Επισκέπτης
Αναστατωση και μεγαλη ανησυχια εχει προκαλεσει στις ιεροδουλες η αφιξη του
οι οποιες τρωνα τα κοκκινα νυχια τους απο την αγωνια τους ..
Ποιες θα γαμησει ο προεδρος ?
Ε όχι και κόκκινα! Μην γίνεσαι 80s!
Αναστατωση και μεγαλη ανησυχια εχει προκαλεσει στις ιεροδουλες η αφιξη του
οι οποιες τρωνα τα κοκκινα νυχια τους απο την αγωνια τους ..
Ποιες θα γαμησει ο προεδρος ?
Ε όχι και κόκκινα! Μην γίνεσαι 80s!
σημερινη μεγαλη στουντιοτσαρκα μονο και εχουμεαφιξη σημερα θεσσαλονικη..,...θα μεινω μερες οποτε θα δοκιμασω πολλες και θα γραψω
Στο φριξου 14 εννοείτε μια χρηστινα ρουμανα αδύνατη με λίγο αχημη φάτσα κ στραβά δόντια???
Αύτη λέγεται αλλιώς και Λίλη δείτε κριτικές σε Ταντάλου 14, 25ης Οκτ 35Α και μια φορά την είχα πετύχει και Κωλέττη.
μηπως και τεος Μαρτα , Ερημητη - Λουξ ?
Όχι αυτή ήταν άλλη. Χμ δεν ξέρω παιδιά, πριν όχι πάρα πολύ καιρό ίσως 3-4 βδομάδες είχε μια χριστίνα εκεί μ'αυτήν την περιγραφή που λέτε κ ήταν η Λίλη.
Αύτη λέγεται αλλιώς και Λίλη δείτε κριτικές σε Ταντάλου 14, 25ης Οκτ 35Α και μια φορά την είχα πετύχει και Κωλέττη.
Όχι αυτή ήταν άλλη. Χμ δεν ξέρω παιδιά, πριν όχι πάρα πολύ καιρό ίσως 3-4 βδομάδες είχε μια χριστίνα εκεί μ'αυτήν την περιγραφή που λέτε κ ήταν η Λίλη.
αφιξη σημερα θεσσαλονικη..,...θα μεινω μερες οποτε θα δοκιμασω πολλες και θα γραψω
-κεφαλληνιας η ξανθια πιπινα ρωξαννη οχι η μελαχρινη.....ωραιο κοντοπουτανο με κωλαρακι μουρλια....προγραμματα δεν εκατσα να ακουσω αλλα την εβαλα στο ματι....ειδικα η φατσουλα της βγαζει ετσι οπως ηταν και βαμμενη κατι εκφυλο.....μου θυμισε λιγο εμμανουελα πατρινια....μεσα μενει να δοκιμαστει δεν ξερω τι λεει....
-κεφαλληνιας η ξανθια πιπινα ρωξαννη
της εκκλησιας ?
επισκεψη στην Νικολ για τα εξτρα η τσα2 με ειπε 50 αλλα την εδωσα 40 λεγοντας οτι μονο αυτα εχω τα περνει μπαινω στο δωματιο κατεβαζω τα βρακια ανοιγει την πορτα! και μου λεει ωπ! εχεις ξαναρθει και σε κανω εκπτωση
και εκλεισε την πορτα. Περιμενα μιση ωρα αραξα μια χαρα χαλαρωσα γιατι ειχε αλλους 2 πριν απο μενα οι οποιοι οταν βγηκαν καναν παραπονα πως η Νικολ βιαζοταν και τους ειπε η τσα2 ελατε 2:30-3 που ειμαστε πιο χαλαρα. Η αληθεια ειναι πως στο καπακι αλλοι 2 μπηκαν και ενας περιμενε στο σαλονι και δυστηχως η Νικολ ψιλοβιαζοταν, ενταξει 2 φορες καλα ηταν παμε για αλλα
ναι ναι μου την πατησε και με καταλαβε ελα ντε ολο κι ολο 2 φορες εχω παει, την Γαλλιδα την μιλφαρα λεωαπ την τσουτσου σε γνωρισε ?
για την Νικολ στο Σαπφους 7 λεμε ετσι ?
ναι ναι μου την πατησε και με καταλαβε ελα ντε ολο κι ολο 2 φορες εχω παει, την Γαλλιδα την μιλφαρα λεω
με εκανε μεγαλη εντυπωση την προηγουμενη φορα πριν και μετα το μανικι με ζαλιζε μπιρι μπιρι και σημερα τιποταΩραια η αναφορα περι βιασυνης .. δεν ειχε αναφερθει κατι τετοιο ξανα
αφιξη σημερα θεσσαλονικη..,...θα μεινω μερες οποτε θα δοκιμασω πολλες και θα γραψω
σημερινη μεγαλη στουντιοτσαρκα μονο και εχουμε
-τσιρκο η ουγγαρεζα μερτσυ....ομορφη προστυχοφατσα,σπο 30 το απλο...κανει και 69 και γυμνο με χυσιμο στο στομα καθως και κουλουρι....εγω παντως καλα περασα στην νο1 καταθεση της μερας....αναλυτικα στην κριτικη
-ν. ουρανου 26 η μιλφ ρωσιδα ναντια με μαυρο βρακι,στοκινγκς....στα ιδια απο εμφανιση προγραμματα και κιλα...
-ερημιτου η αδυνατη,καστανοξανθη πετρουλα με λιγο ξεψυχισμενο υφος σαν στεναχωρημενη...απο 30 απλο,50 γυμνο,80 κωλαρακι και 100 τζακουζι
-λαφαμ η μαρια
-σααλ η ευα
-κοροβαγκου 5 η πιο σεξι παρουσια αντικειμενικα της βολτας η μαντελαιν εμφανως πιο αδυνατη,σφιχτη,γυμνασμενη με βυζαρες και ψηλη ,θεωρητικη πανω στις τακουναρες της.,...η τσατσα η παλια καλη ρωσιδα που σαλοναριζε και την αννα μαρια καποτε.....ψυχουλα η συγκεκριμενη
-φριξου 9 η αντριαννα
-εκκλησια η καρλα με μακρυ μαυρο μαλλι με κοκκινες εξτενσιονς ανταυγειες,θυμιζε λιγο λουνα....σεξι κωλαρακι,ωραιο σωματακι αλλα δυσανασχετησε που δεν περνουσα....η τσατσα εκανε προσφορα και απο 30
-ματζαρου 14 η πορνοσταρ δυναμιτης στο κρεβατι μαρτινα...δευτερη καταθεση εδω...πολυ καλο γλειψιμο σε αρχιδακια,αριστη πιπα γυμνη,περιποιητικη και γλυκια κοπελα 23 μαιων οπως δηλωνει....καλο socializing ,διαλογος στα αγγλικα....απολαμβανει να την γλειφουν,κανει και βρωμικα πραγματα,γλειφει ρωγες,δαχτυλα κλπ....καλη εμπειρια θα ελεγα...απο εμφανιση και κορμι σκιζει και ειδικα ο κωλος και τα μπουτια της ειναι το κατι αλλο....
-κατεχακη η γλυκια μπουμπου μαρα με τις βυζαρες της....σαν να εχασε λιγα κιλα απο κοιλια ειδικα...
-26ης οκτ 52 κλειστο
-κωλετη η αφροδιτη
-ανδρεου γεωργιου 24 κλειστο
-φριξου 14 η χριστινα πιπινι ψηλο,αδυνατο με ωραιο σωματακι και καστανο μαλλι....στα συν το οτι αργουσε να βγει απο το δωματιο πραγμα που ισως σημαινει κατι καλο...
-κεφαλληνιας η ξανθια πιπινα ρωξαννη οχι η μελαχρινη.....ωραιο κοντοπουτανο με κωλαρακι μουρλια....προγραμματα δεν εκατσα να ακουσω αλλα την εβαλα στο ματι....ειδικα η φατσουλα της βγαζει ετσι οπως ηταν και βαμμενη κατι εκφυλο.....μου θυμισε λιγο εμμανουελα πατρινια....μεσα μενει να δοκιμαστει δεν ξερω τι λεει....