εδω οι καλες ενημερωσεις...παρε κοσμεεεε
Πριν λιγο λοιπον...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Η Μισελ η Γαλλιδα
.Ενα πολυ ομορφο ξανθο μωρο με ωραιες καμπυλες και σνομπ υφακι.Εγγυηση επιστροφης χρηματων λεει η τσατσα.Μ'αρεσε πολυ και ισως δοκιμασω...50ε γυμνο,60ε 69,70ε 69 με γυμνο.Μου θυμισε λιγο τη Βικυ στο στυλακι
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).Καθομαι 25 λεπτα στο σαλονι,καποια στιγμη βαρεθηκα,λεω παω παραπανω και ξαναγυρναω.Οταν γυρισα ηταν ακομα μεσα...το μωρο μου η Βικυ
η ουκρανεζα καυλιαρα με τις φονικες καμπυλεςΔε την ειδα τελικα αλλα προτεινεται παντα...
-Προμηθεως 14.η Μελισσα την οποια μου φαινεται ειχα δει αρχες καλοκαιριου στο πρασινο και ηταν μελαχρινη τοτε ενω τωρα ξανθια.Θυμαμαι τα χαρακτηριστκα αραια μπροστινα δοντια και οτι μου πιασε και τα'ρχιδια και τοτε και αποψε.Καποια στιγμη μαλιστα βγηκε εντελως εξω στο δρομο και τραβουσε κατι πιτσιρικια
-Προμηθεως τερμα κατω.ειναι νομιζω η μικρουλα,ομορφουλα Τζουλια απο Προμηθεως 25.Απλα αποψε φορουσε μια περουκα εντελως ξανθια και πλασαριζοτανε ως καινουρια.Αλλα ειχε και κωλο αποψε και δεν θυμαμαι αν τον εδινε και πριν.Τεσπα αυτη ητανε.Η Βερονικα τελη του μηνα περιπου ξανα και η Ηρα δε γυρισε οπως μου'πε η τσατσα
-Σαπφους 5.η μελαχρινη Μιρελα η μοντελισια
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).κλειστο
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Ημαρτον πια
οχι αλλη Ιταλιδα Αννιτα...δεν αντεχω αλλο οπου παω μπροστα μου τη βλεπω
-Σαπφους 20.η Κελλυ.πολυ αδυνατισμενη σε βαθμο που φαινονται εντονα τα χρονια της πλεον.Σπασμενη πολυ στη φατσα και μονο αρνητικες κριτικες
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Αλισια οπως μου'πε η τσατσα εξω στο δρομο.Μπαζο απο τα λιγα στο δωματιο μεσα δε την ξερει τη δουλεια αλλα δινει δωρο γλυφοκωλι...τουλαχιστον σ'εμενα
-Τανταλου 8.Το αρκουδι η Ντεσυ...πως να τη γαμησεις αυτη ρε παιδια?απο που να την πιασεις και πως να τη στησεις.Θηριο σκετο...Αυτη επρεπε για μπραβο να την εχουνε οχι για πουτανα
Ειχε και χαριτωμενα κοτσιδακια αποψε...
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Κατερινα την οποια δεν ειδα αλλα αν θυμαμαι ειναι μια ομορφουλα καστανη με βυζαρες
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια Λαουρα με το ωραιο κορμακι και τα μεγαλα βυζια.Ξεφορτωσε και απο μαγκια αποψε και ηταν πιο γλυκεια
-Κωλλετη 17.η μικρη Νικολ.Θεϊκο πλασμα πανεμορφο με ωραιο σφιχτο κορμι αλλα με χαλανε οι κριτικες της
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η Ρουμανα Αντριανα απ'οτι μου'πε η τσατσα του Φριξου 14
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Βουλγαρα Βιολετα με το ιδιο λαγνο και σνομπ υφακι.Πολυ ομορφη στο προσωπο και με σχετικα καλη κορμοστασια και κωλαρα.Εμενα μ'αρεσει πολυ μεσα και ειδικα η πιπα της αλλα οι αποψεις ειναι μπερδεμενες.Απο μενα προτεινεται παντως
-Φριξου 14.η νταρντανα Λαρα-Λαουρα παλι.Φτανει πια βρε...ψιλοκαλη ειναι μεσα και ειδικα γι'αυτους που θελουν υψηλα κυβικα.Μελαχρινη γυφτοφατσα με πολυ ομορφα ματια
-Κατεχακη.το μουνακι η Καρμεν απ'οτι ειπε η τσατσα του Προμηθεως 25.Εγω παντως ειχα περασει καλα μαζι της
-Κοροβαγκου. η Ισπανιδα Αντριαννα η οποια ισιωσε το μαλλι,εχει σπασει και στη φατσα και δε μ'αρεσε καθολου αποψε.Επισης...εφοσον η Βικυ Παπαδακη ειναι δηλωμενη χειρουργημενη,τοτε αρχιζω να'χω κι εγω πλεον αμφιβολιες για τη φιλη μας την Αντριαννα και για μερικες ακομα.Πολυ σκοταδι στο σαλονι και εδω,δεν ειδα τιποτα σχεδον.
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Καρλα με τη μαλακω την τσατσα.Πηγα να δω τη Μαρια γιατι την εχω ξεχασει σχεδον και πετυχα αυτην...'και χθες δεν εψαχνες τη Μαρια εσυ?'...οχι δεν ημουν εγω...'και που ξερεις οτι δουλευε τοτε?'....το διαβασα στο ιντερνετ λεω αλλα ο μαλακας δε σκεφτηκα να πω οτι μας το'πε η Αννα στο σα"ιτ...να την αποστομωσω τη βρωμα τη τσατσα και να την απολυσω κιολας επιτοπου
Τα λεμε γι'αυτη αλλα κανεις δεν ακουει.Μονο η διαφημιση να γινεται και τα προμοτορακια να βοηθουνε...
-Αν.Γεωργιου 24.ξανανοιξε απο χθες και ειχε τη Μιρελλα νο2 η οποια εχει αδυνατισει πολυ και εχει γινει ενα πολυ δυνατο πιπινακι.Αυτη εχει και θετικα σχολια κυριως.Δεν ανοιγουνε πρωι λεει ακομα...
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).Αν θεωρουμε την Ευα γρια τοτε αυτο που ειδα αποψε τι ητανε??Τζενη απο Βουδαπεστη,ξανθια,δυνατο κορμι και ειδικα στον κωλο απ'οσο προλαβα να δω διοτι δεν ηρθε μεχρι μεσα στο σαλονι αλλα μια φατσα 60χρονης.Κατηγορια gilf δηλαδη.Προσφερει και αυταρχικο για οσους ενδιαφερονται
-26ης Οκτωβριου 52.Απ'οτι μου πανε στο Σαπφους 20 η Κελλυ και η τσατσα της,γαμησε τα δηλαδη
,δουλευε η Μονικα το πολυ λεπτο και ομορφο γκομενακι.Το παρκινκ ηταν αδυνατο διοτι λογω Μαμουνιων ειχε καμια 100 αυτοκινητα απ'εξω.Ειναι τρελοι οι Ελληνες τελικα...
-26ης Οκτωβριου 35.η γλυκια πιπινα Λαουρα την οποια δεν ειδα σημερα.Λιγο πολυ ολοι την ξερετε και ειναι πλεον σταθερη αξια και σιγουρη και αυτη στη νυχτερινη βαρδια.Στα 80ε γυμνο με κωλαρακι