Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
748
Πόντοι
81
Καμία ιερόδουλη δεν γουστάρει με πελάτη...
Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...οι πουτανες ειναι κανονικες γυναικες εχουν και αυτες αισθηματα και εχουν μεγαλη αναγκη απο αγαπη γιατι εχουν περασει πολλα. Καμια δεν ξυπνησε ενα πρωι και ειπε θα γινω πουτανα.....ειναι φυσικα σπανιο να νιωσουν κατι με πελατη αλλα γινετε!!!

ΥΓ: Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες εχω ερθει πολυ κοντα με καποιες κοπελες απο τα studio και με callgirls (μιλαω για γνωστες κοπελες που τις εβλεπες και σου επεφτε το σαγονι) απο ενα σημειο και μετα βρησκομασταν εξω "σαν ζευγαρι" χωρις λεφτα φυσικα...με καποιες πηγα και διακοπες σε νησι και ηταν πολυ ομορφα....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
748
Πόντοι
81
Ακραία; Το πιο ακραίο στην Λάρα σε κάποια ελαιοτριβεία είναι καθημερινότητα. Όχι οτι δεν θα ήθελα να της ρίξω ένα χύσιμο στο στόμα να την δροσίσω αλλά δεν παρακαλάω κιόλας.
Η Λαρα κανει πολλα.....απλα ΔΕΝ τα κανει με ολους!!!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
110
Πόντοι
1
Έτσι…μόνο αν εκτός οίκου παιχτεί κατάσταση τότε οκ..μέσα νταξει άμα είσαι νεαρός και «πελάτης» ίσως απλά έχεις πιο ευνοϊκή διαχείρηση
Απόλυτο δίκιο έχεις ..όπως όλοι μας όταν είμασταν 24-25 μας κοιτούσαν σαν λουκουμάκια οι γκόμενες...μια 30+στην πατρίδα της ξέρω ότι τραβιόταν με 23χρονο...τα μυαλά τους κ μια λίρα...που να ταιριάξεις ρε θεία?

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
110
Πόντοι
1
Απόλυτο δίκιο έχεις ..όπως όλοι μας όταν είμασταν 24-25 μας κοιτούσαν σαν λουκουμάκια οι γκόμενες...μια 30+στην πατρίδα της ξέρω ότι τραβιόταν με 23χρονο...τα μυαλά τους κ μια λίρα...που να ταιριάξεις ρε θεία?
Επίσης πολλές φορές μας πικάρουν κι όλας...στα 23 μου μου έλεγε η άλλη ότι είμαι μικρός κι άντε να πηδάω δύο χρόνια και σιγά τι εμπειρία να έχω,και ότι άλλος που πηδάει 20 χρόνια έχει εμπειρία...στα 40+ σου λέει α είσαι μεγάλος...είναι λίγο βλαμμενες γενικά κ δεν πρέπει να επηρεάζεται κάνεις απ το τι λένε διότι είναι υποκειμενικά και τέρμα χαζά να Νανά ένα μηλο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.064
Πόντοι
4.766
Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...οι πουτανες ειναι κανονικες γυναικες εχουν και αυτες αισθηματα και εχουν μεγαλη αναγκη απο αγαπη γιατι εχουν περασει πολλα. Καμια δεν ξυπνησε ενα πρωι και ειπε θα γινω πουτανα.....ειναι φυσικα σπανιο να νιωσουν κατι με πελατη αλλα γινετε!!!

ΥΓ: Στα 20 χρονια που γαμαω πουτανες εχω ερθει πολυ κοντα με καποιες κοπελες απο τα studio και με callgirls (μιλαω για γνωστες κοπελες που τις εβλεπες και σου επεφτε το σαγονι) απο ενα σημειο και μετα βρησκομασταν εξω "σαν ζευγαρι" χωρις λεφτα φυσικα...με καποιες πηγα και διακοπες σε νησι και ηταν πολυ ομορφα....
Με τα ωραία μας 50ευρα όλοι μας κούκλοι είμαστε μορτη μου!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
3.029
Πόντοι
446
Και που το περιεργο φιλαρακια.. ολες οι γυναικες πρωτα αγαπανε τα λεφτα μας!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
110
Πόντοι
1
Υπάρχει διαφορά...εμείς πηγαίνουμε και πληρώνουμε είτε γιατί δεν θέλουμε δεσμεύσεις και κριτική από την παρτενέρ,είτε γιατί θέλουμε το εύκολο σεξ παιχνίδι...αυτές λειτουργούν διαφορετικά διότι καθοντε και πάμε εμείς σε αυτές,το έχουν εύκολο και αφου βλέπουν ότι υπάρχει και κονομα το παζαρευουν...γιατί να πάω μαζί σου θα σου πει?και να μην πάω με φραγκατο...οκ κοπελιά πάνε,ο φραγκατος θα ψάξει καλύτερη μετά από σένα...πάντως παλαιότερα έβαλα σε τσατ με φίλο μου γυναικείο προφίλ παιδιά ούτε μπορείτε να φανταστείτε τι καμάκι και πέσιμο τρώνε...μπορεί να μας στείλαν και 50 αντρικά τηλέφωνα σε μια μέρα....τι κάνεις να βρεθούμε κλπ....μοιραία να βαριουντε κ να διαλεγουν

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.036
Πόντοι
441

Ποιος πλήρωσε στο νησί πες όμως μπέσα

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
110
Πόντοι
1
Συμβαίνει τώρα ...στις Ρεβέκκας ,μια νεαρή Ρουμάνα καστανό Ξάνθη εντυπωσιακή στα 30 ευρώ...ν ουρανού 26 στις Ειρήνης μου συστήθηκε Έλενα μάλλον αυτή που λέτε Ραισα,αρκετά όμορφη με κιλάκια...κ λίγο πονηρεμενο βλέμμα,πρέπει να έχει θέμα χαρακτήρα,το πράσινο δίπλα κλειστό,στη. Φρίξου όλα ανοιχτά πλην ιγκογνιτο,red night και paradise ανοιχτά,αφρός ανοιχτό....γεια σας εγώ πάω για μπουγάτσα Αγίων Παντων

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.036
Πόντοι
441
Συμβαίνει τώρα ...στις Ρεβέκκας ,μια νεαρή Ρουμάνα καστανό Ξάνθη εντυπωσιακή στα 30 ευρώ...ν ουρανού 26 στις Ειρήνης μου συστήθηκε Έλενα μάλλον αυτή που λέτε Ραισα,αρκετά όμορφη με κιλάκια...κ λίγο πονηρεμενο βλέμμα,πρέπει να έχει θέμα χαρακτήρα,το πράσινο δίπλα κλειστό,στη. Φρίξου όλα ανοιχτά πλην ιγκογνιτο,red night και paradise ανοιχτά,αφρός ανοιχτό....γεια σας εγώ πάω για μπουγάτσα Αγίων Παντων
Επέστρεψα από γύρα.
Πρώτη φορά είπα ότι αυτές πρέπει να με πληρώσουν όχι να πληρώσω. Και δεν φημίζομαι για την αυτοπεποίθηση μου.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
748
Πόντοι
81
Αυτη που δουλευει στης Ρεβεκας μηπως ειναι η Valedina που διχνει στο αλλο site ?? Εχει σιλικονατα βυζακια?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.680
Πόντοι
746
Για αυτή την Ειρήνη πάντως που είναι στο σαϊτ πρέπει να την έχω γαμησει στα Βέγκας πριν κανα 3μηνο. Με επιφύλαξη βέβαια αλλά την μοιάζει πάρα πολυ

Το ποστ
Λας βεγκας το ένα που είναι μόνο του. Ελληνιδα "Λατινα".... Πετιτ κοντοπουτανο μελαμψω. Ότι πρέπει για αεροπλάνικα.
Πιπα καλούτσικη. Ριβερς κάου γκιρλ για τσόντα. Στα τέσσερα τον πήρε μέχρι την μήτρα. Με πολύ ωραίο λύγισμα μέσης να μπαίνει βαθιά μέσα.
μια κοντη κοκαλιαρα με μαυρα σγουρα μαλλια που λεει πως ειναι απο την Συρο;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
110
Πόντοι
1
Επέστρεψα από γύρα.
Πρώτη φορά είπα ότι αυτές πρέπει να με πληρώσουν όχι να πληρώσω. Και δεν φημίζομαι για την αυτοπεποίθηση μου.
Άστα φίλε...πολυ κρύα η φάση...ψυγείο...μπρρρ...και αν λένε κάποιοι ότι μπορεί αυτές να νοιώθουν κάτι διαφορετικό σε ενδεχόμενες σχέσεις τους πολύ αμφιβάλλω...α άνθρωπος είναι παντού και πάντα ο ίδιος...αδιαπραγματευτο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.525
Πόντοι
26.141
Ρε ποια είναι κάτω στα σπιτάκια στη Νικηφόρου Ουρανού που είναι πιο ωραία από τη Σκλεναρίκοβα ψηλή ξανθιά με πενταρια βυζια κ φουλ πρόγραμμα 20 ευρώ ;:think:εχει μαζί κ τη φίλη της από Ουκρανία που αυτή μοιάζει με τη mila Kunis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom