Επισκέπτης
Thanks παιδιά και chris... το avatar σου είναι όλα τα λεφτά!
Από εβδομάδα μάλλον θα ανεβάσω κριτικές Αθηναϊκές! Χαίρομαι απίστευτα που με 20 και 15 Ε θα πηδήξω δυνατά μωρά. Ίσως με όλα αυτά που γίνονται πέσει η τιμή και εδώ στο 20άρικο! Προς το παρόν έτσι όπως είμαστε εδώ δεν ψήνομαι να δώσω λεφτά στις δικές μας. Καμιά μαυρούλα από πιάτσα μόνο!
Ασκηση.!! Πορνομενιων.!!
Θα πας Μονικα.???
http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/monica/05.jpg[/img[/URL]]
...αν ναι δωσε τους θερμους μου χαιρετισμους.!! και πες της πριν την αφιξη του 2012 θα την επισκευτω δεοντως.!! :knockinb:
[/quote]
Ουκγ , κρεμασμενη καποτα κανει δηλωσεις :think:
μαανες καλο βολι ...
σε φανταζομαι σε κανα ντελο του δεκαρικου να κανεις παρτυ :2funny:
Ουκγ , κρεμασμενη καποτα κανει δηλωσεις
μαανες καλο βολι ...
σε φανταζομαι σε κανα ντελο του δεκαρικου να κανεις παρτυ
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021131185504931244lathen.jpg[/img[/URL]]
To καλύτερο βυζί της πιάτσας λέει, ελπίζω να μου κάτσει καλή ζαριά στην συμπεριφορά!
[/quote]
αμαν ποιο ειναι αυτο το μωρο ρε φιλος εχουμε σαλονικα τετοιο που τραγουδαει?
αμαν ποιο ειναι αυτο το μωρο ρε φιλος εχουμε σαλονικα τετοιο που τραγουδαει?
Α.Γεωργιου 16 στο ερως...
τι εγινε ποτε ανοιξε το ερως θα με τρελανετε
Περημενα να πεις...πλακα κανεις.!!?? και να σου απαντησω...εσυ την αρχισες.!! σαν το ανεκδοτο.!!
Οχι φιλε, αυτο το μωρο δουλευει αθηνα.!! μπες στο αθενσ να δεις τι γαμαν οι αθηναιοι και μετα μπες στο δικο μας να δεις τα μπαζα μας...
μαζι με την μιλανα;ααχαχαχαχαχαχαΑ.Γεωργιου 16 στο ερως...
μαζι με την μιλανα;ααχαχαχαχαχαχα
Μηπως λες αυτη που δουλευε και στην Τσανταλου το 2010 ? που την θυμηθηκες θηριο οντως καλη ηταν , αληθεια που χαθηκε αυτη ?Μια Μαρίνα ρωσσίδα μιλφ είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο περίπου στην Κατεχάκη αλλά δεν την ακούω καθόλου τώρα τελευταία Έχει σταματήσει αυτή? ξέρουμε τίποτα? Ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει και το καραμπαλίκιγκ της άψογο και ατελείωτο..
Nομιζω καποιος εγραψε - η La Femme ισως? - οτι σταματησε και εκανε τα χαρτια της για τσατσα.Μια Μαρίνα ρωσσίδα μιλφ είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο περίπου στην Κατεχάκη αλλά δεν την ακούω καθόλου τώρα τελευταία Έχει σταματήσει αυτή? ξέρουμε τίποτα? Ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει και το καραμπαλίκιγκ της άψογο και ατελείωτο..