Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.379
Πόντοι
6.817
Παντως εγω οταν την γνωρισα στου συγχωρεμενου το μαγαζι δεν ηταν τοσο καλη σε αποδοση οσο ειναι τωρα. Δεν ειχε και τα βυζακια. Τωρα ειναι πιο καυλιαρα. Εμενα μου τα δινει ολα παντως. Και μερικες φορες που πηγαινω και ειναι να μπει σε δωματιο της λεω να φωναζει δυνατα να ακουω γιατι με καυλωνει και το κανει.
ποιος ειναι ο συγχωρεμενος;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
3.031
Πόντοι
446
Και εμένα με καυλώνει να ακούω την πουτάνα να γαμιέται δυνατά αλλά βάζουν εκείνη την κωλομουσικη επίτηδες.
Μια φορα ξενερωσα λιγο που ακουγα να γαμαει δυνατα ο αλλος την Λαρα.. λες να ειμαι ερωτευμενος? :coffee:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
748
Πόντοι
81

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
3.031
Πόντοι
446
ποιο παλιο γυραδικο; που;
Απεναντι απο το γκολντεν λιπς.. πριν κατι μηνες σκοτωσαν εναν φυλακα εκει.
Αυτο το μαγαζι που τωρα ειναι εγκαταλελειμμενο, παλια ηταν γυραδικο!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.726
Πόντοι
1.056
Μια φορα ξενερωσα λιγο που ακουγα να γαμαει δυνατα ο αλλος την Λαρα.. λες να ειμαι ερωτευμενος? :coffee:
Έχεις δαγκώσει γερά την λαμαρίνα.
Μακάρι να βρεθεί κανένας να της δώσει το μουνάκι για ρεκτιφιε, εγώ θα καυλώσω αλλά δεν πολύ φωνάζει και βάζουν την μουσική λες και πάμε στα μπουρδέλα να πιούμε ποτό.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
3.031
Πόντοι
446
Έχεις δαγκώσει γερά την λαμαρίνα.
Μακάρι να βρεθεί κανένας να της δώσει το μουνάκι για ρεκτιφιε, εγώ θα καυλώσω αλλά δεν πολύ φωνάζει και βάζουν την μουσική λες και πάμε στα μπουρδέλα να πιούμε ποτό.
Πλακα κανω.. χεστηκα αν την γαμαει ο αλλος δυνατα, μη σου πω καλυτερα για να τελειωνουν πιο γρηγορα.
Με την μουσικη παντου το κανουν, αν και πολυ φαν.. στο μονο μερος που δεν θελω δυνατα ειναι τα στουντιο, καμια φορα χανω λιγο την συγκεντρωση μ. ασε που ακουμε ολο κατι βουλγαρικα..

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.726
Πόντοι
1.056
Πλακα κανω.. χεστηκα αν την γαμαει ο αλλος δυνατα, μη σου πω καλυτερα για να τελειωνουν πιο γρηγορα.
Με την μουσικη παντου το κανουν, αν και πολυ φαν.. στο μονο μερος που δεν θελω δυνατα ειναι τα στουντιο, καμια φορα χανω λιγο την συγκεντρωση μ. ασε που ακουμε ολο κατι βουλγαρικα..
Την έχει φτιάξει τελευταία χρόνια την playlist δεν έχει πολλά βουλγάρικα

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
3.031
Πόντοι
446
Την έχει φτιάξει τελευταία χρόνια την playlist δεν έχει πολλά βουλγάρικα
Εδω τα τραγουδαει ρε.. μια φορα την ειπα πανε στο μπανιο παρε το τηλ. και κανε την τραγουδιστρια, απο φωνη κορμαρα εχεις!!

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
374
Πόντοι
21
Για το hobit την Ναταλι....
Χομπιτ ξεχομπιτ η γυναικα φιλε μου ειναι ικανη να γαμησει και πυραυλο..Ξερει να φερεται σε εναν αντρα.. σε τι οφελει να εχεις ενα μοντελο και να μην ξερει ουτε πως να στον παιξει, και πανω απο ολα να ειναι και ανοργασμικη..

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
748
Πόντοι
81
Χομπιτ ξεχομπιτ η γυναικα φιλε μου ειναι ικανη να γαμησει και πυραυλο..Ξερει να φερεται σε εναν αντρα.. σε τι οφελει να εχεις ενα μοντελο και να μην ξερει ουτε πως να στον παιξει, και πανω απο ολα να ειναι και ανοργασμικη..
Εγω γουσταρω η αλλη να ειναι μουναρα-μοντελο γιατι καυλωνω με αυτο που βλεπω....μετα κανω εγω παιχνιδι ΟΛΕΣ οι γυναικες αν τις καυλωσεις ειναι καλες στο κρεβατι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.066
Πόντοι
4.766
Εεεε τοτε σιγουρα δεν θα ημουν εγω....!!! Με εμενα γουσταρει τρελα για αυτο κανει και πολλα ακραια "εξτραδακια"....
Καμία ιερόδουλη δεν γουστάρει με πελάτη...

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
252
Πόντοι
21
Καμία ιερόδουλη δεν γουστάρει με πελάτη...
Έτσι…μόνο αν εκτός οίκου παιχτεί κατάσταση τότε οκ..μέσα νταξει άμα είσαι νεαρός και «πελάτης» ίσως απλά έχεις πιο ευνοϊκή διαχείρηση

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.726
Πόντοι
1.056
Εεεε τοτε σιγουρα δεν θα ημουν εγω....!!! Με εμενα γουσταρει τρελα για αυτο κανει και πολλα ακραια "εξτραδακια"....
Ακραία; Το πιο ακραίο στην Λάρα σε κάποια ελαιοτριβεία είναι καθημερινότητα. Όχι οτι δεν θα ήθελα να της ρίξω ένα χύσιμο στο στόμα να την δροσίσω αλλά δεν παρακαλάω κιόλας.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.294
Πόντοι
1.056
Για αυτή την Ειρήνη πάντως που είναι στο σαϊτ πρέπει να την έχω γαμησει στα Βέγκας πριν κανα 3μηνο. Με επιφύλαξη βέβαια αλλά την μοιάζει πάρα πολυ

Το ποστ
Λας βεγκας το ένα που είναι μόνο του. Ελληνιδα "Λατινα".... Πετιτ κοντοπουτανο μελαμψω. Ότι πρέπει για αεροπλάνικα.
Πιπα καλούτσικη. Ριβερς κάου γκιρλ για τσόντα. Στα τέσσερα τον πήρε μέχρι την μήτρα. Με πολύ ωραίο λύγισμα μέσης να μπαίνει βαθιά μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom