Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
384
Πόντοι
21
Σημερα περασα απο Ναταλι κατα τις 12 γιατι θα την κανω απο την πορνοχωρα.. Για οσους λενε οτι επεσε σε αποδοση κτλ κτλ. Με 50 ευρω γαμησια τσιμπουκια φτισιδια χυσια τσιριδες μαλλιοτραβηγματα δαχτυλα στο στομα φουλ πουτσοτριψιματα μας ακουσε η μιση πολυ ουρλιαζε ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ και τετοια πραγματα... Αναθεωρηστε χυστες. Αν δεν κολλατε στην μετρια εμφανιση η γυναικα κανει τοπ γαμησι. Δινει και το παραπανω πολλες φορες. Κλεινω την πορνοεβδομαδα μου. Τα λεμε απο την αλλη βδομαδα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.880
Πόντοι
1.056
Σημερα περασα απο Ναταλι κατα τις 12 γιατι θα την κανω απο την πορνοχωρα.. Για οσους λενε οτι επεσε σε αποδοση κτλ κτλ. Με 50 ευρω γαμησια τσιμπουκια φτισιδια χυσια τσιριδες μαλλιοτραβηγματα δαχτυλα στο στομα φουλ πουτσοτριψιματα μας ακουσε η μιση πολυ ουρλιαζε ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ και τετοια πραγματα... Αναθεωρηστε χυστες. Αν δεν κολλατε στην μετρια εμφανιση η γυναικα κανει τοπ γαμησι. Δινει και το παραπανω πολλες φορες. Κλεινω την πορνοεβδομαδα μου. Τα λεμε απο την αλλη βδομαδα.
Τι πρωινό τη τάισες τύπε; Αυγουλάκια δίκροκα;

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
751
Πόντοι
96
που στο γοντιβα?

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.296
Πόντοι
736
Live
Βενους. Σουζη στο δωματιο!
Ξυλινο διπλα απο το βενους. Αλινα μιλφ, ρωσιδα!
Mινωταυρου 10 Φρει χαους. Ισαμπελα, μιλφ.
Mπλακ αντζελ. Αλεξανδρα ρουμανα, γνωστη φατσα.. νομιζω απο παρανταις, καλο κορμι!
Ιν σαιντ. Εδω ειχαμε ενα δυνατο πιπινι! Ελενα Ελληνιδα.. 21 χρονων μου ειπε ο τσατσος, εχε κανει και εσκορτ .. πραγματικα πολυ ομορφη.
Χοτ γκερλ. Βανεσσα ισπανιδα, συμπαθητικη φατσα.. μικρη ηλικιακα.
Πιμπ. Ζωη!

dromos...jpg

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.296
Πόντοι
736
Πολυ λιγα πραγματα η ζωη! παμε γι αλλα..
Περιμενοντας την Αλινα στο ξυλινο! μπηκα γιατι μου θυμιζει μια γνωστη μου!
alina.jpg

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.383
Πόντοι
6.817

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
126
Πόντοι
1
Νικ ουρανού 28 πράσινο κλειστο,και 26 η Ειρήνη μάλλον έχει φύγει για ξεκούραση ίσως...στα 3 ξύλινα αδιάφορες,η Χριστίνα Αλβανίδα δίπλα στο πιμπ κλειστό....ανοιχτό το ποσόν και όλα στην Φριξου...πέρασα με την Φρίντα τελικώς....πάρα πολύ καλές εντυπώσεις,προσπάθησε με φιλάκια,χάδια,ωραία βογγητα και συμμετείχε ...καλή επαγγελματίας...θα την πρότεινα την κοπέλα κ φαίνεται κατά βάθος πολύ γλυκιά κ ευαίσθητη...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.064
Πόντοι
441
Τα λεγα κι εγώ και ευτυχώς με επιβεβαιώνεις. Τρελά γαμησια η κοπέλα.
Εγώ πήγα στο φρι χαουζ. Ηταν μια ή Χριστίνα ή Ελένη με κοντό μαλλί ωραίο βυζι ωραίο σώμα. Πέρασα με 40 χαλαρά. Αρχικά η τυπισσα πρέπει να είναι λίγο φευγάτη. Τσιμπούκι δεν με κάναν ούτε στο λύκειο τέτοιο. Πιο πολύ για μλκια ήταν. Γαμησι ότι να ναι. Ούτε τελείωσα. Τρίχα καργα στο μνι. Αχυστος αποχώρησα μέσα στα νεύρα. Πήγα ριτα για τα χοντρα. Και στη συνέχεια Ναταλί για στράγγισμα. Οι επισκέψεις έγιναν μεσημεροαπογευματινες ώρες μέσα στη βδομάδα. Με των 50 και στις δύο. Και φάγαμε 140 ευρώ με αίσιο τέλος τουλάχιστον.
Υγείες και καλά να περνάμε.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
8
Like
3.296
Πόντοι
736
Νικ ουρανού 28 πράσινο κλειστο,και 26 η Ειρήνη μάλλον έχει φύγει για ξεκούραση ίσως...στα 3 ξύλινα αδιάφορες,η Χριστίνα Αλβανίδα δίπλα στο πιμπ κλειστό....ανοιχτό το ποσόν και όλα στην Φριξου...πέρασα με την Φρίντα τελικώς....πάρα πολύ καλές εντυπώσεις,προσπάθησε με φιλάκια,χάδια,ωραία βογγητα και συμμετείχε ...καλή επαγγελματίας...θα την πρότεινα την κοπέλα κ φαίνεται κατά βάθος πολύ γλυκιά κ ευαίσθητη...
Γκοτιβα κλειστο, μπελα ντονα κλειστο, μπελαρους κλειστο.
Τα περισσοτερα ανοιχτα ηταν στη φριξου και ερημιτη.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
126
Πόντοι
1
Αυτή η Ρίτα είναι μια κοπέλα μπαμπατσικια σε ένα από τα 3 ξύλινα εκεί στο Λας Βέγκας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom