dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
έτσι μας είπε η Άννα χτες !
Αχχχχχχχ.... κορίτσαρος η Άννα....
έτσι μας είπε η Άννα χτες !
καλη ψυχουλα ειναι...και κοριτσαρος !!!Αχχχχχχχ.... κορίτσαρος η Άννα....
Ρε μαλακα kouklakis διαβαζεις το athens ladies και ερχεσαι εδω να μας κανεις τον εξυπνο?? ..Βολταρες εσυ και τα ξερεις αυτα που γραφεις?καλημερα σε ολους
Για τους Στουντιακηδες σήμερα τα νέα !!
Η Καντυ είναι Βραδινή στην Βίλλα Ερωτικα μετα τις 20,00-…
Η ΕΥΑ η Βουλγάρα στο Σααλ Ανδρ.Γεωργιου 4 πρωινή βάρδια.
Η Μαντυ είναι βραδινή στο Βίλλα Prive Κοροβαγκου 5
Η Μάντελαϊν είναι πρωινή στο Κοροβαγκου 5
Η Αντριάνα’’ ισπανίδα’’ είναι πρωινή βάρδια στην Βιλλα Ερωτικα
Η Αννιτα Βουλγάρα Τσανταλου 9 , απογευματινή βάρδια
Η Νικολ Γαλλίδα Μιλφ στο Σαπφους 7 πρωινή βάρδια
Η Καμελια Βουλγάρα Τσανταλου 9 πρωινή βάρδια
Στο La Femme Μαρία {πρωινη} – Κάρλα{απογευματινη} έτσι μας είπε η Άννα χτες ! Για να δούμε πάλι θα το αλλάξει ?
Για τυχον αλλαγες ενημερωστε !
al γραψ τον στα @@@ μην ασχολεισαι....Ρε μαλακα kouklakis διαβαζεις το ******* και ερχεσαι εδω να μας κανεις τον εξυπνο?? ..Βολταρες εσυ και τα ξερεις αυτα που γραφεις?
Εμεις δεν εχουμε ιντερνετ να τα δουμε?
Επισης εισαι τοσο ασχετος που περιλαμβανεις και το Τανταλου 9 στα στουντιο.Εχεις υποψιν σου που βρισκεται το Τανταλου 9 και τι ειναι ή απλα αναπαραγεις μια μαλακια για να κανεις τον εξυπνο?
Kοψε τις μαλακιες σου ειπα και βρες αλλο παιχνιδι...
Το Τσανταλου 9 βρισκεται στο Βαρδαρη κατεβαινοντας απο Μοναστηριου !
Η ονομασια του " EROS HOUSE" την ταμπελα του ενοω , αλλοι το θεωρουν στουντιο , ενω ειναι μεσα στα μπουρδελα τπυ Βαρδαρη.Δικιο εχεις Αλ πατσινο.
Υπαρχει συνχηση ομως εδω.
δεν μοιαζει μεσα στο σαλονι για στουντιο ! Μπουρδελο θα το λεγα κι γω αλλα γιατι το λενε καποιοι στουντιο ουτε εγω ξερω.studio ;;;;;
δεν ειναι δυνατον κάποιος να έχει μπει έστω στο σαλόνι και να το πει studio. Μπουρδέλο-καλό αλλά μπουρδέλο
Δε λέω τη γνωστή Μαρίνα τη Πολωνέζα που δούλευε Ταντάλου στο γνωστό Μαρινόσπιτο. Αυτή είναι πιπίνι. Μια άλλη λέω ξανθιά μιλφ τούμπανο. Αν και όντως.. και η Μαρίνα της Ταντάλου δεν ακούω να αναφέρεται τώρα τελευταία. Τι έπαθε αυτή?Μηπως λες αυτη που δουλευε και στην Τσανταλου το 2010 ? που την θυμηθηκες θηριο οντως καλη ηταν , αληθεια που χαθηκε αυτη ?
την ιδια απορια εχω κι γω.
Πατσίνο, πιατσόβιε και σία.. μην πυροβολείτε τον Κουκλάκη. Μια χαρά παιδί είναι. Και όσο θυμάμαι και εκείνη την μούφα κριτική που είχε γράψει για το βίλλα και τη Μάντυ νομίζω όλο ξεσπάω στα γέλια χαχχαχαχαχαχαχ.. Να σαι καλά ρε κουκλάκικουκλακησ παλι δεν πηρεσ τα χαπια σου κ αρχισεσ τησ φαντασιεσ σου,,εχουμε εναν εμεισ στη λαρισα που γραφει φαντασιεσ δεν θελουν κ αλλων στην θεσσαλονικη .
ειχε γραψει και φανταστικη κριτικη για τη Μαρθα στο Νικ.Ουρανου 26 ενω Μαρθα δεν υπηρχε τοτε...Πατσίνο, πιατσόβιε και σία.. μην πυροβολείτε τον Κουκλάκη. Μια χαρά παιδί είναι. Και όσο θυμάμαι και εκείνη την μούφα κριτική που είχε γράψει για το βίλλα και τη Μάντυ νομίζω όλο ξεσπάω στα γέλια χαχχαχαχαχαχαχ.. Να σαι καλά ρε κουκλάκι
Το Τσανταλου 9 βρισκεται στο Βαρδαρη κατεβαινοντας απο Μοναστηριου !
Η ονομασια του " EROS HOUSE" την ταμπελα του ενοω , αλλοι το θεωρουν στουντιο , ενω ειναι μεσα στα μπουρδελα τπυ Βαρδαρη.Δικιο εχεις Αλ πατσινο.
Υπαρχει συνχηση ομως εδω.
μη τον λες τετοια γιατι μπορει να σου ανεβασει καμια κριτικη απο Νεα Μαδυτο ή Ανω Βρασνα και να σε αποστομωσει...και εγω μπωρω να σου πω οτι το στουντιο Αθανασιας 3 στην Αθηνα ειναι ανεβενοντας την Ευτηχιδου 6ο στενο στα δεξια σου, εχει λευκη εισοδο με κοκκινη ριγα και χλιδατο σαλονι με εσωτερικη σκαλα...και ας μην εχω περασει καθολου απο εξω... ;)
μη τον λες τετοια γιατι μπορει να σου ανεβασει καμια κριτικη απο Νεα Μαδυτο ή Ανω Βρασνα και να σε αποστομωσει...
ειχε γραψει και φανταστικη κριτικη για τη Μαρθα στο Νικ.Ουρανου 26 ενω Μαρθα δεν υπηρχε τοτε...
Απο κει να καταλαβετε για τι μαλακα μιλαμε
Ποιοι αλλοι.!!???
Δεν πιστευω να υπαρχει συναθλητης που να εχει μπει μεσα στο Τανταλου 9 και να νωμιζει οτι ειναι στουντιο, ή να εχει περασει απο εξω τουλαχιστον...
και εγω μπωρω να σου πω οτι το στουντιο Αθανασιας 3 στην Αθηνα ειναι ανεβενοντας την Ευτηχιδου 6ο στενο στα δεξια σου, εχει λευκη εισοδο με κοκκινη ριγα και χλιδατο σαλονι με εσωτερικη σκαλα...και ας μην εχω περασει καθολου απο εξω... ;)