Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
138
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω πάντως ότι στο μέρος αυτό που πηγαίνουμε είναι για τους δύσκολους και ανικανοποίητους,που δεν συμβιβάζονται με μια κοινωνική πραγματικότητα που μας θέλει σε ρόλους,πχ συζύγου ή γκομενικης σχέσης...θεωρώ ότι τα αίτια είναι βαθύτερα και πιστεύω ότι τα περισσότερα παιδιά που πάμε εκεί είμαστε γαμώ τα παιδιά,άντρες,ευαίσθητοι όπου χρειάζεται κ σκληροί επισης,που ίσως δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας σε συνθήκες διαφορετικές που έχουν εκτός από την φαινομενική ευκολία,κ συνθήκες αρκετής δυσκολίας...mission is possible

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
840
Πόντοι
81
Μεγαλε το να περναει καλα μαζι σου δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο ειναι εντελως φυσιολογικό γιατί οι γκόμενες με τους χορηγούς περνανε καλα μαζι τους και κάθονται αλλιως φευγουν το οτι δε ψαχνει χορηγο ειναι το απιθανο που λες.Τελος για τα νούμερα σκεψου λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω
Η ιστορια με τη μικρη συνεχιζεται μεχρι σημερα σχεδον 2 χρονια....Aν θεωρεις εσυ χορηγεια ενα ταξιδακι και τις βολτες-ταβερνες-μπαρακια που παμε στη θεσσαλονικη τοτε οκ.... εγω το λεω κιμπαριλικι...!!! Δηλαδη εσυ τι θες καθε φορα που βγαινουμε να της λεω να πληρωσει τα μισα??..

ΥΓ: Για τα νουμερα συνεχιζω να μην καταλαβαινω...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.526
Πόντοι
2.966
Η ιστορια με τη μικρη συνεχιζεται μεχρι σημερα σχεδον 2 χρονια....Aν θεωρεις εσυ χορηγεια ενα ταξιδακι και τις βολτες-ταβερνες-μπαρακια που παμε στη θεσσαλονικη τοτε οκ.... εγω το λεω κιμπαριλικι...!!! Δηλαδη εσυ τι θες καθε φορα που βγαινουμε να της λεω να πληρωσει τα μισα??..

ΥΓ: Για τα νουμερα συνεχιζω να μην καταλαβαινω...
Ε βεβαια δε σε θεωρει χορηγο γιατι ενας 40αρης παντρεμενος με παιδια ειναι κελεπουρι και υπαρχει μελλον μπροστα για να κατσει ενα πιπινι χωρις να ειναι χορηγος ειναι φουλ ερωτευμενη τυπε εχεις δικιο :2funny::2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.815
Πόντοι
32.165
κι εγώ της χώνω φραγκα

είμαι λίγο μικρότερος από εσενα και μπορώ να χύσω και 3 φορές μέσα σε μια ώρα , επίσης μπορώ να χύσω και να συνεχίσω να γαμάω δεύτερη φορά σερί.
εσυ αγορινα μου εισαι 1 στους 1000.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
840
Πόντοι
81
Ε βεβαια δε σε θεωρει χορηγο γιατι ενας 40αρης παντρεμενος με παιδια ειναι κελεπουρι και υπαρχει μελλον μπροστα για να κατσει ενα πιπινι χωρις να ειναι χορηγος ειναι φουλ ερωτευμενη τυπε εχεις δικιο :2funny::2funny:
Για δωσε ενα ορισμο τι ειναι "ΧΟΡΗΓΟΣ" για εσενα....? Για να καταλαβω.....
*Η πιτσιρικα περναει καλα στο δικο της μυαλο υπαρχει μελλον....ισως να πιστευει οτι καποια στιγμη χωρισω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.526
Πόντοι
2.966
*Η πιτσιρικα περναει καλα στο δικο της μυαλο υπαρχει μελλον....ισως να πιστευει οτι καποια στιγμη χωρισω
Τυπε τρολαρεις τωρα ετσι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.374
Πόντοι
11.585
Τυπε....αφου δεν σε θελει για τα λεφτα σου, οπως λες.... αφου δεν σε θελει ουτε για το γαμισι, μιας και την γαμας 1 φορα την ημερα, οπως γραφεις, και αν δεν εισαι κανας γοης Τζορζ κλουνις, που να κοιταζει τα γαλανα σου ματια και να λιωνει ....στην θεση σου.???? ....θα ανυσηχουσα μην βρεθω σε καμια μπανιερα με παγακια κανα ξημερωμα Κυριακης....

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
840
Πόντοι
81
Τυπε τρολαρεις τωρα ετσι?
Δεν τρολαρω απλα ΔΕΝ θεωρω χορηγεια να κανεις δωρο σε μια κοπελα ενα ταξιδι και να πληρωσεις φαγητα-ποτα.....ειναι πραγματα αυτονοητα που θα τα εκανε και ενας συνομηλικος της κοπελας!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.089
Πόντοι
4.766
Δεν τρολαρω απλα ΔΕΝ θεωρω χορηγεια να κανεις δωρο σε μια κοπελα ενα ταξιδι και να πληρωσεις φαγητα-ποτα.....ειναι πραγματα αυτονοητα που θα τα εκανε και ενας συνομηλικος της κοπελας!!!
Έδωσες δηλαδή 5000 ευρο για ένα ταξίδι σε νησί με μία νεαρή γκόμενα ώντας και παντρεμένος και μετά πηγαίνεις και στην Λάρα να σε βάλει με 50 ευρο στο δωμάτιο? :think: κάπου δεν στέκουν όλα αυτά

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.526
Πόντοι
2.966
Α καλα εσυ εισαι εντελως γεια σας iq ραδικιου

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.526
Πόντοι
2.966
Έδωσες δηλαδή 5000 ευρο για ένα ταξίδι σε νησί με μία νεαρή γκόμενα ώντας και παντρεμένος και μετά πηγαίνεις και στην Λάρα να σε βάλει με 50 ευρο στο δωμάτιο? :think: κάπου δεν στέκουν όλα αυτά
Στεκουν πως δε στεκουν πριν χτυπησει το ξυπνητηρι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.456
Πόντοι
746
Πήγε κανένας καμία βόλτα σήμερα στα μπουρδέλα;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.914
Πόντοι
1.056
Μια χαρά χορηγός απλά ακόμα δεν πιάνεσαι για ζαχαρομπαμπάς γιατί δεν της έχεις κόψει μηνιαία ταρίφα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.914
Πόντοι
1.056

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.275
Πόντοι
496
Με την Νταίζη την Ελληνίδα πέρασε κανείς να μας πει γνώμη , εγώ πέρασα με την άλλη Ελληνίδα του incall gr την Έλενα όμορφη με πολύ καλή πίπα στο σεξ μέτριες στροφές ίσως ξαναπαω

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.397
Πόντοι
6.817
Που την πετυχες την Ελενα; Αφου δεν την εχει καπου στο προγραμμα

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.369
Πόντοι
736
Μπορει να του θυμιζει την γκομενα του..

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.369
Πόντοι
736
Με την Νταίζη την Ελληνίδα πέρασε κανείς να μας πει γνώμη , εγώ πέρασα με την άλλη Ελληνίδα του incall gr την Έλενα όμορφη με πολύ καλή πίπα στο σεξ μέτριες στροφές ίσως ξαναπαω
Δυνατο πιπινι! φιλε με τι προγραμμα περασες; φιλια δινει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που την πετυχες την Ελενα; Αφου δεν την εχει καπου στο προγραμμα
Ιν σαιντ στη φριξου την ειχα πετυχει πριν απο λιγες μερες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.949
Πόντοι
7.095

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.949
Πόντοι
7.095
Εγώ πιστεύω πάντως ότι στο μέρος αυτό που πηγαίνουμε είναι για τους δύσκολους και ανικανοποίητους,που δεν συμβιβάζονται με μια κοινωνική πραγματικότητα που μας θέλει σε ρόλους,πχ συζύγου ή γκομενικης σχέσης...θεωρώ ότι τα αίτια είναι βαθύτερα και πιστεύω ότι τα περισσότερα παιδιά που πάμε εκεί είμαστε γαμώ τα παιδιά,άντρες,ευαίσθητοι όπου χρειάζεται κ σκληροί επισης,που ίσως δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας σε συνθήκες διαφορετικές που έχουν εκτός από την φαινομενική ευκολία,κ συνθήκες αρκετής δυσκολίας...mission is possible
Ωραία τα λες...αλλά εγώ απλά να χύσω θέλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom