gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι,απο βαρδαρη σαπφους 8 εννοει....Η Μαριάννα απο Ιπποκράτειο εννοείς φίλος?
οχι,απο βαρδαρη σαπφους 8 εννοει....Η Μαριάννα απο Ιπποκράτειο εννοείς φίλος?
Σουζανα στο τσιρκο ...
ενοουσα οτι η Σουζανα ειναι στο τσιρκο
πηρα ντεντεφωνο
Με μπέρδεψες,
Σουζάνα = Κολάρα.
για πες.... γιατι εγω ενιγκμα ακουγα απο το 91-92 και φαινεται αν δεις τα ποσταρισματα στο ραδιο μπουρδελα που εχω κανει οτι ειναι τα αγαπημενα μου τραγουδια αυτα....ποια ηταν που ειχαμε κοινα γουστα και δεν το ξερω;
Γιάννα από Λαφάμ, μάλιστα έβαζε και τη long version του κομματιού που ήταν περίπου κανα 10λέπτο, όσος δηλαδή και ο χρόνος του .
μπα....εμενα θα με εκοψε για αμουσο και γαμουσα χωρις υποκρουση μαλλον......επαιρνα και προγραμμα βεβαια ανω του απλου.....Γιάννα από Λαφάμ, μάλιστα έβαζε και τη long version του κομματιού που ήταν περίπου κανα 10λέπτο, όσος δηλαδή και ο χρόνος του .
μπα....εμενα θα με εκοψε για αμουσο και γαμουσα χωρις υποκρουση μαλλον......επαιρνα και προγραμμα βεβαια ανω του απλου.....
εμενα παλι μου εχει μεινει ο πιτμπουλ απο κεφαλληνιας το καλοκαιρι του 09....i know yoy want me .....sorry κιολας αλλα μας ειχε σπασει τα αρχιδια η μουσικη του οταν πηδαγαμε....
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΗ ΜΕΤΑ ΝΑ Η ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΣ Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Ρε τυποι, μην ειστε κορόιδα!!
Ο πούτσος σηκώνεται καλύτερα όταν είναι ακατούρητος.-
Ρε τυποι, μην ειστε κορόιδα!!
Ο πούτσος σηκώνεται καλύτερα όταν είναι ακατούρητος.-
Γιάννα από Λαφάμ, μάλιστα έβαζε και τη long version του κομματιού που ήταν περίπου κανα 10λέπτο, όσος δηλαδή και ο χρόνος του .
το ειχε για ρολοι ? εκει που λεει το ρεφρεν ξεκιναω πιπα
μολις παιζει σολο κιθαρα ανεβαινω απο πανω , μετα κατεβαινω μεχρι τα τυμπανα
πισοκολητο και τελος πριν απ τα φωνιτικα για να μην μασησει την κασετα
Και μιας και ειπατε για λα Λαφαμ , η Λουση ειναι εκει για οποιον ψηνετε
Σαπφούς-Ταντάλου - Εκείνη η σκουρόχρωμη με το καστανό μαλλί που βγαίνει τοπλες, ξεχνάω το όνομά της.
Αν μιλας για το πρασινο ισως να ειναι και η Αντριαννα..