Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Ναι μπράβο έτσι τη λένε.
Βγηκε παλι χαμογελαστη οπως παντα??? Πολυ καυλιαρα γκομενα η ατιμη
Ναι μπράβο έτσι τη λένε.
Βγηκε παλι χαμογελαστη οπως παντα??? Πολυ καυλιαρα γκομενα η ατιμη
Και τσίρκο η Σουζάνα όπου έκανα κατάθεση αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Θα ανεβάσω κριτική σε λίγο.
Ούτε και εγώ τρελάθηκα.
Σου είχα πει λίγα πραγματάκια….. άντε περιμένουμε την κρητική σου, να είναι επιεικής όμως μιας που το κορίτσι είναι καινούργιο.
Φιλοι συναγωνιστες.Αυτη η Σουζανα δεν ειναι καινουρια,μην μπερδευεστε.Δουλευε σχεδον παντα πρωινη βαρδια στο αλουμινατο και ειχε ερθει μαζι με τη Βικυ την Ουγγαρεζα το κομοδινο,λιγο μετα απο τη Λαουρα.Οποτε ειναι πανω απο 1 χρονο στα μαγαζια μας.Αμα το εχει η γκομενα ειτε ειναι μια ωρα ειτε μια βδομαδα ειτε ενα χρονο φαινεται το πραγμα.
Νέα (τι νέα δλδ τα ίδια) από το μέτωπο.
Στο Βαρδάρη νέκρα, βομβαρδισμένο τοπίο αν εξαιρέσεις το πράσινο που ήταν ένας τύπος που παίζει να ήταν νταβάς και έλεγε κάτι ιστορίες από το μυαλό του την τσατσά και μια παρεά ρωσσοποντίοι ή κάτι τέτοιο δεν είδα άλλο άνθρωπο.
Προμ 25 - Μιραμπέλα
Προμ 14 - Μιχαέλα δεν θυμάμαι το καινούργιο της όνομα.
Σαπφούς 5 - Ειρήνη
Σαπφούς 8 - Μάγια
Σαπφούς-Ταντάλου - Εκείνη η σκουρόχρωμη με το καστανό μαλλί που βγαίνει τοπλες, ξεχνάω το όνομά της.
Ταντάλου 8 - Μια ελληνίδα μιλφ Τζένη την λένε νομίζω.
Ταντάλου 14 - Μέρτσυ μου έπρηζε τα αρχίδια πάλι να μπω. Πολύ κουραστικό το θέμα στο μαγαζί αυτό. Αμά κάνεις κίνηση να καβλώσεις τον άλλον κ βλέπεις δεν θέλει μην γίνεσαι κουραστική.
Ανδ Γεωργίου 4 - Η μιλφ Εύα που παιδιά έτσι όπως βγήκε κόλασε κ εμένα που είμαι αντιμιλφάκιας. Ένα διάφανο μάυρο από πάνω και κάτι καυλιάρικες κάλτσες, τρομερή ήτανε. Η τσατσά μεγάλο ρεσπέκτ.
Και τσίρκο η Σουζάνα όπου έκανα κατάθεση αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Θα ανεβάσω κριτική σε λίγο.
κοιταξες και προς εκκλησια μερια σε κανενα ρεπο των υπολοιπων;Την Λιλη το πιπινακι το χασαμε το κορμι.?? Που βρησκετε ξερουμε.??
κοιταξες και προς εκκλησια μερια σε κανενα ρεπο των υπολοιπων;
Θα βγαλο εκτελεστικο αποσπασμα πριν της 8, λεω για Σαρα, ή αν δεν ειναι εκει να παω Εμμανουελλα, ή...και τις δυο.!!
Δεν θα κανω γυρα μαλλον...
Κι εγω ελεγα να βγω οπως ισως ειδες αλλα ακυρο
Εμμανουελα δεν ειναι Κεφαλληνιας , για μια Χριστινα ενημερωθην οχι μικρη ...
( η του Λαφαμ ή η αλβανιδα υποθετω )
η Σαρα εγραψα και πριν ειναι Κοροβαγκου και η Μαντυ Βιλα ( το λειντις θα εχει αναποδα )
Τσικο ειπαμε η καινουρια Σουζανα που ειναι παλια τελικα
Κωλετη η Εφη
Μαντζαρου εκτος εμβελειας
απο Κατεχακη δεν εχουμε νεα ...
Λα φαμ λουση .. δε νομιζω να σε ενδιαφερει ...
Ταντάλου 14 - Μέρτσυ μου έπρηζε τα αρχίδια πάλι να μπω. Πολύ κουραστικό το θέμα στο μαγαζί αυτό. Αμά κάνεις κίνηση να καβλώσεις τον άλλον κ βλέπεις δεν θέλει μην γίνεσαι κουραστική.
Απίστευτο τη πρώτη φορα πήγε να μου ανοίξει το παντελόνι και με τραβοούσε με το ζόρι.
Προχτές μπαίνω και με βλέπει η Μέρτσυ α αυτός δε μπαίνει και άρχισαν να με τραβαν και η μαλακισμένη η τσατσα και η Μέρτσυ απο τα 2 χέρια να μπω...
Το πήρα για πλάκα στην αρχή μέχρι που άρχισα να τρελένομαι και τη τραβάω μια τη τσατσα με δύναμη και την έριξα κάτω...
Είχα κάτι νεύρα η Μέρτσυ έβριζε κάτι μαλακίες πούστης είσαι και τον παίρνεις από το κώλο και γω την λέω δε γουστάρω ρε να σε γαμήσω καταλαβέ το και γενικά έγινε χαμός. Δε ξαναπατάω στο μαγαζί ξεφτίλα κατάντησαν....
Ναι, την έχω δει και παλιότερα, απλά δούλευε σπανίως.
Νέα (τι νέα δλδ τα ίδια) από το μέτωπο.
Μια γρήγορη βολτούλα από Μύλο μεριά το μεσημεράκι, όλο και όλο σε 4 μαγαζιά πήγα:
Εβαλε βυζια ? αντε καλοριζικαΞέχασα να γράψω στο Φρίξου 14 ήταν η Τζέσσικα που έβαλε βυζιά μου φάνηκε πολύ καλύτερη τώρα, και για να μην μπερδευόμαστε εννοώ την μικρή μελαχροινή ρουμάνα που δούλευε εκεί πρωινά. Εκείνη που την είχα δει με το φως κ μου κάθησε λίγο περίεργα.
Η Σουζάνα μου έλεγε ότι κάνει αυτή την δουλειά 5 μέρες αλλά δεν την πιστεύω με την καμιά. Φαινόταν πολύ άνετη μέσα δεν είναι συμπεριφορά αυτή γκόμενας που είναι πουτάνα 5 μέρες, επίσης ξέρει συνεννοήσιμα ελληνικά. Πάω για κριτική!
Άντε κουφάλες σας έκανα ωραία κριτική! Ευχάριστη! Σαν μίκυ μάους θα την διαβάσετε!
Που την θυμήθηκες ρε θηρίο;;; Την είχα τιμήσει 6-7 φορές...