Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.971
Πόντοι
446
Το πιμπ ειναι πισω και διπλα του το μονα λιζα. Μπροστα απο το πιμπ ποιο ειναι;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.971
Πόντοι
446
Για να βοηθησω λιγο.. παλια στην Κατερινη ειχε ενα στουντιο με το ιδιο ονομα,μπορει να ειναι ακομα εχω κατι χρονια να παω προς τα κει.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.645
Πόντοι
1.056
Για να βοηθησω λιγο.. παλια στην Κατερινη ειχε ενα στουντιο με το ιδιο ονομα,μπορει να ειναι ακομα εχω κατι χρονια να παω προς τα κει.
Δεν ξέρω ονόματα, αυτό που έφερνε τις ίδιες γυναίκες με το Bella από την Χαλκιδική;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
2.971
Πόντοι
446
Δεν ξέρω ονόματα, αυτό που έφερνε τις ίδιες γυναίκες με το Bella από την Χαλκιδική;
Οχι, μαλλον λες το ασπρο στην Λημνου που ανοιξε για λιγο καιρο. Αυτο ειναι στην διασταρωση που ειπαμε αριστερα.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
364
Πόντοι
21
Εσύ είσαι που χώνεις τα φράγκα στην Νάταλι και το ταπεινό 40αρι της κακοφαινόταν; Μας είχε ζαλίσει την πούτσα γιατί δεν παίρναμε μεγάλο πρόγραμμα, τώρα δεν παίρνουμε τίποτα και είναι καλύτερ
Μπα στο 50αρικο ειμαι συνηθως. Τις προαλλες που πηγα μου εκανε παραπονα οτι δεν βγαινει. Μονο για τα κατοσεντονα που χυνει δινει ενα σωρο λεφτα απο την τσεπη της. Τις περνει και το μαγαζι το 50%. Πληρωνει και 20% στην υπηρεσια... Τις ειπα οτι εχει πολλα μαγαζια που τα δινουν γιατι δεν υπαρχουν κοπελες. Να παρει ενα και να δουλευει για παρτυ της. Μου λεει οτι δεν βγαινει γιατι θα πρεπει να υπαρχει κοπελα και για πρωι οπως επισης και για τα ρεπο. Και εγω την απαντησα εφοσον εσυ ξερεις αρκετες κοπελες και επειδη εισαι μεσα στο χωρο αυτον και εχεις φαει τα σκατα μαζεψε 2 ακομα κοριτσια και σπαστε τα εξοδα τιμια στα 3 του μαγαζιου και δουλεψτε για παρτυ σας... Μολις τις το ειπα με κοιταξε με μεγαλη απορια εμεινε για δευτερολεπτα σιωπηλη ...και κατευθειαν αρχισε τα γλωσσοφιλα... Τα παρακατω φανταζομαι οτι τα ξερεις.. Τσιριδες ουρλιαχτα χυσιματα ξεμαλιασματα τα παντα ολα..

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.645
Πόντοι
1.056
Μπα στο 50αρικο ειμαι συνηθως. Τις προαλλες που πηγα μου εκανε παραπονα οτι δεν βγαινει. Μονο για τα κατοσεντονα που χυνει δινει ενα σωρο λεφτα απο την τσεπη της. Τις περνει και το μαγαζι το 50%. Πληρωνει και 20% στην υπηρεσια... Τις ειπα οτι εχει πολλα μαγαζια που τα δινουν γιατι δεν υπαρχουν κοπελες. Να παρει ενα και να δουλευει για παρτυ της. Μου λεει οτι δεν βγαινει γιατι θα πρεπει να υπαρχει κοπελα και για πρωι οπως επισης και για τα ρεπο. Και εγω την απαντησα εφοσον εσυ ξερεις αρκετες κοπελες και επειδη εισαι μεσα στο χωρο αυτον και εχεις φαει τα σκατα μαζεψε 2 ακομα κοριτσια και σπαστε τα εξοδα τιμια στα 3 του μαγαζιου και δουλεψτε για παρτυ σας... Μολις τις το ειπα με κοιταξε με μεγαλη απορια εμεινε για δευτερολεπτα σιωπηλη ...και κατευθειαν αρχισε τα γλωσσοφιλα... Τα παρακατω φανταζομαι οτι τα ξερεις.. Τσιριδες ουρλιαχτα χυσιματα ξεμαλιασματα τα παντα ολα..
Κάτι ξέρω...
Καλά της είπες

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
364
Πόντοι
21
Κάτι ξέρω...
Καλά της είπες
Παντως εγω οταν την γνωρισα στου συγχωρεμενου το μαγαζι δεν ηταν τοσο καλη σε αποδοση οσο ειναι τωρα. Δεν ειχε και τα βυζακια. Τωρα ειναι πιο καυλιαρα. Εμενα μου τα δινει ολα παντως. Και μερικες φορες που πηγαινω και ειναι να μπει σε δωματιο της λεω να φωναζει δυνατα να ακουω γιατι με καυλωνει και το κανει.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.645
Πόντοι
1.056
Παντως εγω οταν την γνωρισα στου συγχωρεμενου το μαγαζι δεν ηταν τοσο καλη σε αποδοση οσο ειναι τωρα. Δεν ειχε και τα βυζακια. Τωρα ειναι πιο καυλιαρα. Εμενα μου τα δινει ολα παντως. Και μερικες φορες που πηγαινω και ειναι να μπει σε δωματιο της λεω να φωναζει δυνατα να ακουω γιατι με καυλωνει και το κανει.
Και εμένα με καυλώνει να ακούω την πουτάνα να γαμιέται δυνατά αλλά βάζουν εκείνη την κωλομουσικη επίτηδες.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
534
Πόντοι
36
Αυτή η άγρια βλάστηση και τα παρκαρισμένα σε συνδιασμό με το Στοπ είναι στη διασταύρωση του Παραντάις. Αν η φωτογραφία είναι από μέσα τότε είναι από της Άφρως.
Α ρε Άφρο. Που να είσαι αραγε;;;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.665
Πόντοι
746
Δευτερα απογευμα,περασμα.Βλεπω την Φριντα,μια φορα καποτε περασα μαζι της.Οποτε την βλεπω φευγω,δεν περναω.Αρχισε να βριζει,ρε ουστ της λεω.Την επομενη φορα αν την πετυχω και εχει την ιδια συμπεριφορα,θα της πω να χασει κανενα κιλο.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
108
Πόντοι
1
Η Ειρήνη στο Ουρανού 26,δύο μέρες κολλητά την έψαξα είναι κλειδωμένα μάλλον έφυγε κ ποιος ξέρει πότε θα γυρίσει...πέρασα από το ξύλινο της Νατάσας ,η κοπέλα ήταν δωμάτιο ,ρώτησα την τιμή ,από εκεί π τοσο καιρό ζητάγε αρχική 40,τώρα μου λέει από 30-40 έχουμε χαμηλές τιμές...ε βέβαια μου τις να την πω ανά βαράς μύγες θα χαμηλώσεις...στην Φριξου το x dtream τώρα το βράδυ ήταν κλειστό,ξέρει κανένα παλληκάρι τι παίζει?

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
108
Πόντοι
1
Εσύ είσαι που χώνεις τα φράγκα στην Νάταλι και το ταπεινό 40αρι της κακοφαινόταν; Μας είχε ζαλίσει την πούτσα γιατί δεν παίρναμε μεγάλο πρόγραμμα, τώρα δεν παίρνουμε τίποτα και είναι καλύτερα.
Από περιέργεια πήγα να την δω κοντούλα χαμογελαστή αδύνατη,οκ σιγά τον πολυέλαιο θα πω εγώ...στο Paradise πριν λίγο πήγα όπως μπαίνεις το αριστερό,είχε μια μάλλον λατίνα,μιλάμε μου έφυγε το καφάσι ΤΡΟΜΕΡΟ μωρό μπαμπατσικη όπως μου αρέσει,φοβερό κορμί υπέροχος στρογγυλός πισινός μεγάλος...εντυπωσιάστηκα ,θεωρώ ότι μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ δυνατό...

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Όλα?

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
734
Πόντοι
81
Με αυτη τη Roza και την Valedina που ειναι στο αλλο site τι παζει?? Τις ειδε κανεις??
Τα μονα αξιολογα μουνακια ειναι και δεν υπαρχει ενημερωση...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.611
Πόντοι
736
Με αυτη τη Roza και την Valedina που ειναι στο αλλο site τι παζει?? Τις ειδε κανεις??
Τα μονα αξιολογα μουνακια ειναι και δεν υπαρχει ενημερωση...
Και την Ειρήνη θα συμπλήρωμα εγώ.

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παντως εγω οταν την γνωρισα στου συγχωρεμενου το μαγαζι δεν ηταν τοσο καλη σε αποδοση οσο ειναι τωρα. Δεν ειχε και τα βυζακια. Τωρα ειναι πιο καυλιαρα. Εμενα μου τα δινει ολα παντως. Και μερικες φορες που πηγαινω και ειναι να μπει σε δωματιο της λεω να φωναζει δυνατα να ακουω γιατι με καυλωνει και το κα

Για ποια γκόμενα λέτε..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom