Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
122
Πόντοι
1
Τα λεγα κι εγώ και ευτυχώς με επιβεβαιώνεις. Τρελά γαμησια η κοπέλα.
Εγώ πήγα στο φρι χαουζ. Ηταν μια ή Χριστίνα ή Ελένη με κοντό μαλλί ωραίο βυζι ωραίο σώμα. Πέρασα με 40 χαλαρά. Αρχικά η τυπισσα πρέπει να είναι λίγο φευγάτη. Τσιμπούκι δεν με κάναν ούτε στο λύκειο τέτοιο. Πιο πολύ για μλκια ήταν. Γαμησι ότι να ναι. Ούτε τελείωσα. Τρίχα καργα στο μνι. Αχυστος αποχώρησα μέσα στα νεύρα. Πήγα ριτα για τα χοντρα. Και στη συνέχεια Ναταλί για στράγγισμα. Οι επισκέψεις έγιναν μεσημεροαπογευματινες ώρες μέσα στη βδομάδα. Με των 50 και στις δύο. Και φάγαμε 140 ευρώ με αίσιο τέλος τουλάχιστον.
Υγείες και καλά να περνάμε.
Άστα φίλε σε διάβασα κ μελαγχολησα που σου έφυγαν τόσα λεφτά..οκ δύσκολα γι αυτές ...αλλά φιλοσοφησα τι τραβάμε κι εμείς οι καημένοι οι άντρες,που μια ανάγκη έχουμε από τον Θεό,και την πληρώνουμε όλη μας την ζωη όχι μόνο οικονομικά αλλά γενικότερα,συναισθηματικά κλπ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.190
Πόντοι
736
Στην Βανεσσα ακουσα το κορυφαιο σημερα.
λεω την τσατσα με ποσο ξεκιναει;
30 μου λεει αλλα δεν κανει πιπα!
Δεν αντεξα και την λεω.. και το πουλακι πως θα σηκωθει; θα μου κανει τιποτα μαγικα κολπα!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
405
Πόντοι
21
Γκοτιβα κλειστο, μπελα ντονα κλειστο, μπελαρους κλειστο.
Τα περισσοτερα ανοιχτα ηταν στη φριξου και ερημιτη.
φίλε είναι κλειστά γιατί ο κόσμος είναι περιορισμένος,ολοι πηδάνε γκόμενες στις ομάδες που είναι μέσα στην κοινωνία για ποιο λόγο να πάνε στα μπουρδέλα??

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.190
Πόντοι
736
φίλε είναι κλειστά γιατί ο κόσμος είναι περιορισμένος,ολοι πηδάνε γκόμενες στις ομάδες που είναι μέσα στην κοινωνία για ποιο λόγο να πάνε στα μπουρδέλα??
Ερημιτη ειχε 5-6 ανοιχτα, λας βεγκας ολα ανοιχτα, βενους 2 οπεν, μινωταυρου γωνια ανοιχτο, φρει χαους 1 απο τα δυο.
Φριξου πανω απο 6 ανοιχτα,μπλακ αντζελ, ποιζον ανοιχτο, παρανταις ανοιχτα τα δυο, βιλλες 3 ανοιχτα,
Πιμπ και τα δυο μπροστα ανοιχτα.. μες στο στενο διπλα απο το μυλο ανοιχτα. και αλλα..

Φιλε παραπανω απο 25 ανοιχτα.. ποσα δηλαδη θες να δουλευουν;

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
122
Πόντοι
1
Αυτες που έχουν φύγει ,βλέπε Ειρήνη μιλφ,δηλαδή την κάνανε και καλά για Πάσχα που είναι σε κάνα μήνα?για να καταλαβω

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.190
Πόντοι
736
Αυτες που έχουν φύγει ,βλέπε Ειρήνη μιλφ,δηλαδή την κάνανε και καλά για Πάσχα που είναι σε κάνα μήνα?για να καταλαβω
Bored Cabin Fever GIF

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
380
Πόντοι
21
Αυτή η Ρίτα είναι μια κοπέλα μπαμπατσικια σε ένα από τα 3 ξύλινα εκεί στο Λας Βέγκας?
Ουκρανη με κανονικο σωμα απο οτι θυμαμαι και λιγο ψηλη. Κανει βρωμικο γαμησι.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
122
Πόντοι
1
Πολυ λιγα πραγματα η ζωη! παμε γι αλλα..
Περιμενοντας την Αλινα στο ξυλινο! μπηκα γιατι μου θυμιζει μια γνωστη μου!
alina.jpg
Αυτό συμβαίνει κατά κανόνα στις σχέσεις...Να σου θυμίζει κάποιον για γυναικα ή κάποια για εμάς ...πόσες φορές δεν μου έτυχε στην ζωή μου γυναίκες που με γουστάρανε να μου έχουν πει ότι της θυμίζω εκείνον τον...3 φορές τουλάχιστον ξέρω κ πόσες δεν έμαθα...νομίζω είναι ο κανόνας των σχέσεων,να επιλέγεις σκεπτόμενος ασυνηδειτα κάποια που σου άρεσε παρελθοντικά για Χ λόγους,είτε σε έχει σημαδέψει με κάποιον τροπο

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
242
Πόντοι
21
Εννοείται πως ο καθένας τη βρίσκει διαφορετικά αλλά ρε μάγκες αυτή η ψιλή στο μινοταυρου 3 για εμένα είναι η πιο καυλιάρα από όλες ..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
992
Πόντοι
371
Σημερα περασα απο Ναταλι κατα τις 12 γιατι θα την κανω απο την πορνοχωρα.. Για οσους λενε οτι επεσε σε αποδοση κτλ κτλ. Με 50 ευρω γαμησια τσιμπουκια φτισιδια χυσια τσιριδες μαλλιοτραβηγματα δαχτυλα στο στομα φουλ πουτσοτριψιματα μας ακουσε η μιση πολυ ουρλιαζε ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ και τετοια πραγματα... Αναθεωρηστε χυστες. Αν δεν κολλατε στην μετρια εμφανιση η γυναικα κανει τοπ γαμησι. Δινει και το παραπανω πολλες φορες. Κλεινω την πορνοεβδομαδα μου. Τα λεμε απο την αλλη βδομαδα.
Εγώ την Νάταλι που την ξέρω από όταν ξεκίνησε πάντα είναι πολύ δοτική και μαρεσει γιατί με απλο πρόγραμμα περνάς σουπερ..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
992
Πόντοι
371
Στην Βανεσσα ακουσα το κορυφαιο σημερα.
λεω την τσατσα με ποσο ξεκιναει;
30 μου λεει αλλα δεν κανει πιπα!
Δεν αντεξα και την λεω.. και το πουλακι πως θα σηκωθει; θα μου κανει τιποτα μαγικα κολπα!
Το έχω πάθει πριν χρόνια είχα δει ένα καλό στο ισόγειο του πλειμποι, μουβλεει η τσατσά ξεκινάει από 30 40 κτλ,λέω ωραία πάμε με το απλο,μπαίνει μέσα η κοπέλα φιλάκια χαδακια και την λέω πιπα??γιατί την έβλεπα καθυστερούσε, λέει όχι πιπα λέω γιατί λέει πιπα 40€ εσύ πλήρωσες 30 απλο λέω πως θα σηκωθεί..πρώτη φορά στην ζωή μου αυτό και εύχομαι και τελευταία

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.190
Πόντοι
736
Το έχω πάθει πριν χρόνια είχα δει ένα καλό στο ισόγειο του πλειμποι, μουβλεει η τσατσά ξεκινάει από 30 40 κτλ,λέω ωραία πάμε με το απλο,μπαίνει μέσα η κοπέλα φιλάκια χαδακια και την λέω πιπα??γιατί την έβλεπα καθυστερούσε, λέει όχι πιπα λέω γιατί λέει πιπα 40€ εσύ πλήρωσες 30 απλο λέω πως θα σηκωθεί..πρώτη φορά στην ζωή μου αυτό και εύχομαι και τελευταία
Εμενα τουλαχιστον μου το ειπε στο σαλονι, εαν εμπαινα με απλο και η κοπελα μου ελεγε στο δωματιο οτι δεν κανει πιπα.. αμεσως θα εφευγα.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
762
Πόντοι
81
Εμενα τουλαχιστον μου το ειπε στο σαλονι, εαν εμπαινα με απλο και η κοπελα μου ελεγε στο δωματιο οτι δεν κανει πιπα.. αμεσως θα εφευγα.
Να μιλατε ΠΑΝΤΑ στο σαλονι με την ιδια τη κοπελα και να ρωτατε αυτα που θελετε ακριβως.....!!εκει απο το τροπο που μιλαει η κοπελα θα καταλαβεις αμεσως αν ειναι μεσα φολα ή οχι....
Εγω ποτε δεν ασχολουμε με τις τσατσαδες...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.190
Πόντοι
736
Να μιλατε ΠΑΝΤΑ στο σαλονι με την ιδια τη κοπελα και να ρωτατε αυτα που θελετε ακριβως.....!!εκει απο το τροπο που μιλαει η κοπελα θα καταλαβεις αμεσως αν ειναι μεσα φολα ή οχι....
Εγω ποτε δεν ασχολουμε με τις τσατσαδες...
Πολλες δεν ξερουν Ελληνικα και Αγγλικα.. ενα ξερο γεια λενε, μονοδρομος να συνεννοηθεις με την τσατσα.

Τελευταία τροποποίηση:

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
317
Πόντοι
21
Και τι με αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom