Μικρή πρωινή Πασχαλινή μπουρδελότσαρκα πριν από λίγο στα στενά του Βαρδαρίου. Τα
- Προμηθέως 25 ,
- Σαπφώς 7 ,
- Ταντάλου 8Α , κλειστά, στα υπόλοιπα η κίνηση ελάχιστη έως μηδαμινή και αναλυτικά συνάντησα τις εξής κοπέλες.
- Προμηθέως 5 , η Ρουμάνα η Σαμπρίνα γνωστή και από την Θητεία της στο Λουξ. Εγώ την είχα τιμήσει επιτυχώς πριν περίπου από ένα χρόνο στο Μαντζάρου 10 με το απλό στα 40 ευρώ. Σήμερα η τσατσά μου άφηνε το απλό στα 25 και δεν πέρασα, στα υπ΄ όψιν πάντως μιας που στα 25 είναι πολύ value. Ε ρε πως άλλαξαν οι καιροί. :o
- Προμηθέως 11 , η Μέρτσυ η Ουγγαρέζα, ήταν με πελάτη στο δωμάτιο, οπότε δεν κάθισα να την δω, μιας που ετιμήθει προσφάτως με επιτυχία στο Βιτρινάτο, ας ειν΄ καλά τα τρένα.
- Προμηθέως 14 , Η Σόνια μια ψηλή κοπέλα με μπουτάκια, στα 50 το κωλαράκι, το πιο φτηνό στην πιάτσα και με λίγη πίεση στα 25 το απλό και εδώ.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους, μάλλον η Μαιρούλα σε δράση.
- Σαπφώς 20 , η Λάρα το θωρηκτό,
αυτή δεν έχασε δράμι, βυζάρες και σκουρόχρωμη επιδερμίδα συνθέτουν το σωματότυπο της την έχω τιμήσει δις, σε Κατεχάκη και Λαφάμ, και μάλλον φτάνει.
- Σαπφώς 5 , άλλη Σόνια εδώ από Ουγγαρία, με τεράστιες βυζάρες
φυσικές ή μη, που όμως θα έπρεπε να πληρώσω για να το μάθω. Φάτσα αγελαδινή, πάντως είχε πελατεία το κορίτσι και στο τσαφ ήμουν για να γίνω και εγώ πελάτης της.
- Σαπφώς 8 , η ζουμπουρλούδικη Μάγια, το πλάσμα των πλασμάτων, χοντρούλα πλέον για τα καλά, αλλά με super διάθεση, φονικές καμπύλές και άριστη απόδοση είναι ότι πιο value αυτή τη στιγμή στον Βαρδάρη, από 25 το απλό.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Σουζάνα με το ωραίο μυτερό βυζάκι και το αδυνατισμένο κωλαράκι, καλή περίπτωση και σε πολύ καλή κατάσταση.
- Ταντάλου 9 , η πολύ petite Άντζελα με το μπούτι της να είναι ίδιο σε όγκο με το χέρι μου, ήταν και μουτρωμένη σήμερα, έφυγα.
- Ταντάλου 14 , η Τίνα, μια Ουκρανή εκφυλόφατσα, με φονικές καμπύλες, μαλλί μελαχρινό σπαστό με ανταύγειες που έφτανε ως την μέση της, κωλλάααααααρα,
και βλέμμα πολλά υποσχόμενο. Αδιαπραγμάτευτα εδώ το απλό στα 30, την έκανα για λίγο, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις (επίκαιρο αυτό)
ξαναγύρισα έσκασα το 30αρι στην μαντάμ, πέρασα στο δωμάτιο και έκανα μια επιτυχημένη πλην όμως μέτρια κατάθεση. Χωρίς να έχω ανατρέξει σε ιστορικά, αυτό το όνομα κάτι μου λέει σαν να το άκουσα στο τσίρκο πριν από λίγο καιρό. Ήρθε στις σκέψεις μου ενώ άφηνα πίσω μου τον βαρδάρη και κατευθυνόμουν προς το κέντρο. Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.