Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (12 μέλη και 43 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.367
Πόντοι
736
Να αναφερω ενα προσωπικο παραδειγμα..πηγα το καλοκαιρι σε κοσμοπολιτικο νησι για 10 μερες με μια φοιτητρια 20χρονων μοντελακι!!.....Λογω διαφορας ηλικιας(40 εγω!) και κοινωνικου status πληρωσα εγω ολα τα εξοδα.....

Συνολικο κοστος διακοπων(αεροπλανα,hotel,νοικιασμενο αμαξι,ποτα ,φαγητα κτλ)=5000
Γαμησια :10 (δηλαδη καθε βραδυ)

Με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να παρω 25 callgirls των 200 ευρω !!!!!
ή Να παω στα μπουρδελα 100 φορες με 50 ευρω(πχ στη Λαρα)

Φυσικα με μια γκομενα εχεις και τη συντροφικοτητα την παρεα την αγαπη κτλ....
Αλλα αν το δεις τελειως ψυχρα και οικονομικα οι πουτανες συμφερουν!!
Φτηνα σου βγηκε.
Ειχα παει με την πρωην γυναικα μου Σαντορινη για μια βδομαδα και πληρωσαμε συνολικα 4.5 χιλιαρικα! και δεν γαμησα τοσες φορες! :2funny:

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπέρα, πρόσφατη επίσκεψη στην Ρίτα. Φουλ δωμάτια...αναμονή και στο σαλόνι αλλά αξίζει. 45 λεπτά αναμονή και εμφανίζεται η Ρίτα. Είχα πάρει πρόγραμμα για πρωκτικό, με έβαλε κάτω κ...... Δεν θα πω λεπτομέρειες απλά ότι η αντιπαθεστατη τσατσά χτύπησε 2 φορές την πόρτα και ρώτησε αν είναι καλά η Ρίτα μάλλον λόγο των φωνών γκαυλας που έβγαζε. Μετά την Ρίτα με πονάει ο ένας ο όρχις, το γόνατο μου και καναδυο πλευρά. Ήταν τόσο γκαυλομενη σαν να είχε να γαμιθει χρόνια. Η γυναίκα είναι σεξομανής.
Πήρα και γω πρόγραμμα για πρωκτικό με ρίτα και την κυνηγούσα με 50αρικα μετα από πολύ ώρα μέσα στο δωμάτιο για να κάτσει και αλλο . Η μοναδική που αξίζει το πρόγραμμα της μιας ώρας

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
830
Πόντοι
81
Σου λέει αυτός τι έκανε. Εσύ μπορεί να την πηδούσες και μέσα στην θάλασσα. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι που τσίμπησε το γκομενάκι
To γκομενακι δουλευε υποδοχη σε γνωστη καφετερια του κεντρου που ειμαι συχνος πελατης και τη γνωρισα μεσω κοινων γνωστων....ΔΕΝ ειναι βιζιτακι ουτε ψαχνει χορηγο.Στην αρχη ηταν πολυ επιφυλακτικη μαζι μου γιατι γνωριζε εξαρχης οτι ειμαι παντρεμενος με παιδια και αυτη ειχε σχεση με ενα παιδι της ηλικιας της.....Οταν χωρισε αρχισαμε να μιλαμε και να λεμε τα προσωπικα μας μεχρι που μια μερα βγηκαμε για φαγητο το βραδυ εκει επεσε το πρωτο φιλι και μετα απο 1 βδομαδα την γαμησα.....!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
830
Πόντοι
81
Πήρα και γω πρόγραμμα για πρωκτικό με ρίτα και την κυνηγούσα με 50αρικα μετα από πολύ ώρα μέσα στο δωμάτιο για να κάτσει και αλλο . Η μοναδική που αξίζει το πρόγραμμα της μιας ώρας
Και μονο που βλεπω τη φατσα της μου πεφτει η πουτσα και φευγει καθε ορεξη για σεξ....οποιος μπορει να παραβλεψει την εμφανιση ισως να περασει καλα!!!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
992
Πόντοι
371

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.904
Πόντοι
1.056
3 φορες την μερα γαμησι για 10 μερες ειναι Υπερβολη στην ηλικια μου(40 χρονων).....
Καθως η πιτσιρικα που πηγα ταξιδι ηταν πολυ καυλιαρα και ειχε απαιτησεις στο σεξ ΔΕΝ μπορουσα να ρισκαρω τις τελευταιες μερες να εχω κακη ποιοτητα στησης λογω εξαντλησης οποτε προτημισα να γαμαω 1 φορα καθε μερα το βραδυ δυνατα για περιπου ενα 2ωρο...!!!!

ΥΓ: πολλες μερες με παρακαλουσε για γαμησι και μεσα στην μερα και της ελεγα ΟΧΙ και τρελενονταν το περιμενε με λαχταρα το βραδυ!!! Θελει μυαλο με τις μικρες

Τα γαμησια συνεχιζονται μεχρι σημερα ξεπερασε το γεγονος οτι ειμαι παντρεμενος!!!
Γλυκομπαμπάς;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.362
Πόντοι
11.585
Σε αυτες που δεν μιλανε ουτε Αγγλικα ουτε Ελληνικα ΔΕΝ μπαινεις καθολου....ειναι 90% φολα!!!

Το πιο φθηνο γαμησι ειναι στις πουτανες!!!.....οι γκομενες κοστιζουν πιο πολλα απλα τις πληρωνεις εμμεσα (δωρα,εξοδους,ταξιδια,ταβερνες,κτλ)......!!!
Οντως τυπε, και η Ριτα που δεν μιλαει (μπορει να εμαθε καμια ατακα τον τελευταιο χρονο) ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα ειναι φολα....

Shame Deception GIF by E.Leclerc

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.448
Πόντοι
746
Οντως τυπε, και η Ριτα που δεν μιλαει (μπορει να εμαθε καμια ατακα τον τελευταιο χρονο) ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα ειναι φολα....

Shame Deception GIF by E.Leclerc
Δεν έμαθε καμία ατάκα. Μιλάει λιγότερα ελληνικά από ότι πριν 5 χρόνια. Μάλλον εμείς θα μάθουμε ουκρανικά για να συνεννοούμαστε με την Ρίτα.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.393
Πόντοι
6.817
Να αναφερω ενα προσωπικο παραδειγμα..πηγα το καλοκαιρι σε κοσμοπολιτικο νησι για 10 μερες με μια φοιτητρια 20χρονων μοντελακι!!.....Λογω διαφορας ηλικιας(40 εγω!) και κοινωνικου status πληρωσα εγω ολα τα εξοδα.....

Συνολικο κοστος διακοπων(αεροπλανα,hotel,νοικιασμενο αμαξι,ποτα ,φαγητα κτλ)=5000

αυτο που τα πληρωσες ολα εσυ το εκανες γιατι ηθελες; Η δεν συγκινηθηκε η νεαρα να βαλει εστω και λιγο το χερι στην τσεπη;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.949
Πόντοι
7.095
Πολλά λεφτά πάρα πολλά...οκ θες και μια παρέα μετά το σεξ,δεν λέω,αλλά μπορείς και να βγεις μετά με παρέα,να έχεις φίλες για μπλα μπλα...εξάλλου στο σπίτι αράζεις πιο άνετα μόνος,αν έχεις γυναίκα είναι περίεργη η συγκατοίκηση,κυρίως σωματικές ανάγκες κλπ ντρέπεσαι πιέζεσαι...
Ποιος ντρέπεται και πιέζεται?

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
268
Πόντοι
21

Εμένα κάτι άλλο με απασχολεί,πως κατάφερες ρε μπαγάσα 10 μέρες να ξεφύγεις από τον εχθρό(γυναίκα)και να πας δεκαήμερο με γκομενακι;;από κει έπρεπε να ξεκινήσεις την περιγραφή

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
830
Πόντοι
81
Δεν γινεται να εισαι παντρεμενος και να φευγεις 10 μερες απο την γυναικα σου χωρις να τρεχει καστανο.
Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο μερικες φορες...ηταν ευκολο για εμενα να ξεφυγω 10 μερες!!!
αυτο που τα πληρωσες ολα εσυ το εκανες γιατι ηθελες; Η δεν συγκινηθηκε η νεαρα να βαλει εστω και λιγο το χερι στην τσεπη;
Οταν εισαι 40 χρονων με επιχειρησεις και η αλλη 20χρονη φοιτητρια που δουλευει μεροκαματο τι να της πεις πληρωσε τα μισα?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...!!!!
Μερικες φορες μου ειπε να πληρωσει κατι και αυτη αλλα δεν την αφησα φυσικα...

• Like
Αντιδράσεις: foxio

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.088
Πόντοι
446
Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο μερικες φορες...ηταν ευκολο για εμενα να ξεφυγω 10 μερες!!!

Οταν εισαι 40 χρονων με επιχειρησεις και η αλλη 20χρονη φοιτητρια που δουλευει μεροκαματο τι να της πεις πληρωσε τα μισα?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...!!!!
Μερικες φορες μου ειπε να πληρωσει κατι και αυτη αλλα δεν την αφησα φυσικα...
Άμα είπε να πληρώσει σε βλέπει σοβαρά μυστη ή έτσι λένε τουλάχιστον

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
536
Πόντοι
86
Οι παντρεμένοι ρε τυπε @PL(2) συνήθως κρύβονται δεν πάνε διακοπές σε κοσμοπολίτικα νησιά ...για ένα φαγητό πήγα με μια γκόμενα την προηγούμενη βδομάδα ,150χλμ έκανα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
536
Πόντοι
86

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
830
Πόντοι
81
Διάβασα τη συζήτηση για τον φίλο pl2. Παντρεμένος, με γκομενάκι και τρέχει και στις πουτανες
Ωραίος
Δεν κοβεται ευκολα το χουι.....μια ζωη την εχουμε!!!
Οι παντρεμένοι ρε τυπε @PL(2) συνήθως κρύβονται δεν πάνε διακοπές σε κοσμοπολίτικα νησιά ...για ένα φαγητό πήγα με μια γκόμενα την προηγούμενη βδομάδα ,150χλμ έκανα.
Αν εισαι γκαντεμης παντου μπορει να σε δει γνωστος ακομα και 150χλμ μακρια οπως φυσικα και στα μπουρδελα..!!!......ολα εχουν ρισκο...
Αδερφε @PL(2) ανοιξε ενα θεμα με τις γκομενοιστοριες σου. Το χεις το γραπτο :coffee:
Σορρυ για τα εκτος θεματος σχολια αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κατι αξιολογο στα σπιτια τι να πουμε? Να μιλαμε για τη ριτα και την ναταλι τις σαυρες??

• Like
Αντιδράσεις: Rtsth

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom