asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ε βεβαια εννοειται....ο μονος εξαλλου που κανει ακαποτο τελειωτικο με τσιμοθκι με καποτα ειναι ως γνωστον ο γιασου.....
ε βεβαια εννοειται....ο μονος εξαλλου που κανει ακαποτο τελειωτικο με τσιμοθκι με καποτα ειναι ως γνωστον ο γιασου.....
Λοιπόν σας έχω και φρέσκια φωτογραφία από το φρεσκοβαμμένο Ταντάλου 9, σε ένα έντονο ροζ χρώμα που ομολογουμένως του πήγε πολύ.
Η εξωτερική διακόσμηση του καταστήματος συμπληρώθηκε με δύο κιτς κίονες γυμνών γυναικών εκατέρωθεν της εξώπορτας και ένα τελάρο με μπλε led να αναβοσβήνουν δίπλα σε αυτή.
Γενικά βέβαια η όποια αλλαγή πέρα από την κριτική που κάνουμε είναι καλοδεχούμενη και αναβαθμίζει την πιάτσα προς αμοιβαίο όφελος των καταστηματαρχών και των μπουρδελιάριδων.
Jo αν θες κάνε μια αναφορά στον συντονιστή ώστε να ανανεωθεί ο κατάλογος με την καινούργια φωτογραφία.
οσο για την αναφορα θα εχει ηδη αναλαβει ο glυφτης μη μασας
και πινακιδα πωπωπω ομορφιες
πριν μερες κατι αξιο αναφορας....
φριξου 14...μια χοντρη λαουρα...δε μ αρεσε καθολου...anyway γουστα ειναι αυτα
δεν την ξερω
ζητουσε 40
σηκωνομαι φευγω
φωναζει μονη της απο μεσα
ελα με 30
τιποτα....
και με 20 φωναζει μπες αν θελεις τωρα...
το μαγαζι αδειο...δεν μπηκα...λετε να σπασουμε το 30 σιγα σιγα???
GAMEOVER, αυτή η καινούργια η Σουζάνα από μουνί πως ήτανε στενή? νορμάλ?
Ναι δεν έκανα και κάποια αναφορά στην κριτική ενώ θα έπρεπε μιας που το κορίτσι είναι καινούργιο. :-
Λοιπόν εμένα μου φάνηκε στενή, αν μάλιστα υπολογίσουμε και την μπόλικη κρέμα που έβαλε μάλλον στενή είναι μιας που η αίσθηση ήταν πάρα πολύ καλή.
Σε κόβω να ψήνεσαι, αν και όπως σου είπα την έχει την περιφέρεια της, αλλά και κολάρα κόλαση.
πριν μερες κατι αξιο αναφορας....
φριξου 14...μια χοντρη λαουρα...δε μ αρεσε καθολου...anyway γουστα ειναι αυτα
δεν την ξερω
ζητουσε 40
σηκωνομαι φευγω
φωναζει μονη της απο μεσα
ελα με 30
τιποτα....
και με 20 φωναζει μπες αν θελεις τωρα...
το μαγαζι αδειο...δεν μπηκα...λετε να σπασουμε το 30 σιγα σιγα???
Παντως την πεμπτη σε πολλα ακουγοταν το 30αρι, δεν θυμαμαι σε ποια αλλα σε αυτα τα λιγα που πηγαμε ακουστηκε πολυ...
φαλακρο αδερφι εδω ειμαι...τι πεχτηκε???για πε...μπορω να βοηθησω σε κατι ? ??
Βρε στείρα αντιπολιτευτική δύναμη η πινακίδα υπήρχε καιρό τώρα...
Γιαυτη με τον αριθμο 9 λεω ...
οπως λεμε η φανελα με το 9 , ε αυτη ειναι η ταμπελα με το 9
αετοματη μου εσυ πολυ φιλοτζιελικος μας εγινες ...