις παντως. Εκτελεσιμη θα ελεγα. Επισης κατι ιταλικα ηξερε να τα μιλαει οποτε μπορει να ειναι οντως ιταλιδα :idiot:

Ανδρέου Γεωργίου 4 Το απιστευτο μωρο Λιλλη. Πως καταντησε αυτη η κουκλιτσα σαν τα κρυα τα νερα να γινει πουτανα αστα να πανε. Για μενα η πιο ομορφη αυτο το καιρο. Ειναι ιδια με την Ταρα Γουαιτ.ζημια.

Μαντζάρου 1Α Μια μιλφαρα ονοματι Καρμεν απο ουγγαρια η βουλγαρια δεν ειμαι σιγουρος. Κορμαρα και προστυχο προσωπο γενικα πολυ εκφυλο συνολο.Στο τσακ κρατηθηκα για να μπω...Στα υπ'οψιν

Κατεχακη Εμμανουελα το μεγαλοκαμ-μπακ. Με πορτοκαλοκοκκινο μαλλι και μειον 5-6 κιλα εχει ανεβει 2 βαθμους τουλαχιστον εμφανισιακα.Και μεσα στο δωματιο επιπεδο τσου-λου. Θα παω μεσα στη βδομαδα σιγουρα

Τα υπολοιπα ηταν κλειστα εκτος απο το τσιρκοπου δεν περασα καν απο εκει χτες.
Αυτα. 

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραία η νυχτερινή αναφορά του σκιερού, λίγα σχόλια από μένα πριν προσθέσω στο θρεντ την δικιά μου πρωινή.

Φρίξου 9 (Villa Erotica) Η γερμανιδα Μαντυ με καλα πιασιματα ψιλονταρντανα και κοκκινο μαλλι που της παει. :tits:
Της πήγαν πολύ τα κοκκίνα, για να την πεις όμως ψιλονταρντάνα θα πρέπει να βάλει κάνα διό τρία κιλάκια ακόμη. :grin: :grin: :grin:

Ανδρέου Γεωργίου 34 Η Μαρια Τσεχα την οποια επισης ειδα πρωτη φορα και μου αρεσε πολυ. Σουπερ φυσικες βυζαρες :tits: και φανηκε να ειναι και καλη τυπισσα. Κατσαμε κανα δεκαλεπτο στο σαλονι και πιασαμε μαλακοσυζητηση. Θα τιμηθει σιγουρα.
Πράγματι είναι πολύ καλό παιδί, έχει βελτιώσει κατακόρυφα τις υπηρεσίες της το τελευταίο διάστημα, εμένα μου πήρε τρεις φορές να μάθω τα χούγια της, αλλά τελικά τα κατάφερα. Ή αλλιώς και η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.

Μαντζάρου 1Α Μια μιλφαρα ονοματι Καρμεν απο ουγγαρια η βουλγαρια δεν ειμαι σιγουρος. Κορμαρα και προστυχο προσωπο γενικα πολυ εκφυλο συνολο.Στο τσακ κρατηθηκα για να μπω...Στα υπ'οψιν
Και εγώ με το ζόρι κρατήθηκα προχθές, κάποια στιγμή όμως δεν θα κρατηθώ, είναι όπως ακριβώς τα λες. :thumbsup:

Κατεχακη Εμμανουελα το μεγαλοκαμ-μπακ. Με πορτοκαλοκοκκινο μαλλι και μειον 5-6 κιλα εχει ανεβει 2 βαθμους τουλαχιστον εμφανισιακα.Και μεσα στο δωματιο επιπεδο τσου-λου. Θα παω μεσα στη βδομαδα σιγουρα

Αυτό είναι είδηση αλλά αν όντως έχασε τόσα κιλά για τα δικά μου μάτια θα κατέβει 2 βαθμούς. :grin: :grin: :grin:

Αυτά λοιπόν από μένα ακολουθεί παρακάτω η δική μου πρωινή Πασχαλιάτικη Βαρδαροαναφορά. :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μικρή  πρωινή  Πασχαλινή μπουρδελότσαρκα πριν από λίγο στα στενά του Βαρδαρίου. Τα - Προμηθέως 25 , - Σαπφώς 7 , - Ταντάλου 8Α  , κλειστά, στα υπόλοιπα η κίνηση ελάχιστη έως μηδαμινή και αναλυτικά συνάντησα τις εξής κοπέλες.

- Προμηθέως  5 , η Ρουμάνα η Σαμπρίνα γνωστή και από την Θητεία της στο Λουξ. Εγώ την είχα τιμήσει επιτυχώς πριν περίπου από ένα χρόνο στο Μαντζάρου 10 με το απλό στα 40 ευρώ. Σήμερα η τσατσά μου άφηνε το απλό στα 25 και δεν πέρασα, στα υπ΄ όψιν πάντως μιας που στα 25 είναι πολύ value. Ε ρε πως άλλαξαν οι καιροί. :o
- Προμηθέως 11 , η Μέρτσυ η Ουγγαρέζα, ήταν με πελάτη στο δωμάτιο, οπότε δεν κάθισα να την δω, μιας που ετιμήθει προσφάτως με επιτυχία στο Βιτρινάτο, ας ειν΄ καλά τα τρένα.  :grin: :grin: :grin:
- Προμηθέως 14 , Η Σόνια μια ψηλή κοπέλα με μπουτάκια, στα 50 το κωλαράκι, το πιο φτηνό στην πιάτσα και με λίγη πίεση στα 25 το απλό και εδώ. :sunglasses:
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα για τους γνωστούς  και ευνόητους λόγους, μάλλον η Μαιρούλα σε δράση. :fuck1:
- Σαπφώς 20 , η Λάρα το θωρηκτό,  :tits:αυτή δεν έχασε δράμι, βυζάρες και σκουρόχρωμη επιδερμίδα συνθέτουν το σωματότυπο της την έχω τιμήσει δις, σε Κατεχάκη και Λαφάμ, και μάλλον φτάνει.
- Σαπφώς 5 , άλλη Σόνια εδώ από Ουγγαρία, με τεράστιες βυζάρες :tits: :tits: :tits: φυσικές ή μη, που όμως θα έπρεπε να πληρώσω για να το μάθω. Φάτσα αγελαδινή, πάντως είχε πελατεία το κορίτσι και στο τσαφ ήμουν για να γίνω και εγώ πελάτης της.
- Σαπφώς 8 , η ζουμπουρλούδικη Μάγια, το πλάσμα των πλασμάτων, χοντρούλα πλέον για τα καλά, αλλά με super διάθεση, φονικές καμπύλές και άριστη απόδοση είναι ότι πιο value αυτή τη στιγμή στον Βαρδάρη, από 25 το απλό. :fuck2: :fuck2: :fuck2:
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Σουζάνα με το ωραίο μυτερό βυζάκι και το αδυνατισμένο κωλαράκι, καλή περίπτωση και σε πολύ καλή κατάσταση.
- Ταντάλου 9 , η πολύ petite Άντζελα με το μπούτι της να είναι ίδιο σε όγκο με το χέρι μου, ήταν και μουτρωμένη σήμερα, έφυγα. :(
- Ταντάλου 14 , η Τίνα, μια Ουκρανή εκφυλόφατσα, με φονικές καμπύλες, μαλλί μελαχρινό σπαστό με ανταύγειες που έφτανε ως την μέση της, κωλλάααααααρα,  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και βλέμμα πολλά υποσχόμενο. Αδιαπραγμάτευτα εδώ το απλό στα 30, την έκανα για λίγο, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις (επίκαιρο αυτό) :cheesy: ξαναγύρισα έσκασα το 30αρι στην μαντάμ, πέρασα στο δωμάτιο και έκανα μια επιτυχημένη πλην όμως μέτρια κατάθεση. Χωρίς να έχω ανατρέξει σε ιστορικά, αυτό το όνομα κάτι μου λέει σαν να το άκουσα στο τσίρκο πριν από λίγο καιρό. Ήρθε στις σκέψεις μου ενώ άφηνα πίσω μου τον βαρδάρη και κατευθυνόμουν προς το κέντρο. Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Αυτό είναι είδηση αλλά αν όντως έχασε τόσα κιλά για τα δικά μου μάτια θα κατέβει 2 βαθμούς. :grin: :grin: :grin:

[/quote]
Xρονια πολλα σε όλους....Για ποια Εμμανουελα ανφερεστε?Μην μου πειτε την Κυπρια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom